Închide meniul

Dan Nistor a tras un semnal de alarmă după FCSB – U Cluj 2-2: „Facem greșeli copilărești”

Alex Ioniță Publicat: 2 octombrie 2023, 23:18

Reclamă
Dan Nistor a tras un semnal de alarmă după FCSB – U Cluj 2-2: Facem greșeli copilărești”

Dan Nistor a tras un semnal de alarmă după FCSB - U Cluj 2-2

Dan Nistor, în timpul unui meci al celor de la U Cluj/ Profimedia

Dan Nistor a tras un semnal de alarmă după FCSB – U Cluj 2-2. Omul meciului de pe Arena Națională a vorbit despre punctul obținut de către echipa sa, la București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și U Cluj a închis etapa a 11-a din Liga 1. Meciul de pe Arena Națională a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dan Nistor a tras un semnal de alarmă după FCSB – U Cluj 2-2. Ce a transmis jucătorul ardelenilor

Mijlocașul echipei pregătite de Ovidiu Sabău a vorbit despre partida de pe Arena Națională, meci în care a reușit să marcheze și să ofere o pasă decisivă. De asemenea, a vorbit și despre nașul său, Mihai Pintilii, care se află în staff-ul vicecampioanei României.

„Se putea și mai bine, e bun și acest punct, e o echipă foarte bună. Un public foarte numeros, dar ne-am ridicat la nivelul meciului.

Nu l-am supărat (n.r. pe nașul Pintilii), la fotbal nu am mamă, nu am tată, nu am naș, când sunt după fotbal am familie, dar pe teren, nu. Confirmă foarte mult venirea domnului Sabău, asta a contat foarte mult.

Reclamă

Ne-a spus să jucăm ca în prima repriză, dar din păcate facem niște greșeli copilărești. Dacă nu, vom rămâne la nivelul anului trecut. Sincer, avem jucători cu experiență, cred eu că mentalitatea noastră este bună și va crește cu timpul. Sunt convins că pe viitor vom arăta mult mai bine, primele 5 meciuri le-am jucat practic în deplasare, a contat și asta. Avem un fotbal plăcut și sperăm să urcăm mai sus în clasament”, a spus Dan Nistor, potrivit digisport.ro.

U Cluj se va duela, în următoarea etapă, cu cei de la Sepsi Sf. Gheorghe. De cealaltă parte, pentru vicecampioana României, următorul duel din cadrul campionatului intern va fi împotriva celor de la FC Botoșani, în deplasare. Meciul va avea loc pe data de 7 octombrie, de la ora 21:30 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

FCSB – U Cluj 2-2

FCSB – U Cluj 2-2. Partida din etapa a 11-a din Liga 1 a fost în format live text, pe AS.ro. Roş-albaştrii lui Elias Charalambous ţinteau a treia victorie consecutivă, din toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a condus cu 1-0 şi 2-1, dar nu a reuşit să câştige. În minutul 88 al meciului, fundaşul Bogdan Mitrea le-a adus un punct clujenilor, marcând cu o lovitură de cap, după un corner.

După acest meci, „roș-albaștrii” rămân în continuare pe primul loc, cu 26 de puncte obținute după 11 partide jucate. De cealaltă parte, U Cluj se află pe locul al 11-lea, cu 12 puncte după același număr de meciuri disputate, de la startul noului sezon de Liga 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și