Închide meniul

Cum va arăta atacul FCSB după transferul lui Billel Omrani! „O să-i dea ordin patronul lui Dică”

Dan Roșu Publicat: 13 septembrie 2022, 12:05

Reclamă
Cum va arăta atacul FCSB după transferul lui Billel Omrani! „O să-i dea ordin patronul lui Dică

Soţia preferatului lui Gigi Becali arată fabulos

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Cum va arăta atacul FCSB după transferul lui Billel Omrani este o întrebare la care Vivi Răchită a găsit deja răspunsul. Fostul fotbalist al roş-albaştrilor susţine că Gigi Becali va impune un sistem cu doi atacanţi, Omrani şi Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţinând cont de salariul lunar al lui Omrani, 20.000 de euro, e clar că acesta va fi titular la FCSB, măcar la începutul mandatului. Francezul de 29 de ani a semnat pe un an, clubul având opţiunea de prelungire pe încă două sezoane.

Cum va arăta atacul FCSB după transferul lui Billel Omrani

„Nu știu ce a făcut Omrani în ultimele luni, avea tendințe de pufoșenie. Vine la o echipă care a început de ceva vreme campionatul, a avut și multe meciuri în cupele europene. Nu știu cum va fi din punct de vedere fizic. Nu îl mai au și pe Neubert, dar fotbal știe. Putem spune că Omrani e fotbalist.

Va trebui să îi găsească loc lui Omrani în echipă. O să-i dea ordin patronul lui Dică: ‘Joci cu două vârfuri!’. La ce salariu îi dă lui Omrani, e ca și cum l-a cumpărat. Este foarte mare aglomerație în zona de atac, în schimb unde este fundația, mai nimic”, a spus Răchită, citat de sport.ro.

Transferul lui Billel Omrani, criticat de Basarab Panduru

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Chiar şi aşa, el nu a prins un alt transfer în această vară, spre uimirea lui Basarab Panduru.

Reclamă

„E un transfer surprinzător pentru mine. Cred că a avut nevoie de o vacanţă, pe care şi-a luat-o. A cerut o grămadă de bani, 40, 50 de mii pe lună. Nu-i primeşte, după care pleacă. Un jucător ca Omrani, care în campionatul nostru a arătat destul de bine, îşi găseşte o echipă.

Se întoarce pe 20.000 de euro salariu şi o sumă de bani la semnătură. Atunci, mă întreb, niciun club din lumea asta să nu-ţi dea 20.000 de euro pe lună? Mi se pare incredibil. Cum ai ajuns aşa, să nu primeşte 20.000 pe lună jucător liber? Şi, mai ales, ce accepţi, să vii în probe un an? După care îţi fac contract pe mai mult„, a declarat Basarab Panduru la orangesport.ro.

Gigi Becali l-a transferat pe Omrani

Omrani a făcut deja prima imagine de la baza de antrenament a lui FCSB şi a fost prezent, pe Arena Naţională, la meciul roş-albaştrilor cu FC Voluntari. Gigi Becali a anunţat condiţiile acceptate de fostul atacant al campioanei CFR.

Reclamă 4 / 0/3

„Tot timpul am vrut să-l iau, dar nu era serios. I-am spus că-i fac contract pe un an și apoi pe încă doi ani, dacă este cuminte. Va semna pe un an și doar dacă vreau eu va mai semna apoi prelungire. Dacă nu, aia e. Am mai pierdut niște bani și gata.

Am dat bani la semnătură, că nu venea degeaba. Salariul e 20.000 de euro (n.r. lunar). La semnătură nu i-am dat mult. I-am zis: ‘Faci figuri? Eşti şomer!’.

A venit la mine acasă. I-am zis: ‘Dacă vrei, poţi să fii cel mai mare!‘”, a dezvăluit patronul lui FCSB la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar Vezi toate știrile
Citește și