Închide meniul

Cum va alege Gigi Becali noul antrenor de la FCSB: „Asta vrea, știu ce spun!”. Mihai Stoica a făcut anunțul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 noiembrie 2022, 8:16

Cum va alege Gigi Becali noul antrenor de la FCSB: „Asta vrea, știu ce spun!. Mihai Stoica a făcut anunțul

Gigi Becali forţează transferul lui Kevin Boli la FCSB

Gigi Becali, alături de Mihai Stoica | Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit cum va alege Gigi Becali noul antrenor de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor se află în căutarea unui nou tehnician, după plecarea lui Nicolae Dică. MM a dat din casă și a explicat în funcție de ce criteriu va lua decizia finală latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la FCSB a precizat că, la ora actuală, pe Gigi Becali îl interesează mai mult decât orice ca echipa să aibă posesia mingii în mod categoric. Prin urmare, finanțatorul vicecampioanei vrea să aducă pe bancă un antrenor care să transforme echipa într-o „mașinărie” de pase.

Cum va alege Gigi Becali noul antrenor de la FCSB

„Gigi, când a venit Zenga, nu era mulțumit. Făceam rezultate, dar nu era mulțumit. Știu ce spun! Noi jucam simplu atunci. D-aia a și plecat. Gigi are o chestie. El zice: ‘posesie, posesie, posesie!’, dar la ce mod? Adică, atunci când e mingea la mine, nu am probleme.

Gigi vrea altceva. Dacă ești în avantaj, să nu faci ce facem noi. Noi ne speriem. Ne-am speriat și la Petrolul, și cu Piteștiul, tot timpul am avut probleme. Anul trecut nu aveam problemele astea. Gigi vrea să rămână mingea la tine după ce ai marcat”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Ilie Poenaru, Liviu Ciobotariu, Eugen Neagoe și Andre Prepeliță sunt antrenorii care s-au aflat pe lista lui Gigi Becali, după despărțirea de Nicolae Dică. La ora actuală, banca tehnică a FCSB-ului este ocupată de interimarul Mihai Pintilii.

Reclamă

Liviu Ciobotariu, fericit că nu a ajuns la FCSB

Liviu Ciobotariu e fericit că nu a ajuns la FCSB. Antrenorul celor de la FC Voluntari e bucuros că a rămas la echipa ilfoveană.

La primul meci după ce Liviu Ciobotariu a refuzat-o pe FCSB, FC Voluntari s-a impus cu 1-0 cu FC Botoșani, iar jucătorii săi i-au dedicat victoria.

Antrenorul ilfovenilor a fost impresionat de gestul fotbaliștilor de la FC Voluntari și e sigur că a luat decizia corectă când a ales să nu antreneze la clubul lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Lucrez împreună de un an și jumătate, ei mă cunosc foarte bine, sunt convins că majoritatea doreau că eu să rămân, pentru că ei cunosc filosofia mea, modul de a mă comporta cu ei. Eu le mulțumesc pentru că mi-au dedicat victoria, însemnă că nu m-am înșelat pentru încrederea avută în ei”, a spus Liviu Ciobotariu, conform digisport.ro.

Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc la întrebarea: „Va ajunge Dan Petrescu la FCSB?”

Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc la întrebarea „Va ajunge Dan Petrescu la FCSB?”. MM e sigur că „Bursucul” nu poate să colaboreze vreodată cu Gigi Becali.

Deși e de părere că Dan Petrescu ar trebui să ajungă într-o bună zi și la FCSB, Mihai Stoica e convins că acest scenariu nu este unul realizabil.

„Sunt convins că Dan Petrescu nu va antrena FCSB. Logic, discutând de ADN, ar trebui încercat. Dar nu depinde nici de Petrescu, nici de mine”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro. 

CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană, după ce a reuşit să o învingă pe Ballkani în meciul decisiv. Clujenii s-au impus la limită, scor 1-0, şi au încheiat grupa de Conference League pe locul secund.

De cealaltă parte, FCSB a părăsit competiția după ce a adunat doar două puncte în grupa cu FCSB, Anderlecht și Silkeborg.

Reclamă
Recomandări
  • Cum va alege Gigi Becali noul antrenor de la FCSB
  • Mihai Stoica a făcut anunțul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și