Închide meniul

Dan Nistor, reacţie savuroasă când a fost întrebat dacă aşteaptă să fie convocat la naţionala României: „Sunt dinozaur!”

Alex Masgras Publicat: 30 octombrie 2023, 20:13

Reclamă
Dan Nistor, reacţie savuroasă când a fost întrebat dacă aşteaptă să fie convocat la naţionala României: „Sunt dinozaur!

Dan Nistor, reacţie savuroasă când a fost întrebat

Dan Nistor, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Nistor a avut o reacţie savuroasă când a fost întrebat dacă aşteaptă să fie convocat la naţionala României. Mijlocaşul de 35 de ani a fost omului meciului FC Botoşani – U Cluj 0-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nistor a contribuit la toate cele trei goluri marcate de „şepcile roşii”. Mijlocaşul a deschis scorul în minutul 9, cu o execuţie superbă, după care a oferit două pase decisive la golurile marcate de Valentin Gheorghe şi Andrei Miron.

Dan Nistor, reacţie savuroasă când a fost întrebat dacă aşteaptă să fie convocat la naţionala României

Dan Nistor continuă prestaţiile foarte bune din acest sezon în tricoul lui U Cluj. Mijlocaşul de 35 de ani a făcut o partidă excelentă la Botoşani, acolo unde a contribuit la toate cele trei goluri marcate de echipa lui Ioan Ovidiu Sabău.

La finalul partidei, Nistor a fost întrebat dacă se gândeşte la o convocare din partea lui Edi Iordănescu la echipa naţională, după o nouă prestaţie foarte bună în tricoul lui U Cluj. Răspunsul mijlocaşului de 35 de ani a fost savuros, spunând că nu se mai gândeşte la echipa naţională din cauza vârstei.

„Ne bucurăm foarte mult că am câștigat. Am obținut cele trei puncte. Erau foarte importante pentru noi. Nu e important că marchez eu. Vreau să ajung cât mai departe.

Reclamă

Parcă sunt la prima tinerețe. Mă simt bine aici. Sperăm la cât mai multe de la acest sezon. Eu sunt dinozaur. Nu cred că am eu loc acolo”, a declarat Dan Nistor, la finalul meciului cu FC Botoşani, potrivit digisport.ro.

U Cluj nu a mai pierdut de la începutul lunii septembrie

Dan Nistor face un sezon foarte bun în tricoul celor de la U Cluj. În 13 partide disputate în Liga 1, veteranul a ajuns la 8 goluri şi 5 pase de gol. De asemenea, el are un gol şi o pasă decisivă şi în cele două partide disputate în Cupa României.

Mijlocaşul de 35 de ani a ajuns la U Cluj în luna februarie a acestui an, atunci când a semnat din postura de jucător liber de contract cu „şepcile roşii”. El a evoluat ultima oară la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

U Cluj traversează o perioadă foarte bună în Liga 1. „Şepcile roşii” nu au mai pierdut de pe 4 septembrie, în meciul de pe teren propriu cu Poli Iaşi. De atunci, clujenii au remizat cu Universitatea Craiova, FCSB şi Farul Constanţa, în timp ce în meciurile cu UTA şi Sepsi s-au impus fără să primească gol.

Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău se află pe locul 8 după victoria de la Botoşani, cu 19 puncte, fiind la un singur punct de play-off. Etapa viitoare, U Cluj va primi vizita celor de la FC Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și