Închide meniul

Dan Petrescu a refuzat o ofertă de 4 milioane de euro: ”Nu m-am gândit nicio clipă să plec”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 mai 2022, 9:19

Dan Petrescu a refuzat o ofertă de 4 milioane de euro: ”Nu m-am gândit nicio clipă să plec”

Dan Petrescu a refuzat o ofertă de 4 milioane de euro

Dan Petrescu, în timpul unui meci de fotbal / Hepta

Dan Petrescu a refuzat o ofertă de 4 milioane de euro din Golf, pentru a rămâne la CFR Cluj. S-a întâmplat în acest sezon, după ce antrenorul campioanei a refuzat și postul de selecționer al României, unde a fost dorit de Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu a rămas în Gruia și le-a adus ardelenilor al cincilea titlu consecutiv. Neluțu Varga îi va acorda și o primă pe măsură, 200.000 de euro. Cu tot cu salariu, el va ajunge la jumătate de milion de euro câștigați în acest sezon.

Dan Petrescu a refuzat o ofertă de 4 milioane de euro din Golf

”Eu sunt conștient că am ales CFR, deși dacă pierdeam campionatul nu știu dacă mai eram ținut. Mi-am dorit să merg la națională, dar știți ce s-a întâmplat. Apoi, am avut o ofertă de 4 milioane pe an, din Golf, și am refuzat-o. Nu m-am gândit nicio clipă să plec.

Se va întâmpla numai dacă voi fi concediat. Mai am doi ani de contract, vreau să rămân. Știu că dacă nu ne calificăm în grupele europene, pot fi îndepărtat. Ăsta e clubul, dar simt că sunt iubit, sunt Cetățean de Onoare al județului, de ce aș mai pleca, la vârsta asta?”, a spus Petrescu, citat de gsp.ro.

Dan Petrescu: Nici n-am discutat cu conducerea de buget, de transferuri

Billel Omrani și Runar Sigurjonsson au anunțat oficial că pleacă din Gruia, în timp ce Andrei Burcă susține că e tentat de o despărțire de CFR. Astfel, după cum a anunțat și Cristi Balaj, va fi o revoluție la CFR în această vară.

Reclamă

”Am citit că la petrecere am amenințat că plec dacă nu am buget de transferuri mare. M-a pufnit râsul. Păi, eu nici n-am discutat cu conducerea de buget, de transferuri. Abia joi ne întâlnim să vorbim

Cred că e posibil și al 6-lea titlu la rând. E posibil orice. Eu în România am fost mereu pe primul loc, așa că mi se pare logic. Surpriza ar fi să fim pe locul doi sau trei. Dacă voi fi aici și voi avea încrederea conducerii, eu tot timpul voi face rezultate

Nu am îmbătrânit, dacă sunt aici, înseamnă că mai pot. Acum n-aș mai pleca nicăieri, nici la națională. Eu doar dacă voi fi lucrat sau dat afară voi pleca de la CFR. Acum m-am bucurat, am vorbit, dar de mâine, ciocu’ mic și mă apuc de treabă”, a mai spus Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta este al treilea mandat al lui Dan Petrescu la CFR Cluj, după perioadele iunie 2017 – februarie 2018 și martie 2019 – noiembrie 2020. Pe lângă cele 4 titluri, ”Bursucul” a ajuns în două rânduri în grupele Europa League.

Traseul lui CFR Cluj în preliminariile UEFA Champions League

Traseul lui CFR Cluj, noua campioană a României, în preliminariile UEFA Champions League va fi unul facil în primele tururi. Echipa antrenată de Dan Petrescu și-a asigurat matematic titlul, cu o etapă înainte de finalul sezonului 2021-2022 şi va ataca din nou grupele celei mai tari competiţii intercluburi.

Aventura în Europa va începe în primul tur preliminar, unde CFR Cluj va fi cap de serie. Şahtior Soligorsk (Belarus), Sutjeska Niksic (Muntenegru), Hibernians FC (Malta), Tobol Kustanai (Kazahstan), KF Tirana (Albania) sau FC Ballkani (Kosovo) se numără printre posibilii adversari.

De asemenea, ardelenii vor fi cap de serie și în turul secund, unde pot da peste formaţii precum Bodo/Glimt (Norvegia), HJK Helsinki (Finlanda), Shamrock Rovers (Irlanda) sau Slovan Bratislava (Slovacia).

În turul al treilea, echipa lui Dan Petrescu va avea adversari dificili, printre care se numără FC Copenhaga (Danemarca), Steaua Roşie Belgrad (Serbia), Dinamo Zagreb (Croaţia), Malmo (Suedia), Olympiacos (Grecia) sau Viktoria Plzen (Cehia).

În play-off-ul pentru grupele UEFA Champions League, CFR Cluj poate da peste echipe precum Celtic (Scoţia) sau Şahtior (Ucraina). Ardelenii au ajuns ultima oară în grupele UCL în sezonul 2012-2013, unde i-au avut adversari pe Manchester United, Galatasaray şi Braga.

Reclamă
Recomandări
  • Dan Petrescu a câștigat 500.000 de euro, în acest sezon, la CFR Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
5:58 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și