Închide meniul

Dan Nistor, gol în meciul în care l-a depăşit pe Cornel Dinu. Veteranul de 36 de ani scrie istorie în Liga 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2024, 22:59

Reclamă
Dan Nistor, gol în meciul în care l-a depăşit pe Cornel Dinu. Veteranul de 36 de ani scrie istorie în Liga 1

Dan Nistor a reuşit un gol în meciul U Cluj - Oţelul, scor 2-0, în care l-a depăşit pe Cornel Dinu. Performanţă remarcabilă

Dan Nistor, în timpul unui meci / Profimediaimages

Dan Nistor a marcat un gol în meciul U Cluj – Oţelul, scor 2-0, din etapa a 13-a a Ligii 1, în care l-a depăşit pe Cornel Dinu. Mijlocaşul de 36 de ani a înscris, din penalty, în confruntarea cu Oţelul Galaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nistor a deschis scorul în disputa cu singura echipă neînvinsă din competiţia internă. A transformat în gol penalty-ul obţinut de „Şepcile roşii” cu ajutorul sistemului VAR.

Dan Nistor, gol în meciul în care l-a depăşit pe Cornel Dinu

Nistor şi-a trecut numele pe tabelă în minutul 61 şi a contribuit la prima victorie obţinută de ardeleni după mai bine de o lună. U Cluj venea după trei meciuri la rând fără succes şi risca să îşi piardă poziţia de lider.

Fotbalistul de 36 de ani a înscris pentru a 6-a oară în acestă ediţie a Ligii 1. A fost o partidă cu o însemnătate specială pentru Nistor.

În partida cu Oţelul, Dan Nistor l-a depăşit pe Cornel Dinu în clasamentul all-time de meciuri jucate în campionatul României. A ajuns la 455 de apariţii. Dacă va continua să joace până la finalul sezonului se poate apropia de Ladislau Boloni.

Reclamă
Reclamă

Clasamentul este condus de Ionel Dănciulescu, singurul jucător din istoria Ligii 1 care a depăşit 500 de apariţii:

1. Dănciulescu 515
2. C. Ștefănescu 490
3. Florea Ispir 485
4. Boloni 484
5. Câmpeanu 470
6. Petre Marin 468
7. Paul Cazan 465
8. Dan Nistor 455
9. Cornel Dinu 454

Dan Nistor, replică fabuloasă: „A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval”

Dan Nistor a avut o replică fabuloasă, după ce U Cluj a învins-o pe Rapid. Nistor a marcat şi atunci, din penalty, pentru alb-negri.

Reclamă

A fost un meci foarte greu, sunt extenuat, o atmosferă incredibilă, cum cred eu că doar fanii Rapidului pot crea. Am dominat jocul. Cred că victoria a fost meritată.

Lucrăm mult la posesie, asta s-a văzut astăzi în jocul nostru. Când ţii mult mingea automat adversarul îşi pierde reperele.

Ne aşteaptă un meci foarte greu duminică (n.r.: cu Universitatea Craiova). Sunt convins că stadionul va fi plin şi asta ne va monta foarte mult. Important e să nu pierdem.

(n.r.: despre revenirea lui Şumudică. Care era planul?) Să câştigăm punct sau puncte.

(n.r: Care e secretul?) Chiar acum a venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval Rucăr.

Nu avem probleme financiare. Primele au venit, cu siguranţă vor mai veni dacă vom fi pe primul loc.

(n.r.: despre un transfer la Rapid) Am fost în nenumărate rânduri aproape să vin aici, dar anumite persoane au zis că sunt vulcanic. Lumea vorbeşte, ştiţi cum este, eu îmi văd de drumul meu”, a spus Dan Nistor pentru digisport.ro

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:53

Bernie Szocs – Linda Bergstrom (12:30), LIVE VIDEO în AntenaPLAY, în optimi la Campionatul European Individual. Programul zilei

23:50

Verdictul specialistului după criza de nervi a lui Dorinel Munteanu! Reacţie vehementă la acuzaţiile grave făcute de antrenor

23:40

Cristiano Ronaldo, gol pentru Al Nassr într-un final de meci nebun. Al Shabab, penalty ratat la ultima fază a meciului

23:26

„Rezultat viciat!” Dorinel Munteanu, atac devastator după înfrângerea cu U Cluj: „Poate a bătut soarele în VAR!”

23:00

Universitatea Cluj – Oţelul Galaţi 2-0. Dan Nistor i-a administrat lui Dorinel Munteanu prima înfrângere a sezonului!

22:38

Dan Petrescu l-a comparat pe Louis Munteanu cu Lautaro Martinez şi e sigur: „Poate oricând să plece”. Ce reacţie a avut atacantul

1 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint de la Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 2 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 3 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 4 VIDEOBernie Szocs, Eliza Samara şi Dragoman, în optimi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Rezultatele românilor 5 Surpriză în primul 11 al FCSB-ului, pentru derby-ul cu Dinamo! Cine ar urma să fie titularizat 6 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac
Citește și