Închide meniul

Cum l-a ratat Gigi Becali pe Alex Mitriţă. Dezvăluiri uluitoare: „Băi, dar ce dreptate ai avut!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2023, 21:35

Cum l-a ratat Gigi Becali pe Alex Mitriţă. Dezvăluiri uluitoare: „Băi, dar ce dreptate ai avut!

Cum l-a ratat Gigi Becali pe Alex Mitriţă

Gigi Becali şi Alexandru Mitriţă / Colaj Profimediaimages

Ioan Andone a dezvăluit cum l-a ratat Gigi Becali pe Alex Mitriţă. Latifundiarul din Pipera putea să îl aducă la FCSB pe atacantul de 28 de ani, dar a stat pe gânduri şi în cele din urmă Mitriţă a ajuns la Universitatea Craiova. Oltenii au făcut un profit uriaş în momentul în care l-au vândut în MLS, la New York City, pentru 8 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul antrenor al lui Dinamo a recunoscut că l-a ajutat cu sfaturi pe finanţatorul marii rivale a „câinilor”. „Fălcosul” a fost pus să aleagă între Alexandru Mitriţă şi Alex Băluţă, în perioada în care amândoi jucau la Viitorul. L-a ales pe Mitriţă, dar Becali nu s-a grăbit să îi facă o ofertă lui Hagi.

Cum l-a ratat Gigi Becali pe Alex Mitriţă

Andone a povestit ce discuţie a purtat cu Gigi Becali. Finanţatorul vicecampioanei României a regretat că nu i-a urmat sfaturile.

În trecut, da (n.r. îi cerea sfaturi Gigi Becali). Acum, nu. Mă întreba de jucători. Nu mă întreba de sistem de joc. Să îi dau o explicație de ce îmi place ăla, pe cine să ia, pe ăsta sau pe ăsta.

(n.r. ne puteți da un exemplu?) Mitriță cu Băluță. În același timp, putea să ia unul. I-am zis: «Ia-l pe Mitriță» și nu l-a luat. Și după a ajuns Mitriță la Craiova și s-a vândut cu 7-8 milioane. Și eu i-am zis de ce: păi, zic, a mai fost în străinătate, știe ce e aia, muți la un club de tradiție care cere performanță. «Ia-l pe Mitriță mai repede decât pe Băluță!». Bine. După aia mi-a zis: «Băi, dar ce dreptate ai avut! Dar de unde ai știut?». De unde? Păi, nu sunt, mă, antrenor? Tu m-ai întrebat, eu ți-am spus”, a declarat Ioan Andone la prosport.ro.

Reclamă

Alex Băluţă a plecat de la Viitorul la Craiova, în 2014, pentru 200.000 de euro. Patru ani mai târziu Mihai Rotaru reuşea să îl vândă la Slavia Praga în schimbul a 2.65 de milioane de euro. Băluţă a venit în această vară la FCSB, sub postura de jucător liber de contract. A avut ofertă şi din Bănie.

Gigi Becali, mulţumit de Alex Băluţă

În 14 meciuri jucate în tricoul roş-albastru, Băluţă a marcat 2 goluri şi a oferit 2 pase decisive. A scăpat de furia patronului după înfrângerea cu Rapid.

Noi nu avem echipă de Maradoni. Avem un Coman, un Olaru. Avem patru jucători. Şut, Olaru, Coman şi Băluţă. Ei fac să fie echipa foarte bună. Hai şi Radunovic. Pe Târnovanu nu putem să îl punem că a greşit o dată.

Reclamă 4 / 0/3

Djokovic o să prindă. Mi-am dat seama. Gata cu Ovidiu Popescu. El ne-a distrus. De acum încolo Djokovic va juca şi va juca atacant Miculescu. I-am văzut, am încercat. Nu e vreun Maradona, dar măcar se bate şi nu returnează mingea la adversari„, a mai declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și