Închide meniul

Marius Şumudică îi poartă pică lui Dan Petrescu: „E necolegial ce a făcut”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iunie 2023, 16:30

Marius Şumudică îi poartă pică lui Dan Petrescu: E necolegial ce a făcut”

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce Adrian Mititelu a recunoscut că-l vrea să la FC U Craiova 1948

Marius Şumudică, într-o conferinţă de presă / Twitter

Marius Şumudică îi poartă pică lui Dan Petrescu. Antrenorul lui Al Raed a susţinut că a fost „lucrat” în timp ce o pregătea pe CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a venit la CFR Cluj după ce Neluţu Varga a decis să rezilieze unilateral contractul cu Marius Şumudică.

Marius Şumudică îi poartă pică lui Dan Petrescu

Întrebat de gsp.ro dacă îi poartă pică lui Dan Petrescu, Marius Şumudică a răspuns: „Dacă e adevărat ce s-a întâmplat, da, e necolegial ceea ce a făcut. Dacă e adevărat ce mi-a ajuns la urechi, că era în Cluj și că se întâlnea cu jucătorii…”.

Se mai făceau niște grătare cu câte un fost antrenor. Și-atunci, n-am reușit să… Pe unii i-am câștigat, pe alții nu. Am aflat până la urmă ce se întâmpla, am aflat și din Cluj, de acolo, asta-i viața. Dar ăla-i singurul vestiar pe care n-am reușit să-l câștig în totalitate. Parțial l-am câștigat, dar nu în totalitate.

Păi dacă am vrut să intru în lift și din el a ieșit Mara, era să-mi dea un cap în gură, ce să mai zic… Din punctul ăsta de vedere, da (n.r. e necolegial). În rest, îl respect ca antrenor, e un antrenor bun care a avut succes. Dar dacă a făcut lucrurile astea, pentru mine e… Eu nu sunt așa, să calc pe cadavre”, a mai declarat Marius Şumudică pentru sursa citată.

Reclamă

Marius Şumudică a anunţat că poate pleca de la Al Raed: „Am obosit! Nu vreau să mă întorc în ţară!”

Marius Şumudică a anunţat că poate pleca de la Al Raed, la finalul acestui sezon. Tehnicianul a declarat că în cazul în care formaţia saudită va fi preluată de un nou patron, atunci el va fi demis. De asemenea, „Şumi” a declarat că nu vrea să revină în Liga 1.

Marius Şumudică a încheiat sezonul cu Al Raed pe locul 10, în prima ligă din Arabia Saudită. Tehnicianul îi antrenează pe saudiţi din vară.

Marius Şumudică susţine că sezonul petrecut pe banca celor de la Al Raed l-a obosit, şi astfel ia în calcul să plece de la formaţia saudită, asta şi în cazul în care un nou patron va veni la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, tehnicianul de 52 de ani a declarat că în cazul în care va fi dat afară de la Al Raed, oficialii trupei saudite trbeuie să-i achite o sumă consistentă de bani.

Marius Şumudică: „Am albit, sunt obosit”

Am albit, sunt obosit, dar ce să mai faci? Asta ne este meseria, trebuie să faci sacrificii, asta e.

Am terminat pe locul 10, ieri am jucat fără șase titulari cu Al-Hilal și am pierdut cu 3-2. Ei au jucat cu toți străinii, noi doar cu doi. Nu am pus prea mult accent pe acest joc, chiar am vrut să văd mai mulți jucători care nu jucaseră, să îi văd la ce nivel sunt în acest moment.

Mai am un an de contract, dar într-o săptămână sau două vor fi alegeri la club. Presupun că dacă nu va rămâne același președinte nu voi mai continua, fiindcă atunci când vine un președinte nou rade tot clubul. Dacă va continua președintele, eu voi continua la Al-Raed. Dacă nu, ei trebuie să-mi plătească ce au de plătit.

Nu vreau să mă întorc în țară. Nu am nicio variantă, nu am nicio rezervă. Am terminat un an în Arabia Saudită, nu e ușor să termini un an în Arabia Saudită.

Am rămas cu amintiri frumoase, l-am întâlnit pe Cristiano (n.r. Ronaldo), mi-a dat tricoul. Am avut jocuri frumoase, am întâlnit antrenori de calibru Espirito Santos, Rudi Garcia. (n.r. despre tricoul primit de la Ronaldo) O să îl înrămez, doar nu o să-l vând”, a declarat Marius Şumudică, la revenirea în ţară.

Reclamă
Recomandări
  • Marius Şumudică acuză că a fost „lucrat” în timp ce se afla la CFR Cluj
  • Şumudică susţine că Dan Petrescu nu s-a comportat colegial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și