Închide meniul

Neluţu Varga şi-a anunţat retragerea din fotbal: „Ies pentru că nu mai suport această hoţie! E făcut pentru hoţi acest sistem ieftin”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2023, 0:12

Reclamă
Neluţu Varga şi-a anunţat retragerea din fotbal: Ies pentru că nu mai suport această hoţie! E făcut pentru hoţi acest sistem ieftin”

Neluţu Varga şi-a anunţat retragerea din fotbal

Hepta

Neluţu Varga şi-a anunţat retragerea din fotbal după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Patronul celor de la CFR Cluj a lansat atacuri în valuri la adresa arbitrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga spune că „cei mai mari hoţi sunt arbitrii” şi că nu s-a vrut să se cumpere un sistem mai performant pentru VAR. Neluţu Varga a câştigat 5 titlul în calitate de  investitor la CFR Cluj.

Neluţu Varga şi-a anunţat retragerea din fotbal

Cei mai mari hoți sunt arbitrii. Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a Federației Române de Fotbal. E făcut pentru hoți acest sistem ieftin. E premeditat, de asta nu au vrut să cumpere sistemul din Belgia. Pe mine m-au pierdut ca investitor în fotbal„, a spus Neluţu Varga, conform unui mesaj citit de jurnalistul Vai Moraru la digisport.ro.

Dan Petrescu, furios după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Dan Petrescu a fost extrem de furios după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1, meci ce a diminuat dramatic şansele campioanei la titlu. Petrescu a făcut o adevărată criză de nervi în momentul în care Raud Petrescu i-a anulat cartonaşul roşu lui Andrei Ivan după ce a consultat imaginile.

Dan Petrescu a continuat să fie nemulţumit şi după partida cu Universitatea Craiova. Antrenorul campioanei a criticat arbitrajul. Mai mult, Dan Petrescu nu va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB, după ce a primit al 8-lea cartonaş galben din acest sezon. Conform regulamentului, antrenorii sunt suspendat din 4 în 4 cartonasşe galbene.

Reclamă

Nu mai zic nimic. Şapte din şapte. Ne-au ciuruit, ne-au curăţat. Bravo lor! Nu am mai văzut aşa ceva în istoria fotbalului. Şapte din şapte! Toate deciziile VAR au fost şapte din şapte împotriva lui CFR! A dat roşu, nu mai e roşu. Cum, măi, băieţi!

A dat penalty la Constanţa, nu mai e penalty. A dat gol Maglica, nu mai e gol. Azi e gol. Are Bîrligea penalty, nu mai e. Are Morais penalty clar, nu mai e. Ce facem, domnilor! Cu VAR-ul ne-au făcut praf. Interesul e să nu meargă CFR în Europa. Foarte bine, să vedem ce fac echipele româneşti.

Dacă ăsta e interesul. Nu contează că jucăm slab sau bine. Dă la VAR ce e al meu. Nu vii şi faci arbitraj pe care l-a făcut arbitrul ăsta azi. E anti-CFR! Ăsta e arbitraj? Doamne – Fereşte! Nu mai am ce să vorbesc de fotbal. E istorie fotbalul„, a spus Dan Petrescu la digisport.ro, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Campioana, la 7 puncte în spatele liderului Farul

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Remiza din Gruia face ca CFR Cluj să îşi ia adio de la titlu. Cu 3 etape înaintea finalului, CFR Cluj e la 7 puncte în spatele liderului Farul. Doar printr-o minune îşi mai poate păstra trofeul echipa lui Dan Petrescu.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova rămâne în lupta şi pentru locul 3. Oltenii se află la 3 puncte în spatele campioanei şi la 4 în spatele celor de la FCSB. Echipa lui Charalambous are, însă, un meci mai puţin disputat.

În minutul 27 Andrei Ivan a primit direct cartonaşul roşu pentru o intervenţie la Boateng, însă, după consultarea VAR, arbitrul Radu Petrescu a anulat cartonaşul roşu, dându-i jucătorului craiovean cartonaş galben.

În repriza secundă gazdele au deschis scorul prin Muhar. Acesta a intrat pe teren în minutul 60 şi a înscris şase minute mai târziu. Însă oaspeţii au reuşit să egaleze în minutul 68, prin Andrei Ivan – un gol care a avut nevoie de validarea VAR.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și