Închide meniul

Dan Petrescu a răbufnit după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1: „Apărarea a fost de Divizia C”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 iulie 2022, 18:26

Dan Petrescu a răbufnit după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1: „Apărarea a fost de Divizia C

Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu a avut o primă reacţie după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1, din etapa secundă a Superligii. Ardelenii au condus, dar au fost apoi dominaţi la toate capitolele de olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu a răbufnit şi a dat vina pe apărarea sa, care nu a arătat deloc ca în precedentele sezoane, în care era punctul forte al echipei din Gruia.

Dan Petrescu, după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1: „Apărarea a fost de Divizia C”

„Victorie meritată a Craiovei, echipa mai bună a câştigat. A fost echipa mai fresh, mai proaspătă. Nu degeaba am vrut să amânăm acest meci, de căldură. Am avut o ocazie mare la 1-0, şi la 1-1 am avut ocazie. Am intrat rău în repriza a doua, am luat un gol şi era greu să revenim.

Se vedea că erau mai proaspeţi. Nu are rost să ne legăm de mici episoade. E o lecţie pentru viitor. Mă aşteptam mult mai bine de la toţi jucătorii. Singurii care au o scuză sunt Deac şi Camora, care joacă meci de meci. Nu mi-a plăcut de am văzut în apărare, am arătat ca o apărare de Divizia C.

Dacă nu ne trezim, ne putem întoarce şi de acolo cu o surpriză. S-au schimbat mulţi jucători. Nu cred că au intrat jucătorii noi în ritmul de la CFR. 100% e vorba şi de oboseală. Când pierzi, nu trebuie să găseşti scuze, nu avem timp prea mult să analizăm acest meci. Nu a fost bine azi. Dacă jucăm ca azi, nu e tranşată calificarea”, a spus Petrescu după meci.

Reclamă

U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1, în condiţii meteorologice dificile

Partida din Bănie a fost reprogramată astăzi, la ora 16:00, iar temperaturile resimțite s-au anunțat imposibile pentru un meci de fotbal. La ora de start a partidei, la nivelul gazonului era o temperatură de 46 de grade Celsius. În tribune, situația se arăta și mai alarmantă, cu 50 de grade resimțite printre suporteri.

Fostul medic al naţionalei României, Pompiliu Popescu, a lansat un atac dur la adresa LPF după ce a văzut programările meciurilor din Superliga. Duminică au fost stabilite două partide la temperaturi extrem de ridicate. Sepsi – FC Argeş (4-0) s-a jucat de la ora 12:00, iar FC U Craiova 1948 – CFR Cluj (3-1) a fost reprogramat la 16:00.

Pompiliu Popescu, cel care a fost 25 de ani medicul primei reprezentative, nu i-a menajat pe Justin Ştefan şi Gino Iorgulescu şi a transmis un avertisment teribil. El crede că vieţile jucătorilor care vor intra pe teren sunt puse în pericol.

Reclamă 4 / 0/3

„Riscuri mari la programarea acestor partide de duminică. Cine să știe care sunt riscurile, Justin Ștefan și Gino Iorgulescu? Pe ei îi interesează doar banii, salariile lor mari, nu viața jucătorilor…

Fotbaliștii trebuie să se hidrateze bine, să aibă un meniu special, trebuie să bea minimum 3 litri pe un meci la 40 de grade așa cum sunt anunțate duminică. Dar dacă va muri cineva, Doamne Ferește, cine va fi de vină? Este inadmisibil ce se întâmplă”, a declarat Pompiliu Popescu pentru prosport.ro.

 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și