Închide meniul

Dan Alexa şi-a dat demisia de la Botoşani! I-ar putea lua locul un alt antrenor din Liga 1

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2023, 18:31

Reclamă
Dan Alexa şi-a dat demisia de la Botoşani! I-ar putea lua locul un alt antrenor din Liga 1

Dan Alexa şi-a dat demisia de la Botoşani

Dan Alexa, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Alexa şi-a dat demisia de la Botoşani, după înfrângerea din grupele Cupei României. Antrenorul nu a mai rezistat şi a decis să plece de pe banca moldovenilor, după ce echipa a fost învinsă de o formaţie din Liga a 2-a, CSM Alexandria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Alexa a rezistat doar opt meciuri pe banca celor de la Botoşani. Antrenorul a bifat trei remize şi cinci înfrângeri.

Dan Alexa şi-a dat demisia de la Botoşani

Conform gsp.ro, Dan Alexa şi-a luat la revedere de la stafful şi jucătorii celor de la Botoşani. După plecarea sa, de echipă se vor ocupa Andrei Patache şi Daniel Schiopu.

Pe lista lui Valeriu Iftime se află însă un alt antrenor din Liga 1. Este vorba de Liviu Ciobotariu, actualul tehnician al celor de la Sepsi. „Ciobi” traversează o perioadă delicată la formaţia covăsneană, după ce a fost învins n Cupa României de către o echipă din Liga a 2-a, Corvinul Hunedoara.

Până la înfrângerea cu CSA Alexandria, din Cupa României, Dan Alexa a mai avut tentative de a pleca de la Botoşani, însă în cele din urmă a fost convins de Valeriu Iftime să mai continue pe banca echipei sale.

Reclamă

După meciul cu Sepsi, pierdut de Botoşani în Liga 1 în urmă cu două etape, Dan Alexa a oferit declaraţii despre o posibilă plecare de pe banca moldovenilor, mărturisind şi faptul că are o relaţie bună cu patronul Iftime.

„Mă gândesc să nu mai continui și parcă dau așa în gol. Am o relație bună cu domnul Iftime, dar sunt niște lucruri care nu-mi plac. O să am o discuție cu dânsul și doar mă știți că nu îmi place să țin de scaun”, a declarat Dan Alexa, în urmă cu zece zile.

Botoşani este pe ultimul loc în Liga 1, cu doar şase puncte obţinute, după 14 meciuri disputate. Moldovenii nu au obţinut nicio victorie în acest sezon, înregistrând opt înfrângeri şi şase remize.

Reclamă 4 / 0/3

Valeriu Iftime vrea să o mute pe FC Botoșani în alt oraș

Valeriu Iftime vrea să o mute pe FC Botoșani în alt oraș! Patronul moldovenilor a luat în calcul o relocare a formației care se află, în momentul de față, pe ultimul loc în Liga 1.

Potrivit patronului de la FC Botoțani, clubul ar putea fi relocat în alt oraș, în viitorul apropiat. Valeriu Iftime a menționat și variantele de orașe unde ar putea să își mute echipa. Potrivit acestuia ar fi vorba despre Suceava și Iași.

„Cred că la Suceava se putea realiza mai mult dacă eram noi, adică eu, asociaţii mei, banii şi Primăria. La Suceava e mai multă ambiţie, mai multă forţă în spate, mai multă împingere, sunt multe valori fotbalistice.

Eu aş ţine echipa aici, dar ai nevoie de o academie puternică şi productivă, pentru a crea un cadru de interes în jurul tău. Dacă aduci numai străini, nimeni nu te ia în seamă.

Da, aş aduce echipa la Suceava, categoric. Nu pot mâine, dar la vară, da. Nu se va mai numi FC Botoşani, se va numi FC… Cum vrem noi. E FC Botoşani acum, că sunt eu din Botoşani, oraşul n-are nicio acţiune, nicio treabă”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Monitorul de Suceava.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și