Închide meniul

Câţi jucători va mai transfera FCSB! Anunţul făcut de Mihai Stoica: „Cam asta e tot!”

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2023, 14:17

Reclamă
Câţi jucători va mai transfera FCSB! Anunţul făcut de Mihai Stoica: „Cam asta e tot!

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre Darius Olaru și Florinel Coman

Mihai Stoica, în cadrul unei conferinţe de presă

S-a aflat câţi jucători va mai transfera FCSB, în această perioadă de mercato. Mihai Stoica a făcut anunţul şi a dezvăluit că totul se va decide în următoarea perioadă, până când echipa va pleca în cantonamentul din Olanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă este primul transfer oficializat de FCSB, în această vară. Mijlocaşul a fost prezentat în cadrul unei conferinţe de presă.

Câţi jucători va mai transfera FCSB

Mihai Stoica a mărturisit că pe lista FCSB-ului se mai află doi jucători. MM susţine că totul se va definitiva în zilele următoare, în vizorul roş-albaştrilor mai fiind încă un jucător, însă sunt şanse mici ca acesta să ajungă sub comanda lui Elias Charalambous.

De asemenea, managerul general al roş-albaştrilor a declarat că există o problemă în privinţa lui Ngezana, deoarece acesta trebuie să ajungă cât mai repede în ţară, pentru a putea începe pregătirea de vară alături de restul jucătorilor.

„Mai avem pe listă unul, poate doi fotbalişti. Şi şanse foarte mici să fie trei pe listă. Mâine se va definitiva situaţia cu doi jucători. Pot face parte din lotul nostru. Cam asta va fi tot, posibil să mai apară. Problema noastră e să-l aducem cât mai repede pe Ngezana”, a declarat Mihai Stoica, la conferinţa de presă de prezentare a lui Alexandru Băluţă.

Reclamă

În privinţa lui Alexandru Băluţă, Mihai Stoica s-a declarat impresionat de discursul acestuia, din prima sa conferinţă de presă de la FCSB.

Rar mi-a fost dat să aud un fotbalist vorbind atât de bine ca Alex Băluţă. Şi pentru un băiat care a fost plecat atât de mult timp din ţară”, a mai spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica anunţă o revenire la FCSB! Jucătorul nu a mai evoluat de doi ani

Mihai Stoica anunţă o revenire la FCSB, din următorul sezon. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că Ionuţ Panţîru s-a recuperat după accidentarea suferită acum doi ani şi jumătate, şi ar putea evolua la gruparea lui Gigi Becali în următoarea stagiune.

Reclamă 4 / 0/3

„Panțîru putea juca și acum, doar că încă are un deficit muscular. Se pregătește cu echipa, lucrează și suplimentar pentru a crește masa musculară după doi ani și jumătate de la accidentare, dar este bine. În sfârșit este bine.

S-a operat afară și nu a fost bine, s-a operat apoi în țară și este bine. A fost alegerea lui, nu poți să-i obligi să se opereze unde știi tu.

Pe postul de fundaș stânga îi avem pe Radunovic, Panțîru, Pantea, care poate juca și în dreapta, și Pădurariu, un copil care abia a făcut 16 ani, care pare să aibă perspective foarte mari. Pe Panțîru îl așteptăm, e posibil să joace și acum”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaplAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și