Închide meniul

Dan Petrescu, anunţ de ultimă oră despre cel mai nou transfer realizat de CFR Cluj: „Mi-i doresc pe toţi!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 ianuarie 2023, 20:16

Dan Petrescu, anunţ de ultimă oră despre cel mai nou transfer realizat de CFR Cluj: „Mi-i doresc pe toţi!

Dan Petrescu, anunţ de ultimă oră despre cel mai nou transfer realizat de CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci al lui CFR Cluj / Profimedia

Dan Petrescu a anunţat un nou transfer realizat de CFR Cluj. Trupa campioană a efectuat a doua mutare a iernii, după ce a obţinut semnătura atacantul croat Anton Maglica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj şi-a asigurat serviciile lui Bogdan Ţîru. Fundaşul central a evoluat ultima dată pentru Jagiellonia, formaţia din prima ligă din Polonia.

Dan Petrescu, anunţ de ultimă oră despre al doilea transfer al iernii

Dan Petrescu a confirmat faptul că Bogdan Ţîru a ajuns la un acord cu oficialii trupei din Gruia. Tehnicianul de la CFR Cluj a avut doar cuvinte de laudă pentru fundaşul central, care a evoluat şi la echipa naţională.

Mai mult decât atât, „Bursucul” a mărturisit că îşi mai doreşte întăriri, înaintea de reluarea campionatului.

„Am înțeles că Țîru face vizita medicală azi și, dacă totul e bine, va veni. Jucătorii care vin… e clar că mi-i doresc pe toți. Când apare o oportunitate cu un jucător ca Tîru, de echipă națională, așa cum consider, de ce să nu-l luăm?

Reclamă

Avem cinci fundași centrali acum, nu e problemă. E posibil încă unul sau doi jucători să apară până la începutul campionatului. Nu pot să spun acum”, a declarat Dan Petrescu, pentru digisport.ro.

Bogdan Ţîru este un jucător format la Academia Hagi. Acesta a cucerit titlul de campion alături de trupa „Regelui” în 2017, iar în 2020 a fost transferat de polonezii de la Jagiellonia, în schimbul a 600.000 de euro. În actualul sezon, internaţionalul român a bifat 17 partide pentru echipa sa, în toate competiţiile.

Ce aşteptări are Dan Petrescu de la 2023: „Asta îmi doresc!”

S-a aflat ce aşteptări are Dan Petrescu de la 2023. Antrenorul lui CFR Cluj a oferit primele declaraţii în noul an. Vacanţa a fost scurtă pentru campionii României.

Reclamă 4 / 0/3

„E clar că a fost o vacanță pe care am așteptat-o cu toții. Nu a fost o vacanță pe care ne-o doream, cu ultimul meci pierdut, asta e clar, și primele zile a fost destul de greu, dar pe parcurs mi-am mai revenit. Chiar dacă acea înfrângere rămâne, sunt mulțumit de un an fantastic pe care băieții l-au reuşit și dacă am mai reuși încă un an la fel, eu zic că ar fi foarte bine.

N-aș vrea să fiu rău și să spun că putem să facem mai multe, nu știu ce putem să facem mai mult. Noi să fim sănătoși, să nu avem accidentări, să începem anul cu bine, să avem un cantonament bun, jucătorii să se pregătească bine.

Mă bazez mereu pe pregătirea de iarnă, mereu, din păcate e mică, sunt numai 12 zile, nu știu dacă o să avem timp să facem tot ce ne dorim, dar vor fi meciuri multe.

Avem condiții excelente (n.r. în cantonamentul din Spania), cunosc locul, am fost de multe ori. Sunt condiţii excelente, vor fi adversari buni, trebuie să ne pregătim bine și să facem meciuri bune. Cel mai important e să nu avem accidentări și să fim pregătiți cum trebuie.

O să fie ceva schimbări (n.r. ale lotului), dar nu prea mari, cred că vor fi 3-4 schimbări, dar rămâne de văzut. Deocamdată nu s-a întâmplat nimic major, dar mâine-poimâine vom afla 100% ce se va întâmpla„, a declarat Dan Petrescu, într-un interviu pentru pagina de Facebook a lui CFR Cluj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și