Închide meniul

U Cluj – CFR Cluj 3-4. Nebunie totală în derby-ul Clujului. Echipa lui Mandorlini s-a impus după un meci fabulos

Alex Masgras Publicat: 21 august 2023, 23:20

Reclamă
U Cluj – CFR Cluj 3-4. Nebunie totală în derby-ul Clujului. Echipa lui Mandorlini s-a impus după un meci fabulos

Derby fabulos la Cluj

Hepta

U Cluj – CFR Cluj 3-4. Spectacol total în derby-ul Clujului. CFR Cluj s-a impus cu 4-3, după un meci absolut nebun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Cluj a condus cu 2-0 şi a sperat la o victorie uriaşă. Echipa lui Mandorlini a revenit fabulos şi a întors rezultatul. Universitatea Cluj a egalat după penalty-ul transformat de Dan Nistor.

CFR Cluj a marcat golul victoriei prin Jefte, iar echipa lui Mandorlini a obţinut al treilea succes al sezonului.

Universitatea Cluj a avut o primă repriză excelentă, în timp ce echipa lui Andrea Mandorlini s-a bazat, în primul rând, pe portarul Răzvan Sava. Universitatea a deschis prin Ianis Stoica – în minutul 10, la o pasă primită, în careu, de la Oancea. Şepcile Roşii au majorat diferenţa de pe tabelă în minutul 39, la pătrunderea lui Chipciu, care i-a oderit un assist lui Ianis Stoica, şi acesta a reuşit dubla. La ultima fază a primei reprize, Otele a înscris pentru CFR şi la pauză a fost 2-1 pentru Universitatea.

Partea secundă a arătat o altă faţă a elevilor lui Mandorlini. În minutul 56 Otele a şutat în bară, balonul a mers pe linia porţii lovind şi cealaltă bară apoi a ricoşat în teren de unde Avounou l-a trimis în plasă. După trei minute Otele a ajuns singur cu portarul Iliev, însă s-a complicat şi nu a putut marca. În minutul 68 a înscris Ajeti, din pasa lui Otele şi CFR prelua conducerea cu 3-2. Dan Nistor a egalat din penalty, în minutul 78, după ce Ianis Stoica fusese faultat în careu de Kresic, însă CFR a făcut 4-3 în minutul 82, prin Jefte Betancor. Chiar dacă partida a fost prelungită cu 14 minute, Universitatea nu a mai reuşit să egaleze şi CFR s-a impus cu 4-3.

Reclamă

În clasament, CFR este pe locul 4, cu 10 puncte, iar Universitatea se află pe locul 12, cu 6 puncte.

U Cluj – CFR Cluj 3-4

Min. 90+12: FINAL DE MECI! CFR Cluj a câştigat derby-ul cu Universitatea Cluj.

Min. 82: U Cluj – CFR Cluj 3-4. CFR Cluj a revenit în avantaj. Jefte a marcat cu un lut din prima, din interiorul careului.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 78: U Cluj – CFR Cluj 3-3. Dan Nistor a transformat penalty-ul.

Min. 75: Penalty pentru U Cluj! Gafă uriaşă a lui Kresic, care l-a faultat pe Ianis Stoica.

Min. 68: U Cluj – CFR Cluj 2-3. Ajeti a trimis cu capul, Plamen Iliev a respins, dar mingea a depăşit linia porţii.

Min. 66: Ocazie Univertatea Cluj! Sava a respins fantastic şutul lui Ianis Stoica.

Min. 56: U Cluj – CFR Cluj 2-2. Avounou a marcat primul său gol în Liga 1, după ce şutul lui Otele a marcat de două ori bara. Spectacol total în derby-ul Clujului.

Min. 45+3: U Cluj – CFR Cluj 2-1. Otele a trimis mingea în poartă din 5 metri, după o centrare perfectă a lui Krasniqi.

Min. 38: U Cluj – CFR Cluj 2-0. Ianis Stoica a reuşit dubla, cu o reluare pe jos din interiorul careului, după o pasă a lui Chipciu.

Reclamă

Min. 30: Ocazie uriaşă pentru U Cluj! Răzvan Sava a avut un reflex uluitor la devierea lui Daniel Popa.

Min. 19: Ocazie pentru CFR Cluj! Otele a tras de la 19 metri, dar Plamen Iliev a reuşit să reţină mingea.

Min. 10: U Cluj – CFR Cluj 1-0. Gazdele au deschis scorul prin Ianis Stoica. Atacantul a marcat cu un şut din câţiva metri.

Min. 1: A început partida!

U Cluj – CFR Cluj LIVE TEXT ora 21:30. Derby pe Cluj Arena. Echipe de start

U Cluj: Iliev – Oancea, Pițian, Miron, Mitrea, Vătăjelu – Nistor, Bic, Chipciu – Stoica, Popa
Rezerve: Gorcea, Dimitrov, Filip, Perianu, Simion, Hofman, Tescan, Calcan, Popadiuc
Antrenor: Anton Petrea

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Ajeti, Kresic – Krasniqi, Avounou, Tachtsidis, Muhar, Camora – Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Țîru, Morgan, Filip, Deac, Fica, Konoplyanka, Mihai, Jefte
Antrenor: Andrea Mandorlini

De partea cealaltă, U Cluj vine după rezultatul de egalitate înregistrat la Galaţi, cu Oţelul. „Şepcile roşii” au obţinut remiza pe final, atunci când Dan Nistor a transformat o lovitură de la 11 metri în prelungiri.

Situaţia de la U Cluj nu este tocmai bună înaintea duelului cu CFR. Toni Petrea, antrenorul echipei, se află sub presiune şi are nevoie de o victorie în faţa rivalei din oraş. În primele cinci meciuri ale sezonului, U Cluj are o singură victorie, trei rezultate de egalitate şi o înfrângere.

În zilele premergătoare derby-ului de pe Cluj Arena s-a vorbit foarte mult despre posibilitatea ca Toni Petrea să fie înlocuit. Mai multe nume au fost vehiculate în această perioadă pentru preluarea băncii lui U precum Eugen Neagoe, Marius Şumudică sau Ioan Ovidiu Sabău.

De partea cealaltă, echipa lui Andrea Mandorlini caută prima victorie după o lună. Clujenii nu au mai câştigat de pe 21 iulie, atunci când s-au impus în etapa a doua la Arad. De atunci au urmat două rezultate de egalitate (cu Adana şi CFR Cluj), după care au urmat eliminarea din Conference League şi înfrângerea din Ghencea cu FCSB.

CFR Cluj a disputat un meci amical pe 13 august, după ce meciul cu Sepsi a fost amânat. FC Hermannstadt a fost adversara clujenilor, iar echipa lui Mandorlini s-a impus cu 3-2, după ce a revenit de la 0-2. Adrian Petre şi Cristi Bărbuţ au marcat pentru sibieni, în timp ce pentru formaţia din Gruia au înscris Deac, Muhar şi Betancor.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și