Închide meniul

Cum l-a cucerit Bogdan Rusu pe Gigi Becali: „Bă, ăsta e fotbalist!” Ce veste a primit noul atacant al FCSB-ului la prezentarea oficială

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 august 2022, 17:36

Cum l-a cucerit Bogdan Rusu pe Gigi Becali: „Bă, ăsta e fotbalist! Ce veste a primit noul atacant al FCSB-ului la prezentarea oficială

Bogdan Rusu dă cărțile pe față după ce a fost dat afară de la FCSB

Bogdan Rusu, la prezentarea la FCSB / as.ro

Bogdan Rusu l-a impresionat pe Gigi Becali în meciul CFR Cluj – CS Mioveni 4-2, din etapa precedentă a Ligii 1, iar patronul roș-albaștrilor l-a adus imediat la FCSB. Becali i-a dat o veste uriașă lui Rusu chiar la prezentarea oficială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Rusu a marcat de două ori în CFR Cluj – CS Mioveni 4-2, partidă disputată în urmă cu trei zile. Jocul atacantul l-a dat peste cap pe Gigi Becali, care a pus imediat mâna pe telefon și l-a sunat pe MM Stoica.

Cum l-a cucerit Bogdan Rusu pe Gigi Becali: „Bă, ăsta e fotbalist!”

Eu nu prea mă uit la meciuri. Am zis, bă, hai să ma uit și eu la CFR, juca cu Mioveni. Când am văzut, a dat gol cu șpițul. Am zis: „Ce gol a dat ăsta? Bă, ăsta e fotbalist! Nu oricine dă gol de acolo” Mai văd apoi centrare și gol cu capul. Nu a dat cu ceafa, cu umărul. Cu capul direct, gol de atacant. I-am dat telefon lui MM: „Îl știi pe Bogdan Rusu?” Zice că nu. „Mâine vreau să-l iei. Spune-mi mie când vrei un jucător, nu la emisiune”. Că vrea, că nu știu ce. Că nu se poate. Lasă, mă, dați-mi mie numărul la primar.

Să vorbească Gigi Becali cu primarul, să văd dacă îl dă. L-am sunat aseară la pauza meciului. Că nu aveam atacant. Am zis să luăm atacant. Am vorbit cu el, primarul a zis: Da, domne. Vă dau 100.000 și dacă ne calificăm vă mai dau 100.000 și în grupe vă mai dau 50.000. El cu MM sunt pe grup și i-a scris: Vezi că te sună Gigi. Dacă i-am promis lui Nea’ Gigi, plec la București. L-au sunat unii de prin Ardeal. L-am întrebat: „Tu visai să joci cu Gigi Becali la FCSB?” Hai că am vorbit mai mult de el decât de vedetă”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

Bogdan Rusu va fi titular în următorul meci al FCSB-ului

Gigi Becali l-a anunțat pe Bogdan Rusu chiar la prezentarea oficială că acesta va fi titular în meciul Dunajska – FCSB din turul trei preliminar Conference League, programat peste două zile.

Reclamă

„O să-l vedeți miercuri. L-am întrebat pe Dică: Bă, dacă îl iau, joci cu el? A zis că bineînțeles. Am zis că e prea valoros, dacă joci cu el miercuri. A zis că e cel mai bun din ce avem noi. Asta m-a influențat cel mai mult. El va fi titular. Nici nu știa, acum aude”, a mai spus Gigi Becali.

Și David Miculescu, celălalt jucător sosit luni la FCSB, va juca din primul minut al manșei tur din turul 3 al Conference League.

Bogdan Rusu, gata să rupa plasele la FCSB

Rusu nu se teme de concurența de la FCSB și visează să cucerească titlul cu formația roș-albastră.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt bucuros că am ajuns la 32 de ani să joc la Mioveni și să fie interesate cele trei echipe de mine. L-au vrut Craiova, CFR, l-a sunat Emil Dică. Am vorbit cu domnul Becali și deja i-am promis că voi veni aici. Vorba e vorbă. Șanse are toată lumea, e normal să te bați la titlu fiind Steaua.

Cred că mă voi integra bine, sunt un jucător căruia îi place grupul, mă cunosc cu majoritatea din campionat. Soția și copilul ma susțin la aproape fiecare meci, au vrut să fie lângă mine și acum. E okay sa joci cu presiune, când joci la Steaua e normal. O să trec peste presiune, o să-mi văd de treabă, să ne îndeplinim obiectivele. Dacă se va apela la serviciile mele, de ce nu„, a spus și Bogdan Rusu.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și