Închide meniul

„Dacă eram buni, eram la FCSB și ne băteam la titlu!” Gabi Iancu a șocat pe toată lumea după victoria cu FCU Craiova

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 februarie 2024, 20:17

Dacă eram buni, eram la FCSB și ne băteam la titlu!” Gabi Iancu a șocat pe toată lumea după victoria cu FCU Craiova

Gabi Iancu a avut un discurs uluitor după victoria cu FCU Craiova

Gabi Iancu / Hepta

Gabi Iancu a șocat pe toată lumea după victoria cu FCU Craiova Atacantul de la FC Hermannstadt a oferit o declarație surprinzătoare după duelul din etapa cu numărul 27 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre sibieni și FCU Craiova s-a încheiat cu scorul de 1-0. În cadrul meciului, fanii lui Hermannstadt și-au fluierat favoriții în mai multe momente, iar Iancu a venit cu un răspuns tăios.

Gabi Iancu a șocat pe toată lumea după victoria cu FCU Craiova

Atacantul echipei lui Marius Măldărășanu a spus că fanii nu ar trebui să aibă așteptări mari de la echipă. Gabi Iancu a transmis un mesaj uluitor și a spus că dacă jucătorii făceau mereu meciuri bune ar fi ajuns, cel mai probabil, la FCSB.

Totodată, acesta le-a cerut suporterilor să fie alături de echipă, în orice mod posibil și să își încurajeze favoriții, în loc să îi fluiere.

„Astăzi a fost legea compensației, cum zice Mister. Am pierdut și noi multe meciuri pe final. Sunt 3 puncte senzaționale. Mai sunt 3 meciuri din sezonul regulat. Mergem la Dinamo să câștigăm.

Reclamă

Până să dăm gol nu prea s-a auzit «Sibiu» din tribune. Mai sare mingea, terenul a fost foarte rău. Dacă am fi fost atât de buni și câștigam toate meciurile, probabil eram la FCSB și ne băteam la titlu. Ar trebui ca cei care vin la stadion să ne încurajeze mai mult. La fel și acasă, cu mesajele de pe Instagram sau din alte părți”, a spus Gabi Iancu, la orangesport.ro.

Gabi Iancu a fost legitimat la FCSB în perioada ianuarie 2013 – iulie 2016. A adunat 81 de meciuri pentru echipa lui Gigi Becali, în care a marcat 16 goluri și a oferit 3 pase decisive.

Roș-albaștrii l-au împrumutat de două ori, la Karabukspor și Viitorul Constanța (acum Farul Constanța), iar, în cele din urmă, l-au cedat pe gratis la echipa lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față este cotat la suma de 600.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Giovanni Constantino, nervos după Hermannstadt – FC U Craiova 1-0

Giovanni Constantino a fost extrem de nervos după Hermannstadt – FC U Craiova 1-0. Antrenorul echipei lui Adrian Mititelu a spus că echipa sa a făcut mai multe greşeli şi, în acest context, nu poate câştiga.

”Nu este uşor să vorbeşti după meci ca acesta. Eu cred că nu meritam să pierdem. Ne putem juca cu calitate, cu tehnica, pressing, dar e mai important rezultatul. Nu, eu cred că a fost situaţia de joc, Hermannstadt a marcat.

Dacă nu era greşeala, nu marcau. Noi tot timpul greşim. Hermannstadt a profitat. Eu cred că noi avem anul ăsta Cupa, play-off, play-out, mai multe posibilităţi pentru Europa, dar cu mentalitatea asta nu putem câştiga”, a spus Giovani Constantino după Hermannstadt – FC U Craiova 1-0, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și