Închide meniul

Dan Alexa a analizat lupta pentru titlul din Liga 1 şi a tras concluzia: „Are cel mai talentat lot!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 august 2023, 10:42

Reclamă
Dan Alexa a analizat lupta pentru titlul din Liga 1 şi a tras concluzia: „Are cel mai talentat lot!

Dan Alexa a analizat lupta pentru titlul din Liga 1 şi a tras concluzia

Dan Alexa a analizat lupta pentru titlul din Liga 1 şi a anunţat echipele pe care le vede cu şansele cele mai mari la ridicarea trofeului. Fostul jucător şi antrenor al Rapidului crede că favorită este FCSB, datorită lotului de care dispune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Chirurgul” îi da echipei lui Gigi Becali prima şansă, dar e convins că CFR Cluj poate înclina serios balanţa. Dacă jucătorii transferaţi în această vară confirmă în Gruia, atunci trupa lui Mandorlini le poate spulbera roş-albaştrilor visul.

Dan Alexa a analizat lupta pentru titlul din Liga 1 şi a tras concluzia

Alexa o vede în luptă şi pe Rapid, care a avut un start sub aşteptări în noul sezon. Giuleştenii sunt în afara locurilor de play-off, după primele şase etape. Cu Cristiano Bergodi pe bancă, echipa lui Dan Şucu a înregistrat 2 victorii, 2 remize şi 2 înfrângeri.

Văzând la prima vedere, FCSB are lotul cel mai talentat. Are jucători foarte buni. Cred că are cel mai talentat lot, sunt în asentimentul lui Bergodi. Apoi, CFR-ul a transferat foarte bine, i-am văzut și în pregătire la Brașov. CFR-ul până se vor închega puțin… se vor bate la titlu, dacă nu îi consider chiar favoriți.

Imediat văd Rapidul lui Bergodi, poate sunt subiectiv, și echipa lui Rotaru, a lui Reghe. Dar nu îi văd pe ce de la Rapid să aibă lotul celor două”, a declarat Dan Alexa la digisport.ro.

Reclamă

FCSB are cel mai bun start din ultimii ani. Roş-albaştrii au câştigat toate meciurile disputate în această ediţie de campionat. Au un punct peste Universitatea Craiova, dar şi o restanţă de dispuatat. CFR Cluj are 10 puncte, cu 5 mai puţin decât FCSB.

Cristiano Bergodi, reacţie savuroasă după declaraţiile lui Gigi Becali

Cristiano Bergodi a avut o reacţie savuroasă după declaraţiile lui Gigi Becali. Antrenorul celor de la Rapid a declarat că echipa sa se pregăteşte pentru o clasare pe primele locuri, şi nu pentru Liga Campionilor, aşa cum afirma patronul de la FCSB.

Italianul a dezvăluit şi care este obiectivul Rapidului în acest sezon, după startul modest de campionat. Bergodi a recunoscut că îi va fi greu să ia titlul cu Rapid în acest sezon, însă îşi propune clasarea pe primele trei locuri.

Reclamă 4 / 0/3

Avem un meci foarte important, cu FC U Craiov1948. Ne dorim să câştigăm, mai ales că am câştigat primul meci în Giuleşti. Băieţii au un moral bun. Ştim că FC U Craiova 1948 a fost o bestie neagră pentru Rapid, nu am mai câştigat cu ei de mult timp.

Presiune e întotdeauna. Şi acest meci dacă nu-l vom câştiga, vor fi probleme. Trebuie să facem faţă.

Lotul Rapidului este pentru primele trei locuri. Ne putem îndeplini acest obiectiv, pentru titlu, este greu în acest an. Dar putem lupta. Cel mai bun lot cred că îl are FCSB, după ce i-au luat pe Djokovic şi Chiricheş.

Dar se poate întâmpla orice, şi CFR Cluj îmi place, la fel Universitatea Craiova. Va fi o luptă strânsă şi noi nu suntem înafara ei.

Un club de tradiţie ca al Rapidului a revenit. În fiecare an am făcut un pas înainte, şi ne pregătim, nu pentru Liga Campionilor, cum spune Gigi Becali, ci pentru primele trei locuri.

Îmi place când spune „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League”. Glume, ne distrează. Rapid se pregăteşte să ajungă sus, suntem un club de tradiţie”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu FC U Craiova 1948.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și