Închide meniul

Rapid a încheiat 2023 cu o pierdere uriaşă! Deficitul clubului patronat de Dan Şucu anul trecut şi datoria totală imensă!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 aprilie 2024, 14:01

Rapid a încheiat 2023 cu o pierdere uriaşă! Deficitul clubului patronat de Dan Şucu anul trecut şi datoria totală imensă!

Rapid a încheiat 2023 cu o pierdere uriaşă!

Dan Şucu şi Victor Angelescu, acţionarii Rapidului, la un meci / Hepta

Rapid a încheiat 2023 cu o pierdere uriaşă! Clubul patronat de Dan Şucu adăugat o datorie mare la datoria deja uriaşă a clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit datelor contabile, Rapid a înregistrat în anul fiscal 2023 o pierdere de circa 3,8 milioane de euro.

Rapid a încheiat 2023 cu o pierdere uriaşă! Deficitul clubului patronat de Dan Şucu anul trecut şi datoria totală imensă!

Datoria totală a Rapidului a ajuns în 2023 la 34,688 milioane de lei (circa 7 milioane de euro).

Victor Angelescu dezvăluia că Rapid a investit în transferuri numai iarna trecută aproximativ 5 milioane de euro.

”Undeva la 3 milioane și jumătate de euro. Cred că s-ar putea să fie mai mult. Poate 4 spre 5. Probabil că e în jur de 5. Sunt și jucătorii aduși în vară”, declara Victor Angelescu pentru digisport.ro despre sumele investite de Rapid în acest sezon în transferuri.

Reclamă

”Au fost negocieri și am reușit să ajungem la o sumă rezonabilă. Este de 700.000 și 20% dintr-un viitor transfer. Au cerut destul de mult. Fiecare club are o strategie. Negocierile au ținut câteva luni. Au ajuns într-un punct corect pentru ambele părți”, a spus Angelescu despre transferul lui Rareş Pop.

FCSB a înregistrat o pierdere şi mai mare în 2023! La ce valoare a ajuns datoria faţă de finanţatorul Gigi Becali

FCSB a înregistrat o pierdere şi mai mare decât Rapid în 2023! Clubul patronat de Gigi Becali a mers dezastruos din punct de vedere financiar anul trecut.

Astfel, Gigi Becali a trebuit să suplinească din fonduri proprii deficitul major dintre încasări şi cheltuieli. Clubul „roş-albastru” a ajuns la o datorie de peste 10 milioane de euro faţă de finanţatorul Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a ajuns în 2023 la o datorie totală de 14,55 milioane de euro. Din această sumă, peste 10 milioane de euro o reprezintă datoria faţă de patronul clubului, Gigi Becali.

Anul fiscal 2023 a fost unul foarte slab pentru FCSB din punct de vedere financiar. Clubul lui Gigi Becali a înregistrat o pierdere de 7,65 milioane de euro.

FCSB a avut venituri totale de 9 milioane de euro şi cheltuieli de 16,65 milioane de euro. Pierderea uriaşă a fost cauzată de faptul că Gigi Becali nu a mai vândut jucători.

L-a dat pe Andrei Cordea în Arabia Saudită, la Al-Tai, pentru 1,32 de milioane de euro, dar a încasat în 2023 doar 400.000 de euro din acea sumă.

Aceasta a fost, de altfel, singura sumă încasată în 2023 pentru clubul lui Gigi Becali din transferuri.

Gigi Becali, despre datoria FCSB-ului: „Nu e suma reală”

Gigi Becali a comentat datele financiare ale clubului, care au apărut în presă. Potrivit acestora, clubul lui Gigi Becali a înregistrat o pierdere de 7,65 milioane de euro anul trecut.

Nu e suma reală, e mult mai mult, numai că eu, ca să iau licenţa, am renunţat la 2 milioane împrumut şi am mărit capitalul social.

Reclamă

E adevărat că sunt minus 7 (n.r.: milioane de euro), dar sunt minus 15, de fapt. Am făcut majorare de capital.

Atunci când fac bani, fac micşorare de capital şi îi scot. Îmi iau banii”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro, referitor la datoria pe care a înregistrat-o FCSB în anul fiscal 2023.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și