Închide meniul

Adrian Mutu, extrem de dezamăgit după Sepsi – Rapid 2-0: „Cel mai slab meci de când sunt eu pe banca Rapidului”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 aprilie 2023, 23:38

Reclamă
Adrian Mutu, extrem de dezamăgit după Sepsi – Rapid 2-0: „Cel mai slab meci de când sunt eu pe banca Rapidului

Adrian Mutu, extrem de dezamăgit după Sepsi - Rapid 2-0

Adrian Mutu la un interviu / AntenaSport

Adrian Mutu s-a arătat extrem de dezamăgit de evoluţia echipei sale. Sepsi a învins Rapid cu 2-0, iar Mutu a remarcat că echipa sa nu a creat decât foarte puţine faze de poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul Rapidului a susţinut că obiectivul principal este în continuare calificarea în cupele europene. Cu acest rezultat Rapid rămâne pe locul 5 în clasament, cu 28 de puncte.

Adrian Mutu, extrem de dezamăgit după Sepsi – Rapid 2-0

Antrenorul Rapidului a spus după meci că echipa lui a făcut o partidă foarte slabă. Mutu a precizat că acesta ar putea fi cel mai slab meci de când a preluat el Rapidul.

Bun. aş vrea să încep prin a felicita echipa adversă pentru victorie. Au fost mai buni. Concluzii nu sunt de tras acum. Am făcut un meci slab, poate cel mai slab de când sunt eu pe banca Rapidului.

Motive sunt mai multe. Trebuie să mergem mai departe, să uităm cât mai repede acest meci. Nu avem ce concluzii să tragem. Dacă ne prezentăm ca în meciul ăsta nu mai vorbim de cupele europene.

Reclamă

Bineînţeles că eşti mai nervos atunci când vezi că lucrurile nu-ţi ies. Pe lângă o prestaţie slabă, dacă intervine şi ghinionul, normal că e o frustrare şi mai mare. Nu mai are rost… O să analizez cu băieţii. Cert e că ne-au depăşit la toate capitolele şi au meritat victoria.

Ar trebui să tragem concluziile care sunt, în sensul în care dacă ne-am calificat în playoff trebuie să jucăm de nivel de Rapid. Nu ar trebui să ne gândim că ne-am atins obiectivul şi de acum ce o fi, o fi. Obiectivul e cupele europene. Aveam şansa să urcăm pe locul 4”, a declarat, după Sepsi – Rapid 2-0, Adrian Mutu pentru digisport.ro.

Ce a spus despre gafa lui Moldovan şi răspunsul pentru Ioniţă

Adrian Mutu a vorbit şi despre gafa lui Moldovan, care a dus la deschiderea scorului. Totodată, Mutu i-a răspuns şi lui Ioniţă, care spunea după meci că se aşteaptă să nu mai fie titular.

Reclamă 4 / 0/3

Gafa lui Moldo a schimbat paradigma meciului pentru că în momentul ăla noi eram la conducerea meciului. Asta nu înseamnă nimic, trebuia să creăm mult mai mult, mă refer la faze de poartă. Nu cred că e cazul să îşi toarne cenuşă în cap Ioniţă. Sunt sigur că ar fi vrut din tot sufletul să dea gol de acolo. Altele sunt problemele, mă refer la atitudine.

Când ai şansa să treci pe locul 4 şi nu reuşeşti să găseşti în tine acea motivaţie e o problemă. Motivaţia trebuie să fie interioară, iar fotbalul, când nu-l tratezi cum trebuie, nu te iartă. A fost şi ghinion, ratarea penalty-ului. Probabil a fost şi un pic nervos că nu i-a ieşit nimic (n.r. Săpunaru), dar el are experienţă”, a mai spus Adrian Mutu.

Tehnicianul Rapidului a vorbit şi despre faptul că nu toţi suporterii Rapidului au putut intra la meci.

