Închide meniul

Dan Petrescu a confirmat interesul pentru Tamm şi Cristea! Fundaşii daţi afară de Gigi Becali pot ajunge la CFR Cluj

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 mai 2023, 21:54

Dan Petrescu a confirmat interesul pentru Tamm şi Cristea! Fundaşii daţi afară de Gigi Becali pot ajunge la CFR Cluj

Dan Petrescu a confirmat interesul pentru Joonas Tamm şi Iulian Cristea

Dan Petrscu, într-o conferinţă de presă

Dan Petrescu a confirmat interesul pentru Joonas Tamm şi Iulian Cristea! „Bursucul” a dezvăluit că cei doi fundaşi centrali, daţi afară de Gigi Becali de la FCSB, sunt jucători de calitate, care pot aduce un plus în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă CFR Cluj, şi Rapid este interesată de serviciiile lui Iulian Cristea, fapt confirmat chiar şi de oficialii din Giuleşti.

Dan Petrescu a confirmat interesul pentru Joonas Tamm şi Iulian Cristea

Dan Petrescu a dezvăluit că CFR Cluj va transfera, în continuare, jucători liberi de contract, astfel că fundaşii care recent s-au despărţit de FCSB sunt pe „radarul” clujenilor.

„Bursucul” susţine că atât Joonas Tamm, cât şi Iulian Crsitea, sunt jucători cu experienţă, având în vedere că au evoluat în play-off cu roş-albaştrii, şi astfel nu ar spune „pas” transferurilor celor doi.

„Toți jucătorii de la echipe bune îmi plac, adică mă interesează. Nu neaparat de la FCSB sau de la Farul. Dar toți jucătorii care au fost în playoff, dacă sunt jucători liberi mai ales, că sunt convins că la CFR așa se va merge în continuare, pe jucători liberi.

Reclamă

Deci trebuie să luăm jucători liberi care au jucat la un nivel, iar cei de la FCSB au jucat la un nivel bun și au experiență. Nu cred că are rost să zic acum (n.r. – dacă ar zice „nu” unui transfer al lui Iulian Cristea sau Joonas Tamm). Sunt jucători buni, nu pot să zic că aș zice „nu”. Sunt jucători buni și orice jucător bun e interesant pentru CFR”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Farul, din ultima etapă a sezonului.

Dan Petrescu a acuzat din nou arbitrajul, înainte de CFR Cluj – Farul

Dan Petrescu a acuzat din nou arbitrajul, înaintea partidei dintre Farul şi CFR Cluj. „Bursucul” este convins că echipa sa ar fi putut deveni campioană în acest sezon de Liga 1, dacă nu existau greşeli de arbitraj în play-off. De asemenea, tehnicianul clujenilor s-a declarat convins de faptul că centralii vor greşi şi în duelul cu trupa lui Gică Hagi.

E clar că s-a uitat foarte repede de tot ce am făcut noi bun în acest sezon. Părerea mea e că dacă arbitrii nu greșeau flagrant în 8 meciuri din 9, în momentul ăsta jucăm cu trofeul pe masă sau poate eram deja campioni.

Reclamă 4 / 0/3

Asta nu înseamnă că Farul nu a meritat să câștige. Farul e o campioană pe merit. Merită felicitări și antrenorul, și clubul, și antrenorul. Mai ales antrenorul, cred eu. El a făcut acolo o treabă extraordinară cu jucătorii pe care i-a ales. Merită să fie campion, merită toate felicitările, dar noi nu am fost lăsăți, din păcate, din greșelile astea mari de arbitraj care au fost

Mâine mă aștept, mă aștept iar la greșeli mari de arbitraj, 100%, împotriva noastră. Va fi și cu VAR și fără VAR. Și VAR-ul va fi împotriva noastră și mâine. Sunt convins 100%, deci n-am nicio emoție. Nu pun presiune pe arbitru, dar asta va fi realitatea și mâine. Nu are rost să mai zic, pentru că după s-ar interpreta, dar vă zic la ce mă aștept”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Farul.

Recomandări
  • Dan Petrescu a pus ochii pe Iulian Cristea şi Joonas Tamm
  • Fundaşii daţi afară de Gigi Becali pot ajunge la CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și