Închide meniul

Cum va arăta Dream Team-ul lui FCSB din sezonul viitor. Echipa imbatabilă a lui Gigi Becali: „Dai drumul la treabă”

Dan Roșu Publicat: 8 aprilie 2024, 8:14

Reclamă
Cum va arăta Dream Team-ul lui FCSB din sezonul viitor. Echipa imbatabilă a lui Gigi Becali: „Dai drumul la treabă

Cum va arăta Dream Team-ul lui FCSB din sezonul viitor

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Hepta

Basarab Panduru i-a făcut Dream Team-ul lui FCSB din sezonul viitor, după ce Gigi Becali a anunţat că vrea să îi aducă la echipa liderului pe Denis Alibec, Louis Munteanu şi Alexandru Mitriţă, jucători cu care speră să atace chiar şi grupele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panduru susţine că Mitriţă va juca inter, în timp ce în faţă, cei trei vor fi Denis Alibec, Louis Munteanu şi Florinel Coman, în cazul în care „Mbappe” nu va pleca în această vară. Clauza lui este de 5 milioane de euro.

Cum va arăta Dream Team-ul lui FCSB din sezonul viitor

„Mi se par nume grele, sunt nume bune. La Mitriţă cred că e mai greu, dar la Alibec şi Munteanu e posibil. Chiar sunt nume grele. În mod normal, aceştia trebuie să intre şi să facă treabă, nu-i mai iei să-i vezi la treabă.

Găseşti tu unde să-i bagi pe toţi, îl mai bagi pe Alibec în dreapta. Joci 4-3-3, Mitriţă cu Olaru, treci Olaru lângă Şut, în faţă ai Coman, Munteanu, Alibec şi dai drumul la treabă”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Cum ar putea arăta FCSB (4-3-3) în sezonul viitor: Târnovanu – Pantea, Dawa, Nghezana, Radunovic – Şut, Olaru, Mitriţă – Alibec, Munteanu, Coman

Reclamă

Gigi Becali s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor

Gigi Becali s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. După ce, iniţial, a spus că a vorbit deja pentru transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec, Becali a vorbit despre alte mutări stelare entru grupele Ligii Campionilor.

Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Otele de la CFR Cluj. Patronul de la FCSB şi l-ar dori şi pe Alexandru Mitriţă, dar nu crede că Mihai Rotaru o să îl vândă. Gigi Becali a vorbit şi despre Albion Rrahmani, atacantul celor de la Rapid.

„Îmi place Mitriță, dar nu cred că pot să-l iau. Nu-ți dau ăștia jucători. Rotaru e om de business, dar și eu sunt. Nu poți să dai 2 milioane pe un jucător de 30 de ani. N-are rost, a fost un gând și nu trebuia să-l spun. A mâncat și bătaie acum, de ce să-l incit pe om? Doar mi-a venit un gând.

Reclamă 4 / 0/3

Un jucător pe care îl vreau e Otele. Dacă îmi convine prețul, da. Dacă nu se califică în grupe, poate vor să câștige niște bani, nu? Rrahmani nu e o soluţie pentru că nu vreau genul ăla de jucător. Vreau un jucător de careu”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și