Închide meniul

Cum i-a pedepsit Gigi Becali pe jucătorii de la FCSB după umilința din Georgia: „Am acolo și tâmplărie și fierărie!”. Dialog uluitor cu Florin Tănase

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 iulie 2022, 8:54

Cum i-a pedepsit Gigi Becali pe jucătorii de la FCSB după umilința din Georgia: „Am acolo și tâmplărie și fierărie!. Dialog uluitor cu Florin Tănase

Gigi Becali dă afară un jucător după Farul - FCSB 3-1

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB/ Hepta

Gigi Becali i-a pedepsit pe jucătorii de la FCSB după umilința din Georgia. Vicecampioana României a fost învinsă de FC Saburtalo Tbilisi, scor 0-1, în manșa tur a turului 2 preliminar din UEFA Conference League și „tremură” în privința calificării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a răbufnit după eșecul rușinos din Europa și și-a băgat jucătorii în cantonament, timp de o săptămână.

Cum și-a pedepsit Gigi Becali jucătorii după umilința din Georgia

Patronul FCSB le-a transmis lui Florin Tănase și colegilor săi că „nu sunteți fotbaliști”, după debutul ratat de sezon. Mai mult, latifundiarul din Pipera a purtat un dialog uluitor cu căpitanul „roș-albaștrilor”.

Becali i-a transmis lui Tănase că, la baza clubului din Berceni, există angajați la tâmplărie și fierărie, care câștigă mult mai puțin decât jucătorii vicecampioanei României, deși lucrează mult mai multe ore pe zi.

„I-am băgat, de exemplu, i-am zis: ‘Băi, Tănase, o săptămână în cantonament!’ I-am zis că îl văd supărat: ‘Nu, nea Gigi, nu că și așa e nevasta mea plecată cu copilul’. Cine este supărat, spune-i așa: am la bază acolo și tâmplărie și fierărie, care iau 700-1000 de euro pe lună și lucrează 8 ore, nu două ore de antrenament pe zi.

Reclamă

De fapt, asta faceți. Fotbaliști nu sunteți ca să luați 13.000, 15.000, 20.000. Din moment ce vă bate Cluj și vă bate Georgia, nu sunteți fotbaliști, stați o săptămână în cantonament, până joi nu mai mișcă niciunul deloc. Nu a zis niciunul nimic, nu am de ce să mă plâng. Vă antrenați două ore pe 15.000 – 20.000 pe lună, pentru ce?”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Pentru FCSB urmează derby-ul cu Rapid, programat astăzi, de la ora 21:30. Apoi, formația pregătită de Toni Petrea își va muta atenția asupra meciului retur cu Saburtalo, de joi seară (20:30).

Vicecampioana României a remizat cu nou-promovata U Cluj, scor 1-1, şi a pierdut cu georgienii de la Saburtalo, scor 0-1, în Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali şi-a pierdut speranţa că dă lovitura cu Tavi Popescu

Gigi Becali şi-a pierdut speranţa că va da lovitura pe piaţa transferurilor cu Tavi Popescu. Patronul lui FCSB se gândea că va obţine zeci de milioane de euro pe atacantul de 19 ani, dar s-a răzgândit după primele meciuri din acest sezon.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că îşi doreşte să se retragă din fotbal şi vrea să îşi vândă cât mai repede „perlele” de la echipă. Pentru Octavian Popescu avea cele mai mari speranţe că va primi oferte uriaşe, dar acestea lipsesc cu desăvârşire.

Nu mai valorează niciun ban„, a fost anunţul făcut de omul de afaceri, care şi-a văzut, cel puţin pentru moment, visul spulberat. Becali a răbufnit şi a venit cu un avertisment dur pentru jucătorul care a făcut deja pasul la naţionala de seniori a României.

Dacă era Tavi Popescu în formă, ziceam că îl dau cu 7, 8 sau 10 milioane. Dar acum nu mai valoarează niciun ban. Discuția mea este muncă și posesie. Muncă, muncă, muncă. Nu am ce să discut eu cu el. Și să nu mai aibă fumuri în cap. Nu doar la el, toți„, a declarat Gigi Becali pentru Antena Sport.

Galatasaray, Beşiktaş, Torino şi Sampdoria ar fi fost echipele care şi-au trimis scouterii în România, să îl urmărească pe tânărul atacant de la FCSB.

Patronul roş-albaştrilor şi-a făcut praf jucătorii în ultimele zile. Singurul care a scăpat de furia lui Becali a fost fundaşul adus în această vară de la FC Botoşani, Joyskim Dawa. De la el mai are speranţe că va obţine o sumă spectaculoasă.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și