Închide meniul

Dan Alexa, predicție sumbră pentru FCSB: „Vor claca!”

Cosmin Olteanu Publicat: 5 aprilie 2023, 9:28

Reclamă
Dan Alexa, predicție sumbră pentru FCSB: Vor claca!”

Dan Alexa, predicție sumbră pentru FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Dan Alexa are o predicție sumbră pentru FCSB. Actualul antrenor principal al celor de la FC Brașov a vorbit despre lupta la titlu, în actualul sezon de Liga 1. În prezent, clasamentul primului eșalon este condus de Farul Constanța, cu 36 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Alexa susține că, în opinia sa, CFR Cluj și Farul Constanța sunt marile favorite să ridice trofeul de campioană, la finalul actualului sezon.

Dan Alexa, predicție sumbră pentru FCSB

Totodată, tehnicianul, în vârstă de 43 de ani, spune că FCSB nu va ține pasul, până la finalul campionatului, deși are cei mai talentați jucători din Liga 1.

„(n.r. Pe cine vezi favorită la titlu?) CFR Cluj și Farul. Surprinzător pentru mine Farul. Adică la începutul campionatului nu credeam. CFR Cluj pare că a scăzut puțin, au o turație mai mică decât anii precedenți. Au început să fie învinși de două, trei ori. Ceea ce nu se întâmpla niciodată cu Dan Petrescu.

Ar mai fi FCSB, cu problemele ei de an de an și cred că până la urmă vor claca. Nu vor ține pasul până la final.

Reclamă

Gigi Becali este unul dintre patronii de lungă durată ai fotbalului românesc, a investit foarte mulți bani. Cei mai talentați fotbaliști la Steaua (n.r. FCSB) au fost, dar niciodată nu au ajuns să joace la potențialul lor, decât foarte puțin, la cât pot jucătorii aceia… Și cred că unul din factorii cei mai importanți este că ei simt că antrenorul nu are autoritatea pe care ar trebui să o aibă în vesitar.

Am fost fotbalist. Jucătorul își găsește alibi imediat. Dacă simte că antrenorul nu e antrenor și nu e mână forte, își găsește el un alibi și tot timpul crede că nu are evoluții bune pentru că e schimbat de patron și că antrenorul a greșit. Înțelegi? Își pierde din autoritate și nu vor fi motivați 100%”, a declarat Dan Alexa, pentru prosport.ro.

Marius Lăcătuș, de aceeași părere cu Dan Alexa

Inclusiv Marius Lăcătuș, fostul mare fotbalist al Stelei, o vede pe Farul favorită la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă lucrurile decurg așa, probabil vor fi campioni. Farul, din acest moment, dacă nu pierde cu FCSB în duelurile directe și scoate aceleași rezultate în restul meciurilor, este campioană.

Mă îndoiesc că FCSB va câștiga toate meciurile în play-off. Meciurile sunt destul de echilibrate, indiferent că se întâlnesc locurile 1 și 5 sau 2 și 6”, a spus Marius Lăcătuș, pentru digisport.ro.

Farul, pas greșit cu Rapid

În ultimul meci de campionat, Farul s-a „încurcat” de Rapid, în fața căreia a înregistrat doar o remiză, 1-1. La finalul meciului, Gică Hagi s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale.

„Sunt foarte mulţumit, dar ne doream să luăm cele trei puncte. Am jucat bine, ambele echipe au prestat un joc bun. Ambele tabere s-au bucurat de fotbal. Mentalitatea noastră e să încercăm să marcăm goluri, asta le-am scris pe tablă înainte de meci.

Din păcate am marcat un singur gol. Important e că am produs fotbal, am avut ocazii. Băieţii au reacţionat bine, şi cei care au fost la lot, şi cei care au venit de acasă. Kiki a venit foarte obosit, s-a văzut asta, dar important e că nu am pierdut în deplasare, la o echipă bună.

În prima repriză am făcut bine, la început ne-au surprins, dar şi noi am avut ocazii şi am fi putut să câştigăm.

Nedelcu avea nevoie să joace, să prindă putere, e un mijlocaş defensiv foarte bun. Are execuţii foarte bune, are lovirea mingii foarte bună, a făcut un meci bun.

Reclamă

Cred că sunt meciuri pe care trebuie să le joci ca să câştigi, cele din play-off, echipele sunt foarte bune, iar meciurile sunt echilibrate.

(n.r. V-aţi îmbrăţişat la final cu Adrian Mutu) Decarii s-au îmbrăţişat la final. Ne-am felicitat, am făcut o muncă bună amândoi în acest an, la echipe care nu şi-au propus să fie acolo. Suporterii s-au bucurat de fotbal, păcat că s-a terminat egal.

Încercăm să avem o mentalitate foarte bună, lucururile astea ne ghidează. Vrem să avem o mentalitate de învingători, jucătorii o au, d-asta fac faţă la nivelul acesta. Sunt nişte copii foarte buni. Putem să facem un fotbal foarte bun, avem un lot echilibrat, tinerii aceştia au fost surpriza campionatului”, a declarat Gică Hagi, la finalul meciului cu Rapid, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și