Închide meniul

Cum se simte Mihai Stoica după sărbătoarea de titlu de la FCSB! Ce problemă mai are, pe lângă arcada spartă

Alex Ioniță Publicat: 28 aprilie 2024, 21:26

Reclamă
Cum se simte Mihai Stoica după sărbătoarea de titlu de la FCSB! Ce problemă mai are, pe lângă arcada spartă

Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit cum se simte după sărbătoarea de titlu de la FCSB. Oficialul echipei patronate de Gigi Becali a vorbit deschis despre petrecerea roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria cu Farul, care s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro, jucătorii și oamenii din staff-ul FCSB-ului au făcut un adevărat spectacol, atât la stadion cât și la baza din Berceni.

Cum se simte Mihai Stoica după sărbătoarea de titlu de la FCSB!

După ce au plecat de la stadion, oamenii de la FCSB au petrecut ore în șir, cântând și dansând pe ritmuri orientale.

După petrecere, Mihai Stoica a făcut o declarație savuroasă și a dezvăluit cum se simte, dar și cu ce s-a mai ales, pe lângă arcada spartă de la finalul partidei cu Farul:

„Vocea e pierdută, dar o regăsesc eu. M-am dus să-l iau în braţe (n.r. pe Ovidiu popescu), el vine şi mă loveşte.

Reclamă

Am auzit doar <<poc>> şi nu ştiam dacă el sau eu. Am fost eu (n.r. lovit). M-a sunat Cristi Man, tatăl lui Dennis Man, şi m-a întrebat dacă au fost dure negocierile cu Ovidiu Popescu”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului!

La un moment dat, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a fost surprins plin de sânge, în timp ce sărbătorea alături de jucători şi suporteri. Ulterior, el a dezvăluit că cel care i-a spart arcada a fost Ovidiu Popescu.

Bucuria a fost însă prea mare şi cei de la FCSB nu au mai ţinut cont de nimic. Mihai Stoica a şi gluimit, spunând că Popescu a scăpat de cartonaşul galben, după acest „fault” comis după ce nu a înţeles că a fost „invitat” să prelungească contractul:

Reclamă 4 / 0/3

„Păi eu îi spun lui Ovidiu Popescu să ne aşezăm la masă să prelungim contractul şi el nu ştiu ce a înţeles. Glumesc. A scăpat şi fără cartonaş galben. E bine când te bucuri şi fizic, nu?”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

De asemenea, Mihai Stoica le-a promis fanilor lui FCSB că urmează o adevărată sărbătoare, cu mult peste cea din 2013, atunci când formaţia roş-albastră a sărbătorit titlul pe Arena Naţională, după meciul cu FC Braşov din ultima etapă:

„Urmează poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu din istoria acestei competiţii. Cu CFR sunt convins că va fi un stadion arhiplin. Am o amintire de la meciul cu Braşov din 2013, dar acela a fost pistol cu apă. Avem timp să pregătim. Nu am discutat încă. Nu sunt superstiţios, dar nu îmi place să vorbesc despre ceva ce nu s-a întâmplat”, a mai spus Mihai Stoica.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:05 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Arsenal aşteaptă „o mână de ajutor” din partea rivalei din nordul Londrei 17:53 Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli 17:34 UEFA, mesaj ferm înainte de EURO 2024: „Vrem arbitri cu o personalitate puternică”. Mesaj clar pentru jucători 17:22 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 mai 17:07 Ora de start a meciului România – Liechtenstein. Ultimul test înainte de EURO 2024 e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 16:37 Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB: „Pentru ce să-l ţin?” Jucătorul care va reveni la echipă 15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB Vezi toate știrile
Citește și