Închide meniul

U Cluj – Sepsi 1-0. Dan Nistor le-a adus victoria clujenilor cu un gol marcat din penalty. Covăsnenii, al cincilea eşec la rând

Alex Ioniță Publicat: 9 octombrie 2023, 22:50 / Actualizat: 10 octombrie 2023, 12:52

Reclamă
U Cluj – Sepsi 1-0. Dan Nistor le-a adus victoria clujenilor cu un gol marcat din penalty. Covăsnenii, al cincilea eşec la rând

U Cluj - Sepsi 1-0. Dan Nistor a deschis scorul din penalty

Dan Nistor se bucură după un gol / Profimedia Images

U Cluj – Sepsi 1-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul 12 a sezonului din Liga 1. Echipa lui Liviu Ciobotariu a înregistrat cel de al cincilea eşec la rând în campionat şi a ajuns pe locul 11. De partea cealaltă, U Cluj a urcat pe locul 8 şi e la un punct de playoff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de această partidă, „șepcile roșii”, pregătite de Ioan Ovidiu Sabău, se aflau pe locul al 11-lea în prima ligă, cu 12 puncte după 11 meciuri jucate. Cei de la Sepsi erau pe locul al 10-lea, tot cu 12 puncte, dar cu un meci în minus față de ardeleni.

U Cluj – Sepsi 1-0

Min. 90+5: Fluier final! U Cluj obţine victoria

Min. 82: U Cluj – Sepsi 1-0! Dan Nistor a transformat penalty-ul şi a deschis scorul

Min. 81: Penalty pentru U Cluj! Dan Nistor a fost faultat în careu

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start, U Cluj – Sepsi:

U Cluj: Iliev – Chipciu, Masoero, Mitrea, Vătăjelu – Cîmpanu, Doukoure, Bic, Silaghi – D. Popa, Nistor
Rezerve: Gorcea, Oancea, Miron, I. Filip, Fossati, V. Gheorghe, I. Stoica, Manu, F. Ilie

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Sepsi: Niczuly – Ninaj, Bălașa, Kecskes – Oteliță, I. Gheorghe, F. Junior, Fl. Ștefan – R. Varga, Safranko, Ștefănescu
Rezerve: Moldovan, Oroian, Dobozi, C. Matei, Tența, Kallaku, Kocsis, Debeljuh, Rondon

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Arbitru: Andrei Moroiță (Ploiești) / A1: Valentin Avram (București) / A2: Ionel Valentin Dumitru (Gherghița – Prahova) / Arbitru VAR: Istvan Kovacs (Carei) / Arbitru AVAR: Alexandru Vodă (Alba Iulia) / R1: Mircea Ardelean (Arad) / Observator arbitri: Eduard Dumitrescu (Pitești)

Stadion: „Cluj Arena” (capacitate – 30.201 locuri)

Partida din această seară va încheia etapa cu numărul 12 a primului eșalon al fotbalului românesc. Cele două formații s-au întâlnit, pentru ultima dată, în finala Cupei României, din sezonul trecut.

Atunci, Sepsi, pregătită la vremea respectivă de către Cristiano Bergodi, s-a impus în fața celor de la U Cluj după loviturile de departajare, într-un meci care a avut loc la Sibiu, pe stadionul Municipal.

Reclamă

„Șepcile roșii” primesc vizita celor de la Sepsi după ce au încurcat vicecampioana României, FCSB, în etapa precedentă. Partida de pe Arena Națională s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

De cealaltă parte, covăsnenii lui Liviu Ciobotariu au pierdut, în deplasare, partida cu CFR Cluj, cu scorul de 3-0. Astfel, formația patronată de Laszlo Dioszegi a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în prima ligă.

Sepsi a înregistart ultimul succes din campionatul intern pe data de 4 septembrie, într-o partidă cu UTA Arad. Atunci, meciul care s-a jucat la Sf. Gheorghe s-a terminat cu scorul de 1-0.

Anunţ despre viitorul lui Liviu Ciobotariu la Sepsi

Attila Hadnagy a făcut un anunţ despre viitorul lui Liviu Ciobotariu la Sepsi.

„Nici nu știu ce să mai zic. Suntem într-un vis foarte urât din care nu mai putem să ne trezim. Este șocant! Nici nu pot să înțeleg. Într-o lună am pierdut tot ce am construit, în Europa toată lumea a vorbit foarte frumos despre noi, iar într-o lună am dat cu piciorul la tot. Am jucat cu o echipă CFR, care joacă mai mult cu echipa a doua și te bate cu 3-0.

Nu știu ce se întâmplă cu jucătorii. Nu pot să zic că sunt de vină antrenorii. Așa e, antrenorii plătesc, dar din cauza jucătorilor. Nu antrenorii sunt principalii vinovați, ci jucătorii. Cu antrenorii ăștia am făcut performanță în Europa, așa că nu ei sunt principalii vinovați.

Ei trebuie să știe mai bine ce se întâmplă. Dacă nu sunt prieteni jucătorii, dacă nu sunt o familie, dacă nu sunt umili cum am fost în Europa, asta se întâmplă. Nu mai suntem echipa aia umilă care a fost în Europa, echipa aia care a alergat, a băgat piciorul și a luptat unul pentru celălalt. Trebuie să ne trezim și să dăm înapoi ce a dat conducerea, de la condiții, la bonusuri și salarii la zi. Nu la noi e problema, asta e 100%.

(n.r – întrebat dacă Ciobotariu va fi demis în cazul unui eșec cu U Cluj) Nu. După părerea mea, nu e problema la antrenor și nu ne gândim să-l schimbăm. Problema e la jucători. Acolo trebuie să reglăm, să facem ceva. Problema cea mai mare este între jucători”, a spus Attila Hadnagy la digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și