Închide meniul

Dan Petrescu a răbufnit înainte de CFR Cluj – UTA: „Chiar aș vrea să am o explicație!”

Viviana Moraru Publicat: 2 martie 2023, 17:01

Dan Petrescu a răbufnit înainte de CFR Cluj – UTA: „Chiar aș vrea să am o explicație!

Dan Petrescu a răbufnit înainte de CFR Cluj - UTA

Dan Petrescu / Antena Sport

  • Dan Petrescu a răbufnit înainte de CFR Cluj – UTA
  • Ce a declarat tehnicianul campioanei

Dan Petrescu răbufnit înainte de duelul dintre CFR Cluj şi UTA, din etapa a 28-a din Liga 1. „Bursucul” s-a arătat revoltat de programul echipei sale, având în vedere că ultimul meci al arădenilor a avut loc în urmă cu două zile. Totodată, tehnicianul clujenilor a mai spus că se teme de accidentări, în partida cu trupa lui Laszlo Balint.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj ţinteşte să se apropie de liderul Farul, constănţenii câştigându-şi meciul din această rundă. Clujenii se duelează cu UTA, iar meciul este în format live text, pe AS.ro.

Dan Petrescu a răbufnit înainte de CFR Cluj – UTA

Dan Petrescu nu s-a mai putut abţine şi şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la programul încărcat al echipei sale. „Bursucul” a pus în balanţă faptul că UTA, advesara echipei sale din această rundă, a avut două zile în plus de pregătire a meciului.

Reclamă

Totodată, tehnicianul campioanei României a mai expus faptul că are mulţi jucători accidentaţi, şi se teme în continuare să nu piardă şi alţi jucători în duelul cu trupa lui Laszlo Balint.

„În primul rând sunt realist. Sunt conștient că noi am avut doar două zile libere și UTA 7 zile. Nu înțeleg cum a fost făcut calendarul, chiar aș vrea să am o explicație. Noi am jucat vineri, iar ei luni, și au avut o săptămână să pregătească meciul. Noi, doar două zile.

Reclamă

În al doilea rând, avem probleme de lot, sunt soluții foarte puține astăzi. Manea este accidentat, Boateng suspendat, Birligea e și el lovit, iar Malele a plecat de la echipă cu problemele familiale pe care le are.

Tare îmi e frică și astăzi de accidentări. Nu cred că putem să facem un pressing cum îmi place mie. Sunt realist, cred că va fi un meci foarte greu, în care ei sunt avantajați că au avut timp mai mult să pregătească partida.

E o echipă puternică, agresivă, uitați-vă la banca de rezerve a lor care spune multe”, a declarat Dan Petrescu, înainte de meci, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu, uluit înainte de CFR Cluj – UTA: „E incredibil! Sunt șocat”

Dan Petrescu a aflat recent pe ce poziție a ajuns UTA. Antrenorul lui CFR Cluj nu își poate explica cum a ajuns în această situație dificilă echipa lui Balint.

Mai mult, „Bursucul” a făcut o comparație între UTA Arad și Chelsea, în legătură cu locul ocupat în clasament.

Dan Petrescu a vorbit și despre echipa sa. Tehnicianul campioanei a dezvăluit că Daniel Birligea a plecat să se trateze la „vraciul” Marijana Kovacevic, după accidentarea suferită în partida cu Petrolul.

„E incredibil acest lucru (n.r. – locul celor de la UTA). Vă dați seama că n-am avut timp de nimic. Am stat toată ziua pe drum. Azi dimineață am văzut două meciuri, am văzut lotul. Chiar sunt șocat de pozița lor în clasament. Nu înțeleg la asemenea jucători cum au ajuns acolo, dar se poate întâmpla la orice echipă. Eu mă gândesc la Chelsea, care are jucători fantastici și e pe locul 11.

Sunt lucruri pe care nu le poți explica. Nici eu nu pot explica cum UTA a putut să piardă cu Farul, unde nu merita. Cu Chindia trebuia să câștige, a avut ocazii, penalty neacordat. Cu Sibiul, la fel. Au avut și ghinion, clar. Au antrenor și jucători foarte buni, iar față de noi au și trei zile în plus de odihnă. Sunt îngrijorat de acest aspect. Sunt accidentări, suspendări, iar viața noastră va fi foarte grea mâine.

Pe Birligea sper să-l rezolvăm până la meciul cu U Cluj. E deja în Serbia (n.r – la Marijana Kovacevic). Pe Krasniqi încercăm să-l recuperăm, nu știu dacă va juca. Boateng e suspendat. Manea a fost și el accidentat, să vedem dacă astăzi se antrenează”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”
Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 17:18
Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori! Pe ce stadion vor evolua „câinii”