Închide meniul

Dan Petrescu a stabilit cine va fi portarul lui CFR Cluj: „El va apăra!”. Anunțul conducerii campioanei despre Florin Niță

Cosmin Cioboată Publicat: 4 iulie 2022, 11:44

Dan Petrescu a stabilit cine va fi portarul lui CFR Cluj: „El va apăra!. Anunțul conducerii campioanei despre Florin Niță

Dan Petrescu nu va merge la derby-ul FCSB - CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci jucat de CFR Cluj / Hepta

  • Dan Petrescu a stabilit cine va fi portarul lui CFR Cluj: „El va apăra!”
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Dan Petrescu a stabilit cine va fi portarul lui CFR Cluj în noul sezon. „Bursucul” a lămurit orice urmă de incertitudine, asigurând că buturile campioanei României vor fi apărate de Cristi Bălgrădean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu are mare încredere în Cristi Bălgrădean, fostul goalkeeper de la Dinamo și FCSB, ajuns la 34 de ani.

Dan Petrescu a stabilit cine va fi portarul lui CFR Cluj în noul sezon

CFR Cluj a rămas fără Otto Hindrich, tânărul portar care a bifat 19 apariții în sezonul precedent. Goalkeeper-ul de 19 ani a fost împrumutat la Kisvarda, în Ungaria, până în 2023.

Reclamă

În ultimele zile s-a vorbit despre interesul CFR-ului pentru Florin Niță. Portarul naționalei României se află pe picior de plecare de la Sparta Praga, iar în presă s-a vorbit inclusiv despre un posibil transfer în Gruia.

La plecarea în Armenia, pentru meciul cu FC Pyunik, antrenorul CFR-ului a rupt tăcerea, punând că Bălgrădean va fi portarul titular în sezonul viitor.

Reclamă

Petrescu spune că, la ora actuală, nu așteaptă transferul unui alt goalkeeper. Tehnicianul de 54 de ani consideră că o variantă de rezervă pentru poarta CFR-ului poate fi reprezentată de tânărul Răzvan Sava, ajuns în Gruia la începutul anului.

„Noul portar e Bălgrădean, el va apăra. Am mare încredere în el şi în Sava, altceva nu pot să vă spun. Nu aştept pe nimeni în momentul de faţă. Eu sunt foarte mulţumit de Bălgrădean şi Sava, au apărat foarte bine în pregătiri şi sper ca şi mâine să facă foarte bine.”, a spus Dan Petrescu, la plecarea din România.

Totuși, Dan Petrescu nu exclude realizarea unui transfer răsunător până la finalul perioadei de mercato:

Reclamă 4 / 0/3

„Cireaşa de pe tort eu o aştept, non-stop, tot anul. Chiar dacă vine un băiat bun, mai vreau altul. Aşa sunt eu făcut. Cred că orice antrenor bun îşi doreşte mereu să apară altceva, un jucător bun.”, a mai spus Petrescu.

Cristi Balaj vrea să mai aducă un portar: „Așteptăm răspunsul chiar astăzi”

Chiar dacă Petrescu nu își concentrează atenția pe aducerea unui nou portar, Cristi Balaj nu exclude această ipoteză, semn că varianta Florin Niță rămâne încă „pe masă”.

Președintele lui CFR Cluj a dezvăluit că se află în tratative cu mai mulți goalkeeperi, iar unul dintre ei va da răspunsul final chiar astăzi.

„Rămâne de văzut, încă studiem, analizăm. Precis vom aduce lângă noi un portar foarte bun. În acest moment avem portar la clubul nostru. Toţi cei care sunt în lot pot să apere în acest moment. Nu dau nume, nu am luat încă o decizie. Avem mai mulţi portari cu care discutăm. Avem prioritizare, aşteptăm chiar şi în cursul zilei de azi un răspuns. Nu e corect să pronunţăm nume, cât timp am făcut anumite promisiuni”, a declarat Cristi Balaj, la plecarea CFR-ului în Armenia.

Florin Niță a intrat în dizgraţie la Sparta Praga şi a fost uitat pe bancă de antrenorul său. 1.350.000 de euro au plătit cehii pentru a-l transfera, în ianuarie 2018, de la vicecampioana României. Niţă are o cotă de piaţă de 850.000 de euro, iar Dan Petrescu încearcă să dea marea lovitură.

Potrivit fanatik.ro, ardelenii i-au făcut deja o primă ofertă. Pentru a-l convinge, îi oferă un bonus la semnătură de 50.000 de euro. Şi salariul este unul semnificativ. Niţă ar urma să încaseze, lunar, 20.000 de euro, mai puţin decât primeşte acum în Cehia. Salariul ar fi de trei ori mai mic decât îi dă Sparta Praga.

Rămâne de văzut dacă Niţă va accepta să primească 240.000 de euro pe an, din moment ce are 34 de ani şi mai are un an de contract cu actuala echipă.

Reclamă

Sursa citată anunţă că soţia lui Niţă nu îşi doreşte să stea în Cluj-Napoca şi că ar prefera Bucureştiul, în cazul unei reveniri în România. FCSB nu îl doreşte însă pe experimentatul portar.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc