Închide meniul

Dan Petrescu a răbufnit când a fost întrebat de Marius Şumudică: „Nu mă interesează, schimbă subiectul!”

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2023, 22:54

Reclamă
Dan Petrescu a răbufnit când a fost întrebat de Marius Şumudică: „Nu mă interesează, schimbă subiectul!

Dan Petrescu a răbufnit când a fost întrebat de Marius Şumudică

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Dan Petrescu a răbufnit atunci când a fost întrebat de Marius Şumudică. „Bursucul” nu a vrut să răspundă, atunci când i-au fost prezentate declaraţiile acide ale antrenorului lui Al-Raed. De asemenea, fostul antrenor de la CFR Cluj a cerut ca subiectul să fie imediat schimbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a o declaraţie dură la adresa lui Dan Petrescu, mărturisind că pe vremea când el o antrena pe CFR Cluj, „Bursucul” se întâlnea cu jucătorii clujenilor după meciuri.

Dan Petrescu a răbufnit când a fost întrebat de Marius Şumudică

Dan Petrescu a fost întrebat dacă a aflat ce a declarat Marius Şumudică la adresa sa. „Bursucul” a răbufnit, şi nu a vrut să ofere niciun răspuns. Acesta a declarat doar că nu vrea să vorbească despre alţi antrenori, deoarece îi respectă pe toţi.

„Te rog frumos, schimbă subiectul. Nu mă interesează, nu vorbesc de alți antrenori. Să vorbească de cine vrea. Eu respect toți antrenorii”, a declarat Dan Petrescu, la orangesport.ro.

De asemenea, Dan Petrescu a fost întrebat şi despre ultima perioadă petrecută la CFR Cluj, mărturisind că a rămas în relaţii excelente cu toată lumea de Gruia.

Reclamă

„Am rămas în relaţii excelente cu toată lumea, pentru că mi-am dat viaţa, nu are nimeni ce să-mi reproşeze, nici eu nu am ce să le reproşez”, a mai spus Dan Petrescu, conform sursei citate mai sus.

Ce a declarat Marius Şumudică despre Dan Petrescu

Marius Şumudică îi poartă pică lui Dan Petrescu. Antrenorul lui Al Raed a susţinut că a fost „lucrat” în timp ce o pregătea pe CFR Cluj.

Dan Petrescu a venit la CFR Cluj după ce Neluţu Varga a decis să rezilieze unilateral contractul cu Marius Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat de gsp.ro dacă îi poartă pică lui Dan Petrescu, Marius Şumudică a răspuns: „Dacă e adevărat ce s-a întâmplat, da, e necolegial ceea ce a făcut. Dacă e adevărat ce mi-a ajuns la urechi, că era în Cluj și că se întâlnea cu jucătorii…”.

„Se mai făceau niște grătare cu câte un fost antrenor. Și-atunci, n-am reușit să… Pe unii i-am câștigat, pe alții nu. Am aflat până la urmă ce se întâmpla, am aflat și din Cluj, de acolo, asta-i viața. Dar ăla-i singurul vestiar pe care n-am reușit să-l câștig în totalitate. Parțial l-am câștigat, dar nu în totalitate.

Păi dacă am vrut să intru în lift și din el a ieșit Mara, era să-mi dea un cap în gură, ce să mai zic… Din punctul ăsta de vedere, da (n.r. e necolegial). În rest, îl respect ca antrenor, e un antrenor bun care a avut succes. Dar dacă a făcut lucrurile astea, pentru mine e… Eu nu sunt așa, să calc pe cadavre”, a mai declarat Marius Şumudică pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și