Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, despre revenirea FCSB-ului în Ghencea: „Au revenit lucrurile la normal”

Alex Masgras Publicat: 11 iulie 2023, 17:21

Reclamă
Gigi Becali, despre revenirea FCSB-ului în Ghencea: „Au revenit lucrurile la normal

Gigi Becali, despre revenirea FCSB-ului în Ghencea

Gigi Becali, patronul FCSB / Profimedia

Gigi Becali a vorbit despre revenirea FCSB-ului în Ghencea. Derby-ul din etapa a doua cu Dinamo se va juca pe stadionul Steaua, după ce Angel Tîlvar, ministrul Apărării, a semnat cererea de închiriere a stadionului depusă de formaţia roş-albastră, urmând ca decizia să fie oficializată în curând, potrivit digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB revine astfel pe stadionul din Ghencea după mai bine de opt ani. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat că meritul este al lui Marcel Ciolacu, premierul României.

Gigi Becali, despre revenirea FCSB-ului în Ghencea: „Au revenit lucrurile la normal”

De asemenea, Gigi Becali a declarat că este posibil să revină pe stadion, odată cu anunţul că FCSB poate evolua în meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Ghencea:

„Foarte bine, au revenit lucrurile la normal. Am eu vreun merit? Ciolacu are tot meritul. Înseamnă că lucrurile, încet-încet, revin la normal.

(n.r. o să mergeţi la meci?) O să vedem, e posibil”, a declarat Gigi Becali, pentru AS.ro.

Reclamă

Derby-ul cu Dinamo din etapa a doua este programat pe 22 iulie.

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea!

Suporterii CSA Steaua au protestat, recent, după ce au apărut informaţii că FCSB – Dinamo s-ar putea disputa pe Ghencea. Au fost publicate imagini incredibile de la protestul din Ghencea al fanilor de la CSA Steaua. Ultraşii „militarilor” s-au revoltat şi nu îşi doresc ca FCSB să primească dreptul de a-şi disputa meciurile de acasă pe Stadionul Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar premierul României, Marcel Ciolacu, a anunţat că derby-ul FCSB – Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1, ar trebui să se dispute pe arena de 100 de milioane de euro. „Normal este să se joace pe stadionul Ghencea”, a precizat acesta.

După ce au afişat mai multe bannere prin care şi-au manifestat nemulţumirea, fanii din Peluza Sud s-au dus la arena din Ghencea cu un sicriu şi o cruce. Au avut cu ei stema echipei lui Gigi Becali.

„În Ghencea doar Steaua!”, a fost mesajul postat pe reţelele sociale de ultraşii „militarilor”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și