Închide meniul

Dan Petrescu, uluit înainte de CFR Cluj – UTA: „E incredibil! Sunt șocat”. „Bursucul” i-a comparat pe arădeni cu Chelsea

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 martie 2023, 16:59

Dan Petrescu, uluit înainte de CFR Cluj – UTA: „E incredibil! Sunt șocat. „Bursucul i-a comparat pe arădeni cu Chelsea

Dan Petrescu nu a venit nici măcar la stadion, la derby-ul FCSB - CFR Cluj

Dan Petrescu/ Profimedia

Dan Petrescu s-a arătat uluit înainte de CFR Cluj – UTA Arad. Campioana României se va duela cu formația arădeană joi, de la ora 17:00, în etapa a 28-a din Liga 1. Înaintea partidei din Gruia, transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro, „Bursucul” a dezvăluit că este șocat de locul pe care îl ocupă UTA, la ora actuală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Laszlo Balint ocupă penultimul loc în Liga 1, după 27 de meciuri disputate. Arădenii au obținut numai 5 victorii în actualul sezon, acumulând 24 de puncte.

Dan Petrescu, uluit înainte de CFR Cluj – UTA: „E incredibil! Sunt șocat”

Dan Petrescu a aflat recent pe ce poziție a ajuns UTA. Antrenorul lui CFR Cluj nu își poate explica cum a ajuns în această situație dificilă echipa lui Balint.

Mai mult, „Bursucul” a făcut o comparație între UTA Arad și Chelsea, în legătură cu locul ocupat în clasament.

Dan Petrescu a vorbit și despre echipa sa. Tehnicianul campioanei a dezvăluit că Daniel Birligea a plecat să se trateze la „vraciul” Marijana Kovacevic, după accidentarea suferită în partida cu Petrolul.

Reclamă

La rândul lor, Cristi Manea și Ermal Krasniqi au probleme medicale și au șanse minime să evolueze în meciul cu UTA. În plus, Nana Boateng este suspendat și nu va juca împotriva arădenilor.

Dan Petrescu a comparat-o pe UTA Arad cu Chelsea: „Are jucători fantastici!”

„E incredibil acest lucru (n.r. – locul celor de la UTA). Vă dați seama că n-am avut timp de nimic. Am stat toată ziua pe drum. Azi dimineață am văzut două meciuri, am văzut lotul. Chiar sunt șocat de pozița lor în clasament. Nu înțeleg la asemenea jucători cum au ajuns acolo, dar se poate întâmpla la orice echipă. Eu mă gândesc la Chelsea, care are jucători fantastici și e pe locul 11.

Sunt lucruri pe care nu le poți explica. Nici eu nu pot explica cum UTA a putut să piardă cu Farul, unde nu merita. Cu Chindia trebuia să câștige, a avut ocazii, penalty neacordat. Cu Sibiul, la fel. Au avut și ghinion, clar. Au antrenor și jucători foarte buni, iar față de noi au și trei zile în plus de odihnă. Sunt îngrijorat de acest aspect. Sunt accidentări, suspendări, iar viața noastră va fi foarte grea mâine.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Birligea sper să-l rezolvăm până la meciul cu U Cluj. E deja în Serbia (n.r – la Marijana Kovacevic). Pe Krasniqi încercăm să-l recuperăm, nu știu dacă va juca. Boateng e suspendat. Manea a fost și el accidentat, să vedem dacă astăzi se antrenează”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

CFR Cluj se află pe locul 2 în Liga 1, la 5 puncte în spatele liderului Farul Constanța. Campioana n-a jucat însă în această rundă.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și