Închide meniul

Dan Petrescu a părăsit conferința de presă înjurând! ”Bursucul”, un car de nervi

Dan Roșu Publicat: 8 mai 2023, 8:37

Reclamă
Dan Petrescu a părăsit conferința de presă înjurând! ”Bursucul”, un car de nervi

Dan Petrescu a părăsit conferința de presă înjurând

Dan Petrescu, într-o conferință de presă / Antena Sport

Dan Petrescu a părăsit conferința de presă înjurând, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Antrenorul gazdelor și-a continuat tirada la adresa arbitrilor și după flash-interviul din care a plecat nervos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu susține a echipa sa nu a beneficiat de eliminarea lui Andrei Ivan. Mai mult, golul oltenilor ar fi trebuit anulat. După ce a vorbit un minut la conferință, Petrescu a plecat extrem de afectat.

Dan Petrescu a părăsit conferința de presă înjurând

După ce a părăsit sala de conferințe, Petrescu a fost auzit înjurând și exclamând ”Bravo, mă!”, înainte ca ușa să fie închisă rapid de oamenii din club, astfel că nu știm către cine și-a îndreptat acesta furia.

La conferință, antrenorul campioanei a vorbit doar de arbitraj. ”Asta e, ce să facem? Dacă am fost furați 7 din 7, ce să facem? Dacă eu am penalty la Rapid, la Moraes, nu dă. Acum avem cartonaș roșu, se întoarce. Avem gol din ofsaid clar. Birligea e penalty, nu e penalty. Ofsaid la golul lui Băluță. Totul e împotriva noastră.

Nu contează cum a jucat echipa. Nu mai contează nimic acum, mai sunt trei meciuri, ce mai contează? Au vrut să ne scoată din lupta pentru titlu, foarte bine, au reușit. Nu mai rezist. Trag liniile alea cum vor. Toate deciziile VAR sunt contra noastră.

Reclamă

În rest, nu mai am ce să zic despre meci. Nu mai vreau să comentez. 7 din 7. Nu e complot. Am venit (n.r. – la conferință) din respect pentru voi. Am vrut să zic să sunt bolnav, dar n-are rost. N-am ce să vorbesc despre fotbal, sunt foarte supărat. Nu am fost lăsați 7 meciuri. Nu mai vreau să vorbesc, că vorbesc urât”, a spus Petrescu.

Neluţu Varga şi-a anunţat retragerea din fotbal

Nu doar Petrescu a avut o ieșire nervoasă după meciul din Gruia. Patronul Neluțu Varga și-a anunțat retragerea din fotbal.

„Cei mai mari hoți sunt arbitrii. Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a Federației Române de Fotbal. E făcut pentru hoți acest sistem ieftin. E premeditat, de asta nu au vrut să cumpere sistemul din Belgia. Pe mine m-au pierdut ca investitor în fotbal„, a spus Neluţu Varga, conform unui mesaj citit de jurnalistul Vai Moraru la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Campioana, la 7 puncte în spatele liderului Farul

Remiza din Gruia face ca CFR Cluj să îşi ia adio de la titlu. Cu 3 etape înaintea finalului, CFR Cluj e la 7 puncte în spatele liderului Farul. Doar printr-o minune îşi mai poate păstra trofeul echipa lui Dan Petrescu.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova rămâne în lupta şi pentru locul 3. Oltenii se află la 3 puncte în spatele campioanei şi la 4 în spatele celor de la FCSB. Echipa lui Charalambous are, însă, un meci mai puţin disputat.

În minutul 27 Andrei Ivan a primit direct cartonaşul roşu pentru o intervenţie la Boateng, însă, după consultarea VAR, arbitrul Radu Petrescu a anulat cartonaşul roşu, dându-i jucătorului craiovean cartonaş galben.

În repriza secundă gazdele au deschis scorul prin Muhar. Acesta a intrat pe teren în minutul 60 şi a înscris şase minute mai târziu. Însă oaspeţii au reuşit să egaleze în minutul 68, prin Andrei Ivan – un gol care a avut nevoie de validarea VAR.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și