Închide meniul

Dan Petrescu a vrut să aducă un antrenor din Liga 1 în staff-ul său: „L-am sunat și l-am întrebat!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 octombrie 2022, 18:25

Dan Petrescu a vrut să aducă un antrenor din Liga 1 în staff-ul său: „L-am sunat și l-am întrebat!

Dan Petrescu îl regretă pe Marko Dugandzic

Dan Petrescu, pe banca lui CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu a vrut să aducă un antrenor din Liga 1 în staff-ul său. Este vorba depre Eugen Neagoe, aflat în prezent pe banca celor de la U Cluj. Antrenorul lui CFR Cluj l-a contactat pe tehnicianul de 55 de ani în vara anului 2019, după despărțirea de Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neagoe a plecat din „Ștefan cel Mare” din cauza problemelor medicale. Acesta a suferit un infarct miocardic în timpul meciului cu Universitatea Craiova. Din fericire, Eugean Neagoe a trecut cu bine peste momentele cumplite din urmă cu 3 ani, iar în prezent o antrenează pe U Cluj.

Dan Petrescu a vrut să aducă un antrenor din Liga 1 în staff-ul său

Dan Petrescu a explicat că a vrut să-l aducă pe Eugen Neagoe în staff-ul său din Gruia. În cele din urmă, antrenorul de 55 de ani a semnat cu FC Hermannstadt, în octombrie 2019. De atunci, el a mai antrenat Astra Giurgiu, în perioada noiembrie 2020 – mai 2021.

„Îl știu foarte bine pe Neagoe. Oriunde a fost, spuneți-mi o echipă unde nu a făcut treabă. Poate la Dinamo, că nu l-au lăsat. Și săracul a avut probleme grave atunci.

Am vrut să-l iau la mine în staff, după ce a avut acele probleme. M-am gândit că din cauza problemelor n-o să mai poată antrena niciodată. Chiar l-am sunat și l-am întrebat dacă are nevoie și vrea să vină să lucreze cu mine. M-aș fi bucurat pentru că știu ce valoros e”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare duelului U Cluj – CFR Cluj.

Reclamă

Dan Petrescu îi avertizează pe Gică Hagi şi Adrian Mutu

Dan Petrescu îi avertizează pe Gică Hagi şi Adrian Mutu, rivalii de la Farul Constanţa şi Rapid. „Bursucul” vrea ca CFR Cluj să câştige al şaselea titlu consecutiv.

„Ați văzut și un Cupă, un adversar foarte agresiv, foarte bine organizat. De când a venit Neagoe, echipa cred că a pierdut doar două meciuri, cu Farul și Rapid. Au făcut meciuri bune și au pierdut la un singur gol diferență.

Ne așteaptă un meci foarte greu, acum sper să fim nou puțin mai buni, mai agresivi și să avem mai multe ocazii de a marca. Dar cel mai mult m-ar bucura o victorie, indiferent cum am juca. Trebuie să jucăm mai bine decât în primul meci cu ei.

Reclamă 4 / 0/3

Normal că trebuie să facem schimbări, pentru că nu am fost mulțumit. Dar chiar dacă eram mulțumit, schimbările oricum erau. Sunt foarte multe meciuri. Nu că mă plâng, că nu e bine că mă plâng, dar cred că avem cele mai multe meciuri în Europa. Nu avem cum să jucăm cu aceeași echipă, trebuie să facem schimbări și sper să fiu inspirat. Deplasările noastre nu le-a avut nimeni, asta e clar. Și sper în continuare să nu le aibă nimeni în România, asta ar însemna să fim cât mai mult în Europa.

Dan Petrescu: „Avem cele mai multe meciuri în Europa!”

Obiectivele mele au fost și sunt mereu câștigarea campionatului și calificarea în grupe. N-am nicăieri în contract că trebuie să ajung în primăvară sau în finală. Și acum sunt în obiectiv, încă ne batem la campionat, avem șanse să luăm campionatul. Și în Europa suntem în grupe și chiar cu șanse să mergem în primăvara europeană. Dacă nu voi lua campionatul la finalul sezonului, n-ar fi o tragedie.

Nu știu ce echipă a luat 5 din 5 sau 6 din 6, e greu să iei în fiecare an. Eu sunt conștient că va fi greu anul ăsta. Îmi doresc, dar sunt și realist pentru că, într-adevăr, anul ăsta vor fi mai multe echipe la titlu decât anul trecut. Anii trecuți erau 2-3, în opinia mea vor fi 5-6 (n.r. – în acest sezon). (N.r. – Credeți că printre acestea 5-6 vor fi se vor afla FCSB și Universitatea Craiova?) Normal, sută la sută”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Recomandări
  • Dan Petrescu a vrut să aducă un antrenor din Liga 1 în staff-ul său
  • Anunțul făcut de tehnicianul lui CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și