Închide meniul

Ilie Dumitrescu a anunțat mutarea care ”a aruncat în aer” finalul de sezon regulat! ”M-a impresionat”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 februarie 2023, 8:32

Ilie Dumitrescu a anunțat mutarea care ”a aruncat în aer” finalul de sezon regulat! ”M-a impresionat”

Cum a reacţionat Ilie Dumitrescu după ce Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Neymar

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

  • Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0
  • Andrei Ivan a marcat ambele goluri

Ilie Dumitrescu a fost impresionat de mutarea care a aruncat în aer finalul de sezon regulat. O schimbare făcută în meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj, 2-0, a adus victoria oltenilor și a strâns teribil clasamentul, cu cinci etape rămase de disputat până la play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Andrei Ivan a reușit ambele goluri ale oltenilor, Ilie Dumitrescu susține că intrarea lui Alexandru Crețu a schimbat fața partidei de pe Oblemenco. Oltenii sunt acum la 6 puncte de CFR și la 7 de liderul Farul, echipa lui Gică Hagi având un meci mai puțin disputat.

Ilie Dumitrescu a anunțat mutarea care a aruncat în aer finalul de sezon regulat

”Mută foarte bine Neagoe, m-a impresionat mutarea asta. În minutul 60, acolo s-a făcut diferența, Crețu a intrat foarte bine, a făcut un joc foarte bun. La fel și Nistor, dar Crețu, cu mult peste.

Acolo au început să domine mijlocul terenului, cu trecere de la un 4-4-1-1, sau de la 4-4-2, renunță la Markovic, îl introduce pe Crețu, întărește mijlocul cu Nistor, renunță la Ivan, cu Cîmpanu și Ivan pe părțile laterale și echipa a arătat foarte bine.

Clar că jucătorul meciului este Ivan. Și la golul acela din lovitură liberă, el a fost acolo, el e genul de jucător care creează dezechilibru și care are acțiuni individuale în care creează superioritate. Își asumă, e un lider, trece printr-un moment foarte bun și comunică foarte bine cu Neagoe”, a spus Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Reclamă

Ilie Dumitrescu a identificat marea problemă de la Universitatea Craiova

Înainte de a lăuda schimbarea făcută de Neagoe, analistul sportiv a vorbit și despre o mare problemă a oltenilor. Fostul internaţional consideră că în lotul oltenilor nu există jucători care să facă diferenţa pe teren. A fost însă contrazis de Andrei Ivan.

„Au trecut ceva antrenori pe acolo care aveau și experiență, antrenori foarte buni, care au demonstrat la un nivel foarte bun, dar la Craiova nu s-au adaptat. De ce? Pentru că este foarte greu să schimbi un nucleu important.

Toți jucătorii au fost aduși de anumiți antrenori și de conducere și este foarte greu să intri în jucători. În momentul în care joci cu titlul pe masă, ai nevoie de jucători puternici, cu personalitate, care pot îmbrăca tricoul și să își asume momente importante, decizii în teren, adică lideri, care să tragă echipa după ei, care să facă diferența și să joace sub presiune. Acolo, echipa a cedat.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu: ”Acum au început și curățenia”

E un mix de jucători cu personalitate, dar cu personalitate în comportament și în fața antrenorului, nu în teren. S-a dus și Rădoi acolo. E un tip inteligent, informat, care lucrează cu metode de pregătire. Până la urmă și-a dat seama de realitatea de la echipă, dar nu a gestionat bine aia cu trimisul jucătorilor la echipa a doua.

Dar a fost un semn de alarmă. Acum au început și curățenia. Astea le știu de 4-5 ani. Să câștigi Cupa României cu echipele importante care nu dau importanță Cupei și au jucat cu echipa a treia, trebuie să îți pui niște semne de întrebare. Trebuie să își dea seama ce se întâmplă. Rotaru a stat și el puțin în spate și apoi a zis că se implică direct în problemă. Uite că a început.

’Toți antrenorii sunt proști, lotul este senzațional și noi nu avem rezultate’. Ăsta a fost un motiv ca Rădoi să spună la o ședință tehnică ’Băi, ați văzut ce se vorbește? Am încredere în jucători’. A mers un meci, două și, apoi, la revedere. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Numele astea eu le știu de patru ani”, a maideclarat Ilie Dumitrescu.

După Universitatea Craiova – CFR 2-0, Farul rămâne pe primul loc, cu 51 de puncte, la un punct în fața campioanei. Rapid e pe 3, cu 45 de puncte, dar poate fi depășită de FCSB (47 de puncte), dacă roș-albaștrii o înving pe FC Voluntari, duminică seară, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova!
Liga 1 • 17 apr., 21:11
Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Mitriță s-a accidentat din nou! Cât poate lipsi vedeta din Bănie
Gică Craioveanu, verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova
Liga 1 • 17 apr., 19:22
Gică Craioveanu, verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. Mesaj direct pentru Mihai Rotaru
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova
Liga 1 • 17 apr., 15:19
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Vin la o echipă istorică!” Mesaj pentru Rotaru
Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova!
Liga 1 • 17 apr., 14:01
Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova!
Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova!
Liga 1 • 17 apr., 13:26
Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Va încasa o avere dacă îl demite Rotaru!