Închide meniul

Damjan Djokovic, pe punctul să semneze cu FCSB! Croatul va purta o discuţie cu Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 21 iunie 2023, 15:50

Reclamă
Damjan Djokovic, pe punctul să semneze cu FCSB! Croatul va purta o discuţie cu Gigi Becali

Motivul pentru care Bogdan Vătăjelu nu a semnat cu FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Damjan Djokovic este pe punctul să semneze cu FCSB. Croatul se pare că va veni la Bucureşti, pentru a purta o discuţie faţă-n faţă cu patronul echipei, Gigi Becali, pentru a lua astfel decizia finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damjan Djokovic este liber de contract, după ce s-a despărţit de Al Raed, în această vară, formaţie la care era antrenat de Marius Şumudică.

Damjan Djokovic, pe punctul să semneze cu FCSB

Conform gsp.ro, Damjan Djokovic a vrut să se întâlnească personal cu Gigi Becali, pentru a purta negocieri în privinţa unui transfer la FCSB. Croatul va veni astfel la Bucureşti, pentru a lua astfel decizia finală în privinţa viitorului său.

Damjan Djokovic este una dintre principalele ţinte ale lui Gigi Becali, în această perioadă de transferuri de vară. Patronul de la FCSB vrea să-şi betoneze linia de mijloc a echipei, şi astfel forţează transferului fostului jucător de la CFR Cluj.

Până acum, FCSB a prezentat oficial un singur jucător, anume Alexandru Băluţă. De asemenea, roş-albaştrii s-au înţeles şi cu Ngezana, iar fundaşul central sud-african urmează să fie prezentat în următoarea perioadă la echipă.

Reclamă

De altfel, latifundiarul din Pipera a anunţat, de curând, că aşteaptă ca doi sau trei jucători să semneze cu FCSB, în următoarea perioadă.

„Să vedem azi, mâine. Vor mai veni doi-trei jucători. O să mai aducem un fundaș central 100%, asta sigur! Și un mijlocaș, și un atacant.

Încă trei o să mai aducem, poate patru. Vătăjelu am înțeles că a semnat în Arabia, nu știu. A fost o discuție pentru el, dar a plecat, a semnat”, a spus Becali, citat de sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Câţi jucători va mai transfera FCSB! Anunţul făcut de Mihai Stoica

S-a aflat câţi jucători va mai transfera FCSB, în această perioadă de mercato. Mihai Stoica a făcut anunţul şi a dezvăluit că totul se va decide în următoarea perioadă, până când echipa va pleca în cantonamentul din Olanda.

Mihai Stoica a mărturisit că pe lista FCSB-ului se mai află doi jucători. MM susţine că totul se va definitiva în zilele următoare, în vizorul roş-albaştrilor mai fiind încă un jucător, însă sunt şanse mici ca acesta să ajungă sub comanda lui Elias Charalambous.

De asemenea, managerul general al roş-albaştrilor a declarat că există o problemă în privinţa lui Ngezana, deoarece acesta trebuie să ajungă cât mai repede în ţară, pentru a putea începe pregătirea de vară alături de restul jucătorilor.

„Mai avem pe listă unul, poate doi fotbalişti. Şi şanse foarte mici să fie trei pe listă. Mâine se va definitiva situaţia cu doi jucători. Pot face parte din lotul nostru. Cam asta va fi tot, posibil să mai apară. Problema noastră e să-l aducem cât mai repede pe Ngezana”, a declarat Mihai Stoica, la conferinţa de presă de prezentare a lui Alexandru Băluţă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și