Închide meniul

Dan Petrescu a fost amendat, după scandalul de la finalul partidei CFR Cluj – Farul! Andrei Burcă, sancționat și el

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2023, 18:17

Dan Petrescu a fost amendat, după scandalul de la finalul partidei CFR Cluj – Farul! Andrei Burcă, sancționat și el

Dan Petrescu a fost amendat, după scandalul de la finalul partidei CFR Cluj - Farul

Dan Petrescu / Profimedia

Dan Petrescu a fost amendat, după scandalul de proporții de la finalul partidei dintre CFR Cluj și Farul, din ultima etapă a sezonului. Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat decizia de a-l sancționa atât pe tehnicianul clujenilor, cât și pe fundașul Andrei Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a fost învinsă cu 2-1 de Farul, în ultima etapă a play-off-ului. În ciuda înfrângerii și a crizei de nervi a lui Dan Petrescu, clujenii au încheiat sezonul pe locul al treilea, și se vor duela cu FC U Craiova 1948 la barajul pentru cupele europene.

Dan Petrescu a fost amendat, după scandalul de la finalul partidei CFR Cluj – Farul

Dan Petrescu nu a scăpat nepedepsit, după criza de nervi de la finalul partidei cu Farul. „Bursucul” a primit o amendă de 5000 de lei, ca urmare a scandalului iscat.

De asemenea, clubul din Gruia a primit un avertisment pentru faptul că tehnicianul nu s-a prezentat la interviurile de la finalul meciului, iar în locul său a fost trimis secundul Curelea.

De asemenea, și Andrei Burcă a fost amendat de către Comisia de Disciplină a FRF. Fundașul a primit cartonaș roșu, după fluierul final de meci, și a mai primit o amendă de 4500 de lei.

Reclamă

Fundașul central va fi și suspendat, și va ratat finala barajului pentru cupele europene, dintre CFR Cluj și FC U Craiova 1948.

Dan Petrescu și-a prezentat scuzele, după scandalul de la CFR Cluj – Farul

Dan Petrescu și-a prezentat scuzele, după scandalul creat la finalul partidei dintre CFR Cluj și Farul. Antrenorul clujenilor a declarat că regretă ce a făcut, și a dezvăluit că l-a sunat și pe Gică Hagi, pentru a-și prezenta scuzele.

Dan Petrescu a dezvăluit că s-a simțit foarte rău după meci, motiv pentru care nu s-a prezentat nici la conferința de presă. Acesta susține că a fost contactat și de mama sa, care l-a „certat” că își dă viața pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

„N-am vorbit după meci, m-am simțit rău, mi-am dat seama că-mi fac rău singur. Sănătatea mea e mai importantă. E clar că am greșit, mi-am cerut scuze față de Hagi și Iașko. I-am sunat personal. Nu trebuia să fac ce am făcut, dar am circumstanțe. 63 de meciuri, 10 meciuri în play-off, n-am primit vreo opt penalty-uri, dar împotriva noastră se dau pe bandă rulantă.

Dar n-aveam voie să fac ce am făcut, îmi cer scuze, nu numai lui Hagi, dar tuturor celor care m-au văzut acolo, în starea în care eram. Cel mai supărat sunt că mama mea mi-a zis „Ce faci, mamă? Vrei să mori pe teren?” Săraca, la 80 și ceva de ani, mă vede pe mine cum îmi dau viața pe teren. Asta a fost o greșeală a mea, trebuie să mă gândesc la sănătate. Așa sunt eu când pierd, îmi pierd controlul. Câteva zile nu îmi place să vorbesc după meci, mai ales că m-am simțit și rău după meci, am avut tensiune. Regret tot ce am făcut”, a declarat Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Recomandări
  • A venit nota de plată pentru Dan Petrescu
  • Ce amendă a primit și Andrei Burcă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și