Închide meniul

Dan Petrescu și-a prezentat scuzele, după scandalul de la CFR Cluj – Farul: „Regret ce am făcut! L-am sunat pe Hagi după meci!”

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2023, 16:29

Reclamă
Dan Petrescu și-a prezentat scuzele, după scandalul de la CFR Cluj – Farul: Regret ce am făcut! L-am sunat pe Hagi după meci!”

Dan Petrescu a ajuns în Coreea de Sud

Dan Petrescu, într-o conferință de presă / Hepta

Dan Petrescu și-a prezentat scuzele, după scandalul creat la finalul partidei dintre CFR Cluj și Farul. Antrenorul clujenilor a declarat că regretă ce a făcut, și a dezvăluit că l-a sunat și pe Gică Hagi, pentru a-și prezenta scuzele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a făcut o adevărată criză de nervi la finalul ultimului meci din sezon, pierdut de CFR Cluj cu Farul. „Bursucul” și-a ieșit din minți și a purtat un scurt dialog aprins și cu Gică Hagi, pe teren.

Dan Petrescu și-a prezentat scuzele, după scandalul de la CFR Cluj – Farul

Dan Petrescu a dezvăluit că s-a simțit foarte rău după meci, motiv pentru care nu s-a prezentat nici la conferința de presă. Acesta susține că a fost contactat și de mama sa, care l-a „certat” că își dă viața pe teren.

De asemenea, „Bursucul” susține că nu înțelege de ce jucătorii Farului „au făcut meciul vieții”, însă i-a felicitat pentru victoria obținută.

N-am vorbit după meci, m-am simțit rău, mi-am dat seama că-mi fac rău singur. Sănătatea mea e mai importantă. E clar că am greșit, mi-am cerut scuze față de Hagi și Iașko. I-am sunat personal. Nu trebuia să fac ce am făcut, dar am circumstanțe. 63 de meciuri, 10 meciuri în play-off, n-am primit vreo opt penalty-uri, dar împotriva noastră se dau pe bandă rulantă.

Reclamă

Dar n-aveam voie să fac ce am făcut, îmi cer scuze, nu numai lui Hagi, dar tuturor celor care m-au văzut acolo, în starea în care eram. Cel mai supărat sunt că mama mea mi-a zis „Ce faci, mamă? Vrei să mori pe teren?” Săraca, la 80 și ceva de ani, mă vede pe mine cum îmi dau viața pe teren. Asta a fost o greșeală a mea, trebuie să mă gândesc la sănătate. Așa sunt eu când pierd, îmi pierd controlul. Câteva zile nu îmi place să vorbesc după meci, mai ales că m-am simțit și rău după meci, am avut tensiune. Regret tot ce am făcut.

Fiecare face ce vrea, joacă cum vrea. Ei au jucat meciul vieții, așa s-a văzut. Inexplicabil, dar e problema lor. Au venit să câștige, au câștigat, dar echipa mea a jucat foarte bine. E istorie meciul acum, s-a dus. Meciul cu FC U Craiova 1948 e meciul sezonului”, a declarat Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Cristi Balaj, dezvăluiri teribile despre Dan Petrescu

Cristi Balaj a făcut dezvăluiri teribile despre Dan Petrescu. Preşedintele celor de la CFR Cluj a spus că antrenorul trece prin momente dificile. Dan Petrescu a cedat nervos şi după înfrângerea cu Farul, când a început să înjure, să se ia de Hagi şi să sară la bătaie cu Zoltan Iaşko, unul dintre colaboratorii „Regelui” de la Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Balaj a spus că ultimul sezon l-a consumat enorm pe Dan Petrescu. Balaj a spus că starea de spirit a antrenorului s-a schimbat pe parcurusul sezonului în Liga 1.

”În altă ordine de idei văd un Dan Petrescu în acest moment diferit faţă de cel pe care l-am întâlnit în momentul în care m-am dus eu la Cluj. E dărâmat, extenuat, frustrat, are impresia că nu e sprijinit suficient. Nu înseamnă că dacă am condamnat anumite gesturi, nu l-am şi apărat”, a spus Cristi Bala la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și