Închide meniul

Cum l-a făcut Mihai Stoica să plece de la FCSB pe fostul favorit al lui Gigi Becali: „Am fost ‘mâncat’!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2022, 23:58

Cum l-a făcut Mihai Stoica să plece de la FCSB pe fostul favorit al lui Gigi Becali: „Am fost mâncat!

FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF

Gigi Becali şi Mihai Stoica, în timpul unei conferințe de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Adrian Cristea a dezvăluit cum l-a făcut Mihai Stoica să plece de la FCSB, deși era unul dintre favoriții patronului Gigi Becali. Dublul campion al României a rupt tăcerea despre perioada în care a evoluat pentru formația „roș-albastră”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristea a mărturisit că, deși era apreciat de Gigi Becali, relația distantă cu Mihai Stoica l-a forțat să plece de la echipă.

Cum l-a făcut Mihai Stoica să plece de la FCSB pe Adrian Cristea, fostul favorit al lui Gigi Becali

Adrian Cristea a jucat la FCSB în sezonul 2013/2014, perioadă în care Gigi Becali se afla în închisoare. Fostul atacant, campion cu Dinamo în 2007 și cu FCSB în 2014, a spus că a fost „mâncat” de alte persoane din anturajul patronului, indicând apoi către Mihai Stoica, managerul general al cluublui:

„Impresar era Anamaria, iar Reghecampf antrena echipa. Am vorbit cu Gigi la telefon, ne-am înțeles imediat și am bătut palma.

Mi-a plăcut experiența la Steaua (n.r. – FCSB), care era peste Dinamo din toate punctele de vedere: organizare, condiții, echipamente, emulație. A fost o experiență frumoasă, ne-am calificat și în Champions League după ce am eliminat Legia Varșovia.

Reclamă

Numai că eu am fost mâncat de alte persoane, care nu m-au dorit acolo. Cu Gigi m-am înțeles bine, dar nu toată lumea din anturajul lui m-a vrut. Păi, câți oameni se învârt în anturajul lui Gigi? MM Stoica nu m-a dorit. Nu știu de ce. Probabil a contat și felul meu de-a fi.

Sunt mai introvertit și dau uneori impresia de aroganță. Dar cine mă cunoaște, știe bine că nu e adevărat. Îmi place să-mi văd de treabă, nu mă bag prea mult în seamă. Am întâlnit în carieră colegi care stăteau cu limba în urechea antrenorului de dimineață până seara. Eu nu sunt genul ăsta. De-aia și par mai distant”, a povestit Adrian Cristea, pentru playsport.ro.

Adrian Cristea a bifat 12 apariții pentru FCSB în sezonul 2013/2014, în care echipa lui Gigi Becali a jucat în grupele UEFA Champions League. Un gol și un assist a reușit fostul atacant pentru „roș-albaștri”.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a influențat Mihai Stoica transferul lui Joyskim Dawa de la FC Botoșani la FCSB

În cursul zilei de sâmbătă, Gigi Becali și Valeriu Iftime au bătut palma pentru transferul lui Joyskim Dawa de la FC Botoșani la FCSB.

Iftime a oferit o primă reacție după ce a ajuns la un acord cu omologul său de la FCSB. Patronul clubului moldovean a recunoscut influența declarațiilor lui Mihai Stoica în transferul lui Dawa.

Valeriu Iftime și-a amintit de momentul în care MM a spus public că nu îl consideră pe Joyskim Dawa un fundaș valoros. Finanțatorul lui FC Botoșani este convins că managerul general al „roș-albaștrilor” a apelat la acea strategie tocmai pentru a se asigura că nu îi va crește cota de piață, înainte ca Gigi Becali să demareze negocierile.

De asemenea, Iftime a dezvăluit că Dawa avea și alte oferte, unele chiar din străinătate. În cele din urmă, fundașul camerunez a decis să semneze cu vicecampioana României:

„Copilul a vrut să plece la FCSB. Au fost oferte din ţară de la alte două cluburi, a fost ceva şi de afară, dar el a vrut în România. Eu l-am sfătuit să meargă la FCSB. E un mare câştig pentru FCSB, o să vedeţi. Sunt convins că domnul Stoica a zis atunci că nu e bun doar ca să nu-i crească preţul jucătorului. E cel mai bun fundaş.

E un transfer bun şi pentru el, e acceptabil şi pentru FC Botoşani. Nu pot să am pretenţii foarte mari de la un jucător pe care l-am adus abia în urmă cu un an. Noi căutăm jucători buni şi încercăm să-i împlinim puţin, apoi să reuşim să-i vindem. E în beneficiul clubului şi al jucătorului. Sper ca Gigi Becali să fie mulţumit de acest transfer”, a spus Valeriu Iftime, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și