Închide meniul

Valeriu Iftime vrea să o mute pe FC Botoșani în alt oraș: „Acolo e mai multă ambiție”

Alex Ioniță Publicat: 31 octombrie 2023, 19:13

Reclamă
Valeriu Iftime vrea să o mute pe FC Botoșani în alt oraș: Acolo e mai multă ambiție”

Valeriu Iftime vrea să o mute pe FC Botoșani în alt oraș

Valeriu Iftime, la un meci / Hepta

Valeriu Iftime vrea să o mute pe FC Botoșani în alt oraș! Patronul moldovenilor a luat în calcul o relocare a formației care se află, în momentul de față, pe ultimul loc în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principala nemulțumire a patronului este faptul că reprezentanții autorităților din Botoșani nu sprijină echipa și nu le oferă jucătorilor facilitățile necesare pentru a face performanțe.

Valeriu Iftime vrea să o mute pe FC Botoșani în alt oraș. Unde ar putea ajunge clubul din Liga 1

Potrivit patronului de la FC Botoțani, clubul ar putea fi relocat în alt oraș, în viitorul apropiat. Valeriu Iftime a menționat și variantele de orașe unde ar putea să își mute echipa. Potrivit acestuia ar fi vorba despre Suceava și Iași.

Totodată, patronul moldovenilor a anunțat faptul că a vorbit cu primarul orașului despre acest subiect și că dorește să își mute formația într-un oraș în care fotbalul este trăit la o intensitate mai mare.

„Cred că la Suceava se putea realiza mai mult dacă eram noi, adică eu, asociaţii mei, banii şi Primăria. La Suceava e mai multă ambiţie, mai multă forţă în spate, mai multă împingere, sunt multe valori fotbalistice.

Reclamă

La Botoşani, trăim pe paie, nu prea avem în spate glorii, cum sunt Goian şi alţi jucători care au cunoscut consacrarea plecând de la Suceava. Asta creează o masă critică de a împinge lucrurile. La un moment dat, am vorbit cu primarul Ion Lungu, să ştiţi. Şi acum aş merge la Suceava!

Eu aş ţine echipa aici, dar ai nevoie de o academie puternică şi productivă, pentru a crea un cadru de interes în jurul tău. Dacă aduci numai străini, nimeni nu te ia în seamă.

Da, aş aduce echipa la Suceava, categoric. Nu pot mâine, dar la vară, da. Nu se va mai numi FC Botoşani, se va numi FC… Cum vrem noi. E FC Botoşani acum, că sunt eu din Botoşani, oraşul n-are nicio acţiune, nicio treabă”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Monitorul de Suceava.

Reclamă 4 / 0/3

Doi fotbalişti au fost excluşi din lot de FC Botoşani

Decizia a venit ca urmare a faptului că cei doi sunt implicaţi într-un scandal al pariurilor.

„Pentru toată lumea, ca imagine, este foarte urât. Sigur, există și prezumția de nevinovăție și pentru ei și mi-aș dori să demonstreze că nu e nimic adevărat. Au fost nişte coincidențe, însă noi, ca și club, suntem obligați să anunțăm comisiile abilitate pentru așa ceva.

Și poliția s-a autosesizat, pentru că acesta este un subiect foarte sensibil în sport. Repet, există prezumția de nevinovăție, dar astfel de discuții nu trebuie să fie într-un vestiar, într-un club sănătos, unde se vrea performanță.

Pariurile sportive sunt un cancer, care distrug absolut tot! Până se finalizează ancheta, jucătorii vor fi suspendați. M-aș bucura pentru ei să nu fie adevărat. În acest moment, Pinson și Drole sunt cei doi jucători suspendați”, a declarat Dan Alexa, potrivit topbt.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și