Închide meniul

U Cluj – Universitatea Craiova 1-1! Nistor a reuşit să egaleze, într-un final dramatic de meci! Ivan, eliminat în prelungiri

Alex Ioniță Publicat: 23 septembrie 2023, 23:25

Reclamă
U Cluj – Universitatea Craiova 1-1! Nistor a reuşit să egaleze, într-un final dramatic de meci! Ivan, eliminat în prelungiri

Dan Nistor a semnat un nou contract

Dan Nistor, în timpul unui meci al celor de la U Cluj/ Profimedia

Partida dintre U Cluj şi Universitatea Craiova, încheiat cu scorul de 1-1, a fost în format live text, pe AS.ro. Oltenii au fost egalaţi dramatic, pe final de meci. Dan Nistor a punctat pentru „şepcile roşii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 31 prin Nicuşor Bancu. Oltenii nu au plecat însă cu toate punctele din Ardeal, după ce Dan Nistor a egalat în prelungiri. Tot în prelungiri, Andrei Ivan a fost eliminat, ca urmare a unui fault dur, comis asupra lui Oancea.

U Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Final! U Cluj – Universitatea Craiova 1-1! Oltenii au fost egalaţi în prelungiri, după golul lui Dan Nistor! Trupa din Bănie a ratat şansa de a urca pe locul secund în Liga 1.

Min. 90+4: Andrei Ivan a fost eliminat! Atacantul oltenilor a văzut direct cartonaşul roşu, după ce l-a faultat pe Oancea!

Min. 90+1: U Cluj – Universitatea Craiova 1-1! Dan Nistor a reuşit să egaleze pentru „şepcile roşii”, cu un şut de la marginea careului, la colţul lung al porţii lui Popa.

Reclamă

S-a reluat partida!

Pauză!

Min. 42: Mare ocazie pentru Universitatea Craiova! Markovic a scăpat singur cu Gorcea, dar portarul lui U Cluj a citit scăriţa încercată de atacantul Craiovei

Reclamă 4 / 0/3

Min. 31: U Cluj – Universitatea Craiova 0-1! Nicuşor Bancu a deschis scorul pentru olteni.

Min. 10: Universitatea Craiova a avut prima ocazie a meciului! Houri a şutat în plasa laterală după ce a primit o pasă de la Markovic.

Min. 1: A început partida!

Echipele de start: 

U Cluj: Gorcea – Peteleu, Masoero, Mitrea, Vătăjelu – D. Popadiuc, G. Simion, K. Doukoure, O. Bic – D. Popa, I. Stoica
Rezerve: Iliev – Oancea, Pițian, A. Miron, Perianu, Chipciu, R. Silaghi, F. Ilie, D. Nistor
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Screciu, R. Silva, Bancu – A. Crețu, Mateiu – Danciu, L. Houri, Mitriță, Markovic
Rezerve: D. Lazar – J. Mendy, Ndong, Căpățînă, D. Sala, J. Kurtic, Roguljic, A. Ivan, Koljic
Antrenor: Corneliu Papură

La această partidă, pe banca Universității Craiova va fi Corneliu Papură, care a revenit la echipa lui Mihai Rotaru după plecarea lui Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

Înainte de acest duel, oltenii se află pe locul al 3-lea în campionat, cu 17 puncte obținute după cele 9 meciuri disputate. De cealaltă parte, „șepcile roșii” sunt pe locul al 11-lea, cu 10 puncte după 9 etape.

Ultimul duel dintre cele două formații a avut loc în luna noiembrie a anului trecut. Partida respectivă a avut loc pe stadionul Ion Oblemenco și s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea echipei patronate de Mihai Rotaru.

Universitatea Craiova a mers la Cluj după victoria în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 9-a, cu scorul de 2-1. De partea cealaltă, clujenii s-au impus în fața celor de la UTA, cu scorul de 1-0, în cadrul ultimului meci jucat în campionatul intern.

Gjoko Zajkov s-a „rupt” și riscă să nu mai joace până în 2024 la Universitatea Craiova. Ce s-a întâmplat cu fundașul macedonean

Jucătorul oltenilor s-a accidentat la echipa națională a Macedoniei de Nord, în cadrul unei partide din preliminariile pentru Campionatul European din 2024. Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, oltenii nu se vor mai putea baza pe Gjoko Zajkov până la finalul anului calendaristic.

Nord-macedoneanul s-a accidentat la nivelul vertebrelor din zona gâtului, iar după partida dintre Malta și Macedonia de Nord, câștigată cu 2-0 de către selecționata din care face parte Zajkov, a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Jucătorul este un om de bază din lotul formației patronate de Mihai Rotaru. De la startul noului sezon din Liga 1 a fost titular în 8 dintre cele 9 meciuri disputate de către Universitatea Craiova.

În momentul de față, fundașul de la Universitatea Craiova este cotat la suma de 750.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai jucat pentru: Rabotnicki, Rennais, Charleroi, Levski Sofia, Vorskla Poltava și Slavia Sofia.

A adunat, până în momentul de față, 24 de partide pentru echipa națională a Macedoniei de Nord. De asemenea, a reușit să marcheze și un gol pentru țara sa, într-un meci cu Estonia, încheiat la egalitate, scor 3-3.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” 8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul Vezi toate știrile
Citește și