Închide meniul

Dan Nistor, declaraţie de dragoste neaşteptată, după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Îl iubesc, deşi e bărbat!”

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2023, 23:43

Reclamă
Dan Nistor, declaraţie de dragoste neaşteptată, după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Îl iubesc, deşi e bărbat!

Dan Nistor, declaraţie de dragoste neaşteptată, după U Cluj - Universitatea Craiova

Dan Nistor, în timpul unui meci la U Cluj/ Profimedia

Dan Nistor a oferit o declaraţie de dragoste neaşteptată, după ce U Cluj a remizat pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 1-1. Mijlocaşul „şepcilor roşii” i-a spus lui Nicuşor Bancu că-l iubeşte, acesta fiind finul său, dar şi adversarul din meciul de pe Cluj Arena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor i-a adus un punct lui Ioan Ovidiu Sabău. Mijlocaşul a reuşit să egaleze în prelungiri, în duelul cu Universitatea Craiova, din etapa a zecea a sezonului.

Dan Nistor, declaraţie de dragoste neaşteptată, după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Dan Nistor s-a declarat mulţumit de rezultatul înregistrat de echipa sa. Acesta a declarat că ardelenii ar fi putut obţine chiar cele trei puncte din partida cu Universitatea Craiova, dacă ar fi fost puţin mai lucizi în faţa porţii.

De asemenea, Nistor a recunoscut că a rămas în condiţii bune cu fosşii colegi de la Universitatea Craiova. Ba hiar mai mult, i-a făcut o declaraţie de dragoste finului Nicuşor Bancu, care de altfel a şi marcat contra lui U Cluj.

„Din păcate, am avut multe probleme de lot, asta s-a văzut. În a doua parte, am forţat, ne-a explicat Mister la pauză. Cu puţină şansă, puteam să câştigăm cele trei puncte. Mergem înainte cu moral bun, ne bucurăm şi că am obţinut un punct.

Reclamă

E greu să nu joci bine cu asemenea suporteri în tribune. Ne doream mult victoria, sper să o obţinem la următoarele meciuri.

E şi normal să mă îmbrăţişez cu ei, e şi finul meu Bancu printre ei. Îi spun că-l iubesc, chiar dacă e bărbat. Trei ani cât am fost acolo, am făcut lucruri bune. Atât am putut eu atunci, am câştigat Cupa şi Supercupa, am fost la un pas de titlu.

E mai puţin important că marchez, important e ca echipa să obţină puncte„, a declarat Dan Nistor, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

U Cluj – Universitatea Craiova 1-1

U Cluj a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a zecea a Ligii 1.

În prima repriză, Universitatea Cluj nu a părut deloc o echipă care evoluează pe teren propriu. Jocul a fost controlat de craioveni care au avut ocaziile şi au şi deschis scorul, în minutul 31, prin Nicuşor Bancu.

În minutul 42 Jovan Markovic a ratat ocazia de a face 2-0 după ce, scăpat singur cu poartarul Gorcea, a încercat o scăriţă şi portarul clujenilor a blocat. Pe final de meci, Koljic a ratat în minutul 89, iar în minutul 90+1 Nistor a egalat pentru gazde cu un şut la colţul lung.

După trei minute Andrei Ivan a fost eliminat, dar nu s-a mai întâmplat nimic până la final şi s-a terminat la egalitate 1-1. Oltenii se află pe locul 3, cu 18 puncte, iar Universitatea Cluj este pe 11, cu 11 puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și