Închide meniul

Curg ofertele pentru Dan Petrescu. De ce nu pleacă de la CFR Cluj: „Pur şi simplu nu vrea să mai meargă în acest campionat”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 noiembrie 2022, 19:20

Curg ofertele pentru Dan Petrescu. De ce nu pleacă de la CFR Cluj: „Pur şi simplu nu vrea să mai meargă în acest campionat

Dan Petrescu a analizat fazele controversate din meciul cu Universitatea Craiova

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci / Hepta

Dan Petrescu a avut oferte pentru a o părăsi pe CFR Cluj! Totul a fost dezvăluit de impresarul „Bursucului”, care susţine că antrenorul campioanei nu vrea să mai audă de prima ligă din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu o antrenează pe CFR Cluj din vara anului trecut. Înainte de a-i prelua din nou pe clujeni, „Bursucul” a avut o scurtă aventură la Kayserispor, de unde a plecat după doar opt partide disputate.

Curg ofertele pentru Dan Petrescu. De ce nu pleacă de la CFR Cluj

Impresarul lui Dan Petrescu a recunoscut faptul că Dan Petrescu a avut şansa de a se despărţi de CFR Cluj, însă tehnicianul nu a dat curs niciunei oferte venite din Turcia, campionat acolo unde nu vrea să se întoarcă.

Nikolai Pîrneu a declarat că antrenorul clujenilor îşi doreşte să revină în Rusia, acolo unde a avut rezultate incredibile pe banca lui Kuban Krasnodar. În ciuda faptului că Petrescu a cucerit trei titluri la rând cu CFR Cluj, antrenorul nu a primit nicio ofertă din prima ligă rusească.

„Dan se descurcă bine, se uită la Cupa Mondială. Până în prezent, nimeni din Rusia nu l-a contactat, nu au fost deloc conversaţii, nimic. Deşi Dan a declarat în repetate rânduri că şi-ar dori să se întoarcă în Rusia.

Reclamă

În ceea ce priveşte cariera sa, nu este încă clar. Acum, Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj, cu el echipa a câştigat trei campionate la rând. Au fost oferte din Turcia, dar Dan pur şi simplu nu vrea să mai meargă în acest campionat”, a declarat impresarul lui Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

În Turcia, Dan Petrescu a stat pe banca lui Kayserispor timp de 45 de zile. Tehnicianul s-a despărţit de formaţia din Superlig după doar opt meciuri, pe motiv că se confruntă cu probleme personale.

Gică Popescu a dezvăluit cum s-a împrietenit cu Dan Petrescu

Povestea prieteniei dintre Gică Popescu și Dan Petrescu a început în urmă cu mai bine de 30 de ani, pe vremea când cei doi erau convocați la selecționatele de juniori ale României.

Reclamă 4 / 0/3

„Camera șotiilor, camera bancurilor era la mine și la Petrescu, acolo ne adunam. Seară de seară, la mine și la Dan, eram eu, Dan, Gică, Ilie, Belo, ‘Oagărul’, așa îi spuneam lui Selymeș, Dorinel Munteanu.

Eram cu Dan de la 17 ani… Dar știi cum ne-am împrietenit cu Dan Petrescu? Eu eram căpitanul echipei naționale de juniori și eram în cantonament la Plopeni. Vine Dan Petrescu și făceam alergări, nu știu, zece ture de teren.

El, toată viața, a fost un mega profesionist. Și acum e la fel. Și începem să alergăm. Eu, fruntea. Nu trecea nimeni de mine. El, pe exterior, mai tare. Și zic: ‘Alo, băi! Hățurile sunt la mine, mă! Hățurile, aici, nu le vezi? Unde o iei?’. ‘Hățurile sunt pentru tine, mă’.

Prima dată când a venit. Zic: ‘Mamă, cine e, mă, obraznicul ăsta? Băi, n-auzi? Nu depăși linia, eu țin ritmul!’ / ‘Ține-l, mă, pentru tine’. Zic: ‘Ce e cu ăsta, mă?’.

Am terminat antrenamentul, intrăm la masă. Erau trei locuri la mine la masă, eu și cu încă doi colegi. Loc liber și intră el, nu știa unde să se așeze. Zic: ‘Tu, ăsta nou, vino, mă, încoa’ aici lângă noi’.

Și de atunci, nedespărțiți. Am devenit colegi de cameră, de atunci, că eram singur, l-am luat la mine în cameră, până ne-am lăsat de fotbal, colegi de cameră”, a povestit Gică Popescu, în podcastul „Da bravo”.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și