Închide meniul

Dan Petrescu a acuzat din nou arbitrajul, înainte de CFR Cluj – Farul: „Dacă nu greşeau arbitrii, poate eram campioni deja!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 mai 2023, 17:32

Dan Petrescu a acuzat din nou arbitrajul, înainte de CFR Cluj – Farul: „Dacă nu greşeau arbitrii, poate eram campioni deja!

Dan Petrescu a fost amendat, după scandalul de la finalul partidei CFR Cluj - Farul

Dan Petrescu / Profimedia

Dan Petrescu a acuzat din nou arbitrajul, înaintea partidei dintre Farul şi CFR Cluj. „Bursucul” este convins că echipa sa ar fi putut deveni campioană în acest sezon de Liga 1, dacă nu existau greşeli de arbitraj în play-off. De asemenea, tehnicianul clujenilor s-a declarat convins de faptul că centralii vor greşi şi în duelul cu trupa lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj luptă pentru clasarea pe un loc de podium. Clujenii au nevoie de victorie în duelul cu Farul, pentru a fi siguri de clasarea pe poziţia a treia. Meciul cu trupa lui Gică Hagi va fi duminică, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Dan Petrescu a acuzat din nou arbitrajul, înainte de CFR Cluj – Farul

Dan Petrescu a avut o nouă reacţie acidă la adresa arbitrajului, fiind nemulţumit de greşelile care au fost făcute de centrali în meciurile echipei sale din play-off.

„Bursucul” este convins că trupa din Gruia s-ar fi luptat pentru titlu, sau chiar ar fi fost campioană în acest moment, dacă nu ar fi existat greşelile din ultimele runde.

Petrescu a anunţat că echipa sa a fost privată de nouă lovituri de la punctul cu var, în cele nouă runde disputate în play-off-ul din acest sezon.

Reclamă

„E clar că s-a uitat foarte repede de tot ce am făcut noi bun în acest sezon. Părerea mea e că dacă arbitrii nu greșeau flagrant în 8 meciuri din 9, în momentul ăsta jucăm cu trofeul pe masă sau poate eram deja campioni.

Asta nu înseamnă că Farul nu a meritat să câștige. Farul e o campioană pe merit. Merită felicitări și antrenorul, și clubul, și antrenorul. Mai ales antrenorul, cred eu. El a făcut acolo o treabă extraordinară cu jucătorii pe care i-a ales. Merită să fie campion, merită toate felicitările, dar noi nu am fost lăsăți, din păcate, din greșelile astea mari de arbitraj care au fost.

Și s-au uitat așa repede… Asta e realitatea, dacă era un meci sau două, nu aș fi vrut să repet ce s-a întâmplat. Dar au fost 8 meciuri. Până și la ultimul meci am avut un penalty neacordat, avem deja 9 penalty-uri neacordate. Am primit în play-off 0 penalty-uri. Este incredibil, 9 meciuri în care am avut 9 penalty-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Mâine mă aștept, mă aștept iar la greșeli mari de arbitraj, 100%, împotriva noastră. Va fi și cu VAR și fără VAR. Și VAR-ul va fi împotriva noastră și mâine. Sunt convins 100%, deci n-am nicio emoție. Nu pun presiune pe arbitru, dar asta va fi realitatea și mâine. Nu are rost să mai zic, pentru că după s-ar interpreta, dar vă zic la ce mă aștept”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Farul.

”Dan Petrescu nu va rămâne la CFR Cluj”! Declarația care îi face să tremure pe fanii ardelenilor

”Dan Petrescu nu va rămâne la CFR Cluj”! Anunțul e făcut de Narcis Răducan, după Sepsi – CFR Cluj 1-2, partidă din etapa a 9-a a Ligii 1.

Răducan susține că echipa din Gruia are nevoie de o nouă strategie, care să se bazeze pe formarea și vânzarea unor jucători tineri. Narcis susține că Petrescu nu este antrenorul cu care să beneficiezi de un asemenea plan.

”Petrescu nu va rămâne la CFR Cluj, eu așa cred. S-au adunat mai multe, în primul rând îl presează foarte mult această contraperformanță, până la urmă e un raport între ceea ce cheltui și ceea ce obții. În plus, el nu e un antrenor ieftin. Și nu cred că va sta, nu e prima dată când ar lua o pauză.

Problema știi care este? Cu fiecare an ce trece, clubul se încarcă din ce în ce mai mult din punct de vedere financiar. Câștigi o dată, de două ori, de cinci ori campionatul, dar dacă nu reușești să faci o platformă care să facă și bani, nu doar performanță, s-ar putea să nu te mai bucuri atât de mult, mă refer la acționarul principal.

Petrescu nu e omul potrivit care să creeze o astfel de platformă care să facă și bani din vânzarea de jucători. El e un antrenor de rezultat imediat, poate unul dintre cei mai buni din România”, a spus Narcis Răducan, citat de digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Dan Petrescu, discurs acid despre arbitraj
  • Ce a declarat „Bursucul” înainte de CFR Cluj – Farul

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și