Închide meniul

Dan Alexa revine în Liga 1! Cu ce echipă va semna: „Sută la sută va fi noul nostru antrenor!”

Viviana Moraru Publicat: 28 august 2023, 10:58

Reclamă
Dan Alexa revine în Liga 1! Cu ce echipă va semna: Sută la sută va fi noul nostru antrenor!”

Dan Alexa revine în Liga 1

Dan Alexa, în timpul unui meci/ SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dan Alexa e gata să revină în Liga 1. Tehnicianul s-a înțeles cu Valeriu Iftime, patronul celor de la Botoșani, și va fi noul antrenor al moldovenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Nicolae Dică a fost în pole position pentru preluarea celor de la Botoșani, negocierile au picat pe ultima sută de metri, după cum a anunțat Valeriu Iftime.

Dan Alexa revine în Liga 1! Cu ce echipă va semna

Valeriu Iftime a dezvăluit că Dan Alexa va fi cu siguranță antrenorul celor de la Botoșani, urmând să fie prezentat oficial în următoarea perioadă. Patronul moldovenilor a dezvăluit că nu s-a înțeles cu Nicolae Dică din cauza unor clauze din contract, astfel că a ajuns la vrainta Dan Alexa.

„Mă înțelesesem cu Dică, dar au apărut niște probleme cu secunzii și totul a căzut.

Atunci am discutat cu Dan Alexa, care abia se întorsese din Italia și și-a dat acordul. Sută la sută va fi noul antrenor al Botoșaniului”, a declarat Valeriu Iftime, conform fanatik.ro.

Reclamă

Dan Alexa este liber de contract, după ce s-a despărțit în această vară de FC Brașov, în urma faptului că echipa nu a primit dreptul de a evolua în Liga a 2-a. În prima ligă din România, Alexa a antrenat-o ultima dată pe Astra, în 2019, pe bancă căreia a petrecut doar patru luni.

Botoșani este pe penultimul loc în clasament, cu doar trei puncte acumulate, după șapte meciuri. Moldovenii au rămas fără antrenor, după demiterea lui Marius Croitoru.

Dan Alexa a analizat lupta pentru titlul din Liga 1 şi a tras concluzia

Dan Alexa a analizat lupta pentru titlul din Liga 1 şi a anunţat echipele pe care le vede cu şansele cele mai mari la ridicarea trofeului. Fostul jucător şi antrenor al Rapidului crede că favorită este FCSB, datorită lotului de care dispune.

Reclamă 4 / 0/3

„Chirurgul” îi da echipei lui Gigi Becali prima şansă, dar e convins că CFR Cluj poate înclina serios balanţa. Dacă jucătorii transferaţi în această vară confirmă în Gruia, atunci trupa lui Mandorlini le poate spulbera roş-albaştrilor visul.

„Văzând la prima vedere, FCSB are lotul cel mai talentat. Are jucători foarte buni. Cred că are cel mai talentat lot, sunt în asentimentul lui Bergodi. Apoi, CFR-ul a transferat foarte bine, i-am văzut și în pregătire la Brașov. CFR-ul până se vor închega puțin… se vor bate la titlu, dacă nu îi consider chiar favoriți.

Imediat văd Rapidul lui Bergodi, poate sunt subiectiv, și echipa lui Rotaru, a lui Reghe. Dar nu îi văd pe ce de la Rapid să aibă lotul celor două”, a declarat Dan Alexa la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și