Închide meniul

Dan Alexa, cuvinte de laudă pentru Dan Șucu: „Rapid deţine reţeta succesului! Are un patron serios!”

Cosmin Olteanu Publicat: 11 aprilie 2023, 13:35

Reclamă
Dan Alexa, cuvinte de laudă pentru Dan Șucu: Rapid deţine reţeta succesului! Are un patron serios!”

Dan Alexa, cuvinte de laudă pentru Dan Șucu

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Alexa a avut cuvinte de laudă pentru Dan Șucu! Rapid a fost învinsă categoric de Sepsi, 0-2, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1. În prezent, trupa giuleșteană se află pe locul 5 din play-off, cu 28 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Alexa consideră că Dan Șucu este patronul ideal pentru Rapid, apreciind strategia pe care o aplică la formația alb-vișinie.

Dan Alexa, cuvinte de laudă pentru Dan Șucu

Fostul antrenor din Giulești spune că nu ar fi o tragedie dacă Rapid nu ar termina pe un loc de cupe europene, la finalul actualului sezon de Liga 1.

„Aşteptările sunt foarte mari. Dar nu cred că e un capăt de ţară dacă nu se califică în cupele europene. Eu cred că au reţeta corectă. Au fost pe primul loc la un moment dat. Nu e uşor. Lumea îl critică pe Şucu că nu cumpără jucători. Eu le spun tuturor. Eu am prins Rapidul în momente foarte grele.

În momentul de faţă, Rapid deţine reţeta succesului. Are un patron serios. Investeşte în academie, în infrastructură. Nu plăteşte sume de transfer încă, dar cred că Rapid e mult pe plus faţă de anul trecut. Suporterul rapidist este foarte ambiţios. Pe Giuleşti este pasiune pură. Au fost înjuraţi Lucescu, Şumudică, asta nu înseamnă că fanii nu îl apreciază pe Mutu”, a declarat Dan Alexa, pentru primasport.ro.

Reclamă

Adrian Mutu, extrem de dezamăgit după Sepsi – Rapid 2-0

Antrenorul Rapidului a spus după meci că echipa lui a făcut o partidă foarte slabă. Mutu a precizat că acesta ar putea fi cel mai slab meci de când a preluat el Rapidul.

Bun. aş vrea să încep prin a felicita echipa adversă pentru victorie. Au fost mai buni. Concluzii nu sunt de tras acum. Am făcut un meci slab, poate cel mai slab de când sunt eu pe banca Rapidului.

Motive sunt mai multe. Trebuie să mergem mai departe, să uităm cât mai repede acest meci. Nu avem ce concluzii să tragem. Dacă ne prezentăm ca în meciul ăsta nu mai vorbim de cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3

Bineînţeles că eşti mai nervos atunci când vezi că lucrurile nu-ţi ies. Pe lângă o prestaţie slabă, dacă intervine şi ghinionul, normal că e o frustrare şi mai mare. Nu mai are rost… O să analizez cu băieţii. Cert e că ne-au depăşit la toate capitolele şi au meritat victoria.

Ar trebui să tragem concluziile care sunt, în sensul în care dacă ne-am calificat în playoff trebuie să jucăm de nivel de Rapid. Nu ar trebui să ne gândim că ne-am atins obiectivul şi de acum ce o fi, o fi. Obiectivul e cupele europene. Aveam şansa să urcăm pe locul 4.

Gafa lui Moldo a schimbat paradigma meciului pentru că în momentul ăla noi eram la conducerea meciului. Asta nu înseamnă nimic, trebuia să creăm mult mai mult, mă refer la faze de poartă. Nu cred că e cazul să îşi toarne cenuşă în cap Ioniţă. Sunt sigur că ar fi vrut din tot sufletul să dea gol de acolo. Altele sunt problemele, mă refer la atitudine.

Când ai şansa să treci pe locul 4 şi nu reuşeşti să găseşti în tine acea motivaţie e o problemă. Motivaţia trebuie să fie interioară, iar fotbalul, când nu-l tratezi cum trebuie, nu te iartă. A fost şi ghinion, ratarea penalty-ului. Probabil a fost şi un pic nervos că nu i-a ieşit nimic (n.r. Săpunaru), dar el are experienţă”, a declarat, după Sepsi – Rapid 2-0, Adrian Mutu pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și