Închide meniul

Damjan Djokovic pleacă de la FCSB! „Îţi asumi aceste riscuri. Dacă joci bine, eşti răsplătit”

Dan Roșu Publicat: 19 decembrie 2023, 14:55

Reclamă
Damjan Djokovic pleacă de la FCSB! „Îţi asumi aceste riscuri. Dacă joci bine, eşti răsplătit

Damjan Djokovic pleacă de la FCSB

Damjan Djokovic, în tricoul FCSB - Hepta

Damjan Djokovic pleacă de la FCSB după ce Gigi Becali a anunţat că mijlocaşul va fi pe lista de transferuri din această iarnă. Sorin Paraschiv a vorbit despre situaţia în care se află croatul de 33 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic a primit la instalare 100.000 de euro şi are un salariu de 20.000 de euro la FCSB. Totuşi, Becali nu a fost convins de evoluţiile mijlocaşului, care a marcat 4 goluri în cele 23 de meciuri din acest sezon.

Damjan Djokovic pleacă de la FCSB

„Au mai fost şi alţii, nu doar Djokovic. Sunt deciziile dânsului, probabil a fost nemulţumit de evoluţiile lui. Am mai spus-o, când vii la FCSB, îţi asumi aceste lucruri, că ai putea fi criticat în public sau că vei putea fi dat afară dăpă şase luni. Acestea sunt riscurile.

În acelaşi timp, dacă joci bine, eşti foarte bine răsplătit din punct de vedere financiar şi poţi prinde un contract la fel de bun după ce pleci de la FCSB. Totuşi, este o echipă cu cotă”, a spus Paraschiv.

Gigi Becali îl dă afară pe Damjan Djokovic de la FCSB

Damjan Djokovic a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, unde se mai află Cristi Ganea şi Dorin Rotariu.

Reclamă

„Să vedem că o să ne despărțim de vreo câțiva jucători. Djokovic, Rotariu, Ganea, o să ne despărțim de ei. (n.r. Djokovic pe lista neagră?) Da, păi ce să facem?

Am zis că nu ne despărțim de Djokovic că mai aveam două meciuri de jucat. Am zis ca să nu știe. Djokovic este pe lista despărțirilor din iarnă. Facem selecție, selecție! Crema, crema!”, a declarat Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

Gigi Becali, făcut praf de Cristi Balaj. I-a adus aminte de perioada de la închisoare

Gigi Becali a fost făcut praf de Cristi Balaj, după ce a susţinut că FCSB a fost dezavantajată în derby-ul cu CFR (1-1). Declaraţiile patronului au venit după golul anulat marcat de Florinel Coman.

Reclamă 4 / 0/3

„Folosește anumiți termeni gen furt, pe care i-a învățat în perioada în care era la «facultate» (n.r. la închisoare), alături de colegii de cameră.

Îmi cer scuze, nu îmi cereți să primesc lecții de arbitraj de la Gigi Becali, care împarte lumea în două, sclavii, cei care sunt de acord cu el, și tralala sau proști, cei care au altă opinie”, a spus Balaj, citat de prosport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și