Închide meniul

Cum arată noul echipament al lui FCSB! Care sunt schimbările faţă de vechiul echipament al echipei lui Gigi Becali FOTO

Bogdan Stănescu Publicat: 11 iulie 2023, 22:15

Reclamă
Cum arată noul echipament al lui FCSB! Care sunt schimbările faţă de vechiul echipament al echipei lui Gigi Becali FOTO

Cum arată noul echipament al lui FCSB!

FCSB, la un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Iată cum arată noul echipament al lui FCSB. Schimbările nu sunt majore, însă ele există.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul echipament va fi prezentat mâine, dar pe contul de Facebook al lui Valentin Dincă a apărut deja cum vor fi îmbrăcaţi la meciurile de acasă jucătorii lui FCSB.

Cum arată noul echipament al lui FCSB!

Noua emblemă de la FCSB va avea mai mult galben. Totodată, sunt schimbări şi în ceea ce priveşte baza gâtului şi mânecile tricoului. Apar modele noi în aceste părţi.

FCSB – Dinamo, derby-ul din etapa a doua, se va disputa în Ghencea. Decizia ministrului Apărării, de a semna cererea de închiriere a stadionului din Ghencea, depusă de FCSB, a fost ştirea zilei.

Decizia a fost intens discutată şi au apărut reacţii din toate părţile. Gigi Becali, Florin Talpan, Vasile Dîncu sau Marius Lăcătuş au fost printre cei care au avut declaraţii referitoare la decizia de astăzi.

Reclamă
Noul echipament al lui FCSB / Facebook Valentin Dincă
Noul echipament al lui FCSB / Facebook Valentin Dincă

Marius Lăcătuş: „Nu aş mai fi de acord ca Gigi Becali să se întoarcă vreodată în Ghencea”

Marius Lăcătuş a reacţionat după decizia de astăzi. FCSB – Dinamo se va juca pe Ghencea, după ce ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a semnat cererea de închiriere a stadionului.

„Fiara” a reiterat că el nu e de acord ca Gigi Becali să se întoarcă pe Ghencea, dar nu depinde de el.

Pe mine nu mă distrează. Când vreți voi, vă distrează, când nu vreți, nu vă distrează. Eu, după comportamentul pe care l-a avut Gigi Becali când a plecat din Ghencea, nu aş mai fi de acord să se întoarcă vreodată acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Investiţiile pe care le-a făcut şi le-a luat. A luat nocturna. A luat până şi tribunele de pe terenul unde juca echipa a doua.

Nu știu despre ce investiții vorbește el. Taxe şi impozite plătim cu toţii. Să plătească şi beneficiază. Domnul Ciolacu s-a ţinut de cuvânt, i-a promis domnului Becali că va juca acolo, s-a ţinut de cuvânt.

Să sperăm că se va ţine de cuvânt şi cu alte lucruri. Eu cred că sunt lucruri mult mai importante decât stadionul din Ghencea.

„Nu ştiu cum vor reacţiona cei de la Peluza Sud”

Nu ştiu cum vor reacţiona cei de la Peluza Sud. Am văzut ceva la ştiri. Chiar nu ştiu cum vor reacţiona. În momentul în care tu vrei să îţi faci o ambiţie, îţi asumi anumite lucruri. Reacţii nu tocmai pozitive ale unora care nu sunt de acord cu tine. Să îi găsească dacă domnul Becali vrea aşa! Să îi caute poliţia.

Acuma, sincer vorbind, se mai sare calul câteodată. Nu cred că asta e cea mai bună formă de protest, asta e părerea mea.

Mă aştept şi la o reacţie pozitivă în privinţa echipei de fotbal Steaua.

Eu nu înţeleg de ce până acum nu s-a putut, iar acum se poate (n.r.: ca FCSB să joace în Ghencea). Dacă nu au jucat în Ghencea, înseamnă că a fost un motiv. Aş fi curios care este motivul.

Reclamă

Nu cred că multora le pare rău că FCSB va juca acolo, mă refer aici şi la cei din presă, din televiziune”, a declarat Marius Lăcătuş pentru digisport.ro.

EXCLUSIV Gigi Becali, despre revenirea FCSB-ului în Ghencea: „Au revenit lucrurile la normal”

FCSB revine astfel pe stadionul din Ghencea după mai bine de opt ani. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat că meritul este al lui Marcel Ciolacu, premierul României.

Foarte bine, au revenit lucrurile la normal. Am eu vreun merit? Ciolacu are tot meritul. Înseamnă că lucrurile, încet-încet, revin la normal.

(n.r. o să mergeţi la meci?) O să vedem, e posibil”, a declarat Gigi Becali, pentru AS.ro.

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și