Închide meniul

Finul Florentin Pandele l-a refuzat pe Gigi Becali! Liviu Ciobotariu nu vine la FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 noiembrie 2022, 15:22

Finul Florentin Pandele l-a refuzat pe Gigi Becali! Liviu Ciobotariu nu vine la FCSB

Ce naţională susţine Gigi Becali la Campionatul Mondial din Qatar

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Finul Florentin Pandele l-a refuzat pe Gigi Becali! Liviu Ciobotariu nu vine la FCSB. Informaţia a fost confirmată de patronul roş-albaştrilor, care susţine că dacă Consiliul de Administraţie al lui Voluntari a decis să rămână Ciobi, aceea este semnătura ascunsă a Primarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi a explicat şi care sunt motivele pentru care nu a reuşit să ia legătura cu finul său. Pandele se teme ca DNA să nu interpreteze orice discuţie avută cu Becali.

Finul Florentin Pandele l-a refuzat pe Gigi Becali! Liviu Ciobotariu nu vine la FCSB

„Eu ştiu că sunt în discuţii de ieri şi până azi cu trei antrenori. Nu am vorbit cu niciunul, nu am stabilit cu niciunul. Sunt în discuţii cu apropiaţii care ar fi mai bun. S-a discutat cu Ciobotariu. Dacă vrea să vină, vreau să există înţelegere de la Voluntari. Nu pot să mă duc „las că îl iau eu”.

Nu are clauză. Nu am unde să vorbesc cu el, nu are legătură cu mine la telefon. Îi e frică lui Pandele când semnează lucruri legate de mine la Primărie, să nu interpreteze lumea, DNA-ul că sunt naşul. Când vorbeşte cu mine, mai cheamă încă o persoană sau două. Dacă are 70 de dosare… Nu am cum să vorbesc.

Poate ia acceptul Ciobotariu. Vine şi spune că am luat acceptul. Consiliul de Administraţie zice că rămâne? Înseamnă că e finul. E codat. V-am spus că nu am vorbit cu el. Trebuie să fii faţă în faţă cu el ca să îl conving. Nu sunt hotărât. Mai sunt încă trei. La Neagoe nu e complicat. Nu cer voie de la U Cluj. Aici e naşul, e altceva. Când mai are ocazia să vină la FCSB?”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Reclamă

Mihai Pintilii, pe bancă la FCSB – West Ham

Gigi Becali a anunţat antrenorul care va sta pe bancă la FCSB – West Ham. Este vorba de secundul Mihai Pintilii, cel care a fost prezent şi la conferinţa de presă dinaintea duelului din Conference League.

Pintilii a condus antrenamentele roş-albaştrilor după despărţirea de Nicolae Dică. Fiindcă Becali nu a găsit în regim de urgenţă un înlocuitor pentru Mister Nick, acesta a anunţat că Pinti va fi pe bancă joi.

„Da, va sta Pintilii la meciul cu West Ham”, a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport, susţinând şi faptul că nu s-a înţeles cu niciunul dintre antrenorii de pe listă, Prepeliţă, Poenaru, Neagoe sau Ciobotariu.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali îl apreciază enorm pe fostul căpitan de la FCSB, mai ales după ce acesta a refuzat o ofertă de 15.000 de euro pe lună de la FRF. A preferat să rămână la echipa din Berceni, pentru un salariu de cinci ori mai mic, când ar fi putut deveni secundul lui Edi Iordănescu la naţionala României.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și