Închide meniul

Dan Nistor, discurs vehement după U Cluj – CFR Cluj 3-4: „Mi se pare o prostie! E inadmisibil”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 august 2023, 23:53

Reclamă
Dan Nistor, discurs vehement după U Cluj – CFR Cluj 3-4: „Mi se pare o prostie! E inadmisibil

Portrait of Dan Nistor during Romania Superliga 1: FC Universitatea ''U'' Cluj vs Chindia Targoviste, disputed on Cluj Arena, 13 Mai 2023 FC Universitatea U Cluj v Chindia Targoviste - Romania Liga 1, Cluj-Napoca - 13 May 2023,Image: 775870109, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Dan Nistor a avut un discurs vehement după U Cluj – CFR Cluj 3-4. Nistor a marcat un gol din penalty, însă CFR Cluj a marcat golul victoriei prin Jefte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor a spus că nu este normal ca echipa sa să marcheze de 3 ori pe teren propriu, dar să piardă.

Dan Nistor, discurs vehement după U Cluj – CFR Cluj 3-4

„Nu prea e bună seara, dar nu pot să cred nici acum că am pierdut. Să pierzi 4-3, mi se pare o prostie. A fost acea sincronizare a noastră, în prima repriză nu au putut ajunge la poartă. În prima repriză putea fi un scor mai mare. La 2-2 a avut acea şansă imensă Ianis Stoica cu capul.

Din păcate nu am reuşit să le facem o bucurie suporterilor, pentru ei am jucat. Din punctul meu de vedere să marchezi 3 goluri acasă şi să pierzi, e inadmisibil. Şi îmi asum ceea ce spun.

Trebuie să muncim mult mai mult, să fim mai atenţi la antrenament. Ăsta e fotbalul şi la următorul meci să nu mai primim atât de multe goluri.

Reclamă

Din a doua etapă s-au speculat anumite chestii, aţi putea să întrebaţi conducerea. Eu sunt jucător profesionist şi îmi fac treaba cum pot mai bine. Mă interesează ca echipa mea să câştige, mai puţin important e ce fac eu, dacă echipa nu câştigă!”, a spus Dan Nistor la digisport.ro.

U Cluj – CFR Cluj 3-4. Meci fabulos la Cluj

CFR Cluj a marcat golul victoriei prin Jefte, iar echipa lui Mandorlini a obţinut al treilea succes al sezonului.

Universitatea Cluj a avut o primă repriză excelentă, în timp ce echipa lui Andrea Mandorlini s-a bazat, în primul rând, pe portarul Răzvan Sava. Universitatea a deschis prin Ianis Stoica – în minutul 10, la o pasă primită, în careu, de la Oancea. Şepcile Roşii au majorat diferenţa de pe tabelă în minutul 39, la pătrunderea lui Chipciu, care i-a oderit un assist lui Ianis Stoica, şi acesta a reuşit dubla. La ultima fază a primei reprize, Otele a înscris pentru CFR şi la pauză a fost 2-1 pentru Universitatea.

Reclamă 4 / 0/3

Partea secundă a arătat o altă faţă a elevilor lui Mandorlini. În minutul 56 Otele a şutat în bară, balonul a mers pe linia porţii lovind şi cealaltă bară apoi a ricoşat în teren de unde Avounou l-a trimis în plasă. După trei minute Otele a ajuns singur cu portarul Iliev, însă s-a complicat şi nu a putut marca. În minutul 68 a înscris Ajeti, din pasa lui Otele şi CFR prelua conducerea cu 3-2. Dan Nistor a egalat din penalty, în minutul 78, după ce Ianis Stoica fusese faultat în careu de Kresic, însă CFR a făcut 4-3 în minutul 82, prin Jefte Betancor. Chiar dacă partida a fost prelungită cu 14 minute, Universitatea nu a mai reuşit să egaleze şi CFR s-a impus cu 4-3.

În clasament, CFR este pe locul 4, cu 10 puncte, iar Universitatea se află pe locul 12, cu 6 puncte.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și