Închide meniul

Curg laudele pentru Andrei Vlad, după ce portarul a apărat în derby-ul FCSB – CFR Cluj: „A fost foarte activ, foarte implicat”

Viviana Moraru Publicat: 17 decembrie 2022, 12:09

Reclamă
Curg laudele pentru Andrei Vlad, după ce portarul a apărat în derby-ul FCSB – CFR Cluj: A fost foarte activ, foarte implicat”

Andrei Vlad, lăudat după FCSB - CFR Cluj

Andrei Vlad, într-un meci pentru FCSB / Mediafax

Curg laudele pentru Andrei Vlad, după ce portarul a apărat în derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj. Goalkeepr-ul roș-albaștrilor a fost apreciat pentru paradele sale, chiar dacă formația lui Leo Strizu a pierdut partida cu 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vlad a profitat de absența lui Ștefan Târnovanu, portarul titular de la FCSB, și astfel Leo Strizu a apelat la serviciile sale în partidele cu CFR Cluj și cu Chindia, din Liga 1.

Curg laudele pentru Andrei Vlad, după ce portarul a apărat în derby-ul FCSB – CFR Cluj

Adrian Iencsi este de părere că Andrei Vlad a procedat corect la faza golului marcat de Janga, în derby-ul cu CFR Cluj, deși s-a născut o dispută pe această temă între Nicolae Dică și Mihai Stoica.

Iencsi susține că, deși se simte lipsa meciurilor oficiale, Vlad a prestat un joc solid, fiind foarte implicat și activ pe tot parcursul derby-ului disputat pe Arena Națională.

Noi în general avem o problemă cu portarii pe ieșirea la centrări. Depinde cum apreciază distanța, cum vine mingea, dacă e executată lovitura liberă în interior sau exterior. Normal, un portar te ajută în asemenea momente, trebuie să iasă, să boxeze sau să prindă.

Reclamă

La astfel de goluri primite din faze fixe poate fi o greșeală în lanț: o greșeală de marcaj, de comunicare, de atenție. Trebuie să fii foarte concentrat. La golul primit nu cred că Vlad ar fi principalul vinovat. Ba din contră, am văzut un Vlad foarte activ, foarte implicat. S-a văzut că nu are meciuri în picioare. Nu putem să spunem că a avut un meci perfect, dar este un portar foarte talentat.

Am citit (n.r – disputa dintre Nicolae Dică și Mihai Stoica pe tema lui Andrei Vlad). Nu a fost neapărat un atac. Fiecare și-a exprimat opinia, gândirea la acea fază. De ce să exagerăm? De pe margine e ușor, de la televizor e și mai ușor. Dar trebuie să fii în iarbă. Depinde cum gestionezi acele momente”, a declarat Adrian Iencsi, pentru sport.ro.

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Nicolae Dică

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Nicolae Dică. Fostul antrenor de la FCSB a sugerat faptul că Andrei Vlad putea evita golul marcat de Janga, dacă ieşea să prindă mingea.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a luat foc şi a afirmat că cine spune că Andrei Vlad trebuia să iasă la faza golului marcat de CFR Cluj nu ştie nimic despre fotbal.

“Nu, e o mare prostie. Înseamnă că nu ştii portărie dacă zici aşa ceva. Pentru că mingea se duce în buchet de jucători, dacă iese, riscă să facă penalty, să nu ajungă la minge.

Nu are cum să iasă niciodată. Dacă îţi zice cineva asta, înseamnă că nu ştie portărie, nimic, nimic, nimic. Înclin să cred că nu ştie nimic de fotbal, dacă zice cineva că trebuia să iasă portarul aici.

Unii vorbesc prostii şi au impresia că zic chestii foarte inteligente. Nu vorbim de aşa ceva, a apărat foarte bine meciul ăsta“, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și