Rapid are foarte mulţi suporteri şi în deplasare, nu numai acasă, şi ar trebui găsite soluţii să intre toţi la meci, nu să rămână pe afară. Vor fi schimbări. Vom analiza, vom strânge rândurile, mai slab de atât nu cred că putem juca”, a mai declarat Adrian Mutu.

Adrian Mutu anunţa că vrea titlul cu Rapid în sezonul viitor

Adrian Mutu anunţa anterior că vrea titlul cu Rapid în sezonul viitor. Mutu preciza şi că marele obiectiv din acest sezon este calificarea în cupele europene. După acest rezultat cupele europene se îndepărtează serios de Rapid.

Ăsta este obiectivul, un loc de cupă europeană, sperăm să începem să câştigăm. După primele două meciuri cu primele două clasate, acum ne aşteaptă un meci dur cu Sepsi, chiar dacă este pe locul şase. Dacă vom face şi noi rezultate şi cine ştie ce se întâmplă în seara asta, cred că se strânge foarte mult clasamentul”, declara Adrian Mutu înainte de meciul cu Sepsi, conform agerpres.ro.

Tehnicianul echipei giuleştene spera ca echipa sa să se impună în partida de luni, cu Sepsi OSK.

Reclamă

„Niciun meci din play-off nu este uşor, mai ales acum că jucăm la Sepsi. Întotdeauna între noi şi ei au fost meciuri spectaculoase, sper ca şi de data asta să fie la fel şi să câştigăm cele trei puncte. Orice meci este foarte greu în play-off şi asta o arată şi rezultatele de până acum. Eu cred însă că detaliile fac diferenţa. Ştim că şi ei îşi vor lua măsuri de siguranţă împotriva noastră, dar sper să câştigăm şi de această dată meciul cu Sepsi”, spunea antrenorul Rapidului înainte de meciul pierdut cu Sepsi.

Adrian Mutu preciza că evaluează constant jucătorii Rapidului.

„Eu sunt într-o evaluare constantă a jucătorilor, pentru că dacă anul acesta ne-am stabilit noi un obiectiv, clasarea pe un loc de cupă europeană, anul viitor lucrurile vor sta altfel. Obiectivul declarat e altul şi atunci avem nevoie de cei mai în formă jucători şi dedicaţi clubului, încrezători, şi care pot face faţă acestei presiuni constante din partea suporterilor”, mai spunea Adrian Mutu.

Ioniţă: „Mutu are tot dreptul să nu mă bage să joc!”

Titularizat după mai bine de o lună, Alex Ioniţă a semnat o ratare importantă. Ioniţă a spus că se aşteaptă să nu mai fie titularizat de Adrian Mutu în următoarele meciuri.

Să ne vedem greşelile, să fim realişti. Eu unul am jucat foarte slab, nu e ca şi cum nu ne dorim să câştigăm. Dar suntem într-un moment în care nu ne regăsim sub nicio formă.

Cred că suntem cu toţii într-un moment mai dificil, cel puţin eu nu reuşesc să marchez de multă vreme. Nu am nicio scuză, trebuia să marchez. Sper să îmi ajut echipa mai mult pe viitor. Îmi doresc să îmi ajut echipa, să marchez, dar nu ştiu să îmi explic momentan. Atât pot, îmi pare rău. Are toate motivele acum să nu joc. Când nu am fost să îl salut am considerat că meritam mai mult. Acum are tot dreptul să nu mă bage să joc.

Nu ne-am creat destule ocazii, am avut una mai clară de gol. Nu am fost inspirat, nu mi-am făcut preluarea destul de repede. Nu avem un joc ofensiv destul de bun. Am încercat să jucăm ceea ce ne-a cerut dânsul, doar că noi nu suntem atât de inspiraţi.

Ne doream cupele europene, ne doream mai mult de atât, având în vedere condiţiile pe care le avem, galeria. Dar din păcate nu ne ridicăm la nivelul aşteptărilor. Poate avem un trac. Când încercăm să ne îndeplinim un obiectiv, nu reuşim să îl îndeplinim”, a declarat Alexandru Ioniţă la digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și