Închide meniul

Cum l-a pus la punct Mirel Rădoi pe Gigi Becali: „S-a luat cu el la telefon, de față cu noi! I-a spus ‘nașule, nu-i ok!'”

Cosmin Cioboată Publicat: 14 noiembrie 2022, 23:30

Reclamă
Cum l-a pus la punct Mirel Rădoi pe Gigi Becali: „S-a luat cu el la telefon, de față cu noi! I-a spus nașule, nu-i ok!'

Gigi Becali, prima reacţie după ce Mirel Rădoi şi-a dat demisia

Colaj Hepta

S-a aflat cum l-a pus la punct Mirel Rădoi pe Gigi Becali, pe vremea când fostul mijlocaș juca la FCSB. Bănel Nicoliță a făcut dezvăluiri incredibile despre o discuție aprinsă între Rădoi și patronul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi și Gigi Becali au avut o discuție încinsă la telefon, în timp ce fostul căpitan al roș-albaștrilor era în vestiar, alături de toți coechipierii săi.

Cum l-a pus la punct Mirel Rădoi pe Gigi Becali: „Niciodată nu a avut o problemă să-l sune!

Totul a pornit după ce Gigi Becali a dat „ordin” ca Vali Badea să joace într-un meci, deși fostul atacant era accidentat.

Lui Mirel Rădoi nu i-a convenit decizia nașului său, Gigi Becali, și l-a confruntat la telefon. Bănel Nicoliță a explicat că devenise o obișnuință ca fostul mijlocaș să-l sune pe patronul FCSB-ului când nu era de acord cu deciziile sale.

Dezvăluirea lui Nicoliță a venit la scurt timp după ce Mirel Rădoi a exclus din lot 4 jucători de bază de la Universitatea Craiova, actuala echipă pe care o antrenează.

Reclamă
Reclamă

„Și la noi, la Steaua (n.r. – FCSB), se întâmpla lucrul ăsta să fie 2-3 jucători dați afară. Nu știu dacă pe timpul ăla făcea Gigi (n.r. – Becali) echipa. Mirel s-a luat cu Gigi la telefon, de față cu noi. Când a ieșit Gigi și a spus «bă, vreau să joace x», Mirel a pus mâna pe telefon și i-a spus «băi Gigi, te rog, nu-i ok».

Totul se întâmpla în vestiar, de față cu mine, Petre Marin, Ghionea și Dică. I-a zis că nu e ok, că echipa trebuie să o facă antrenorul. Era vorba de un jucător care chiar era accidentat atunci. Despre Vali Badea e vorba. Mirel i-a spus «te rog, nu te băga nașule». Și Badea nu a jucat în meciul ăla.

Niciodată nu a avut o problemă să-l sune pe Gigi să-i spună ce crede. Îl suna instant dacă avea o problemă. Punea punctul pe «i». Îi spunea «nașule, nu e ok să propui să joace Badea», mai ales că era și accidentat. Antrenor cred că era Olăroiu sau Marius Lăcătuș, nu mai știu.

Reclamă

Nu i-a fost frică niciodată de Gigi și nu-l văd să-i fie frică vreodată de vreun patron. Am jucat 7 ani alături de el la FCSB, am învățat multe lucruri de la el și îl știu foarte bine. Ați văzut că a și spus «vreau să mor pe mâna mea», pe românește”, a spus Bănel Nicoliță, pentru Fanatik.

Mirel Rădoi a exclus 4 jucători din lot, înainte de Rapid – Universitatea Craiova 2-2

Mirel Rădoi a luat o decizie drastică, şi a exclus din lotul Universităţii Craiova patru jucători, înaintea partidei cu Rapid. Antrenorul a fost nemulţumit de evoluţia echipei din ultimul meci, şi anume remiza ruşinoasă din Cupa României, cu Ocna Mureş.

Sergiu Hanca, Andrei Ivan, Jovan Markovic şi Ionuţ Vînă nu au fost în lotul Universităţii Craiova, pentru duelul cu Rapid. Toţi cei patru jucători au fost titulari în egalul din ultimul meci, egal ce l-a nemulţumit extrem de tare pe Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi a declarat că decizia de a-i exclude din lot pe cei patru jucători i-a aparţinut în totalitate, aceştia nefiind accidentaţi. Tehnicianul oltenilor a dezvăluit că a luat această masură, ca urmare a disciplinei şi a programului din cadrul echipei.

„Sunt patru jucători care nu au prins lotul. Pe lângă cei doi (n.r. Andrei Ivan şi Jovan Markovic), mai sunt Vînă şi Sergiu Hanca.

Sunt deciziile după meciul din Cupa României (n.r. egalul cu Ocna Mureș) şi după ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Nu sunt accidentaţi, sunt bine, sunt deciziile mele, disciplină, program şi tot ce înseamnă la echipă”, a declarat Mirel Rădoi, pentru Digi Sport, înainte de Rapid – Universitatea Craiova.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